Astrologie

#femeia gemeni #barbatul sagetator #compatibilitati #compatibilitate #sagetator #gemeni

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Sagetator

Femeia Gemeni si barbatul sagetator se inteleg bine pentru ca au aceeasi nevoie de independenta, ii pasioneaza tot ce este nou, le place sa calatoreasca si sa vorbeasca despre subiecte cat mai variate.

Ea il intelege cand vrea sa iasa doar cu prietenii, pentru ca la randul ei adora sa-si programeze intalniri siĀ  sa colinde prin tot felul de locuri. Daca au aceleasi pasiuni, pot face asta impreuna, pentru ca sunt atrasi irezistibil de zone nemaivazute, vor sa cunoasca cat mai multa lume si stralucesc in conversatie, fiind foarte sociabili, prietenosi si veseli.

Nativa Gemeni apreciaza la el simtul umorului, inteligenta scaparatoare si curiozitatea nestavilita, el gaseste il partenera acelasi tonus, acelasi optimism si o energie la fel de mare, care-i poate duce departe. Daca insa nu impartasesc aceleasi interese, se vor confrunta cu lectia rabdarii, a nevoii de a accepta universul celuilalt si acest lucru nu va fi deloc usor, pentru ca nu prea sunt firi calme si rabdatoare.

Ar trebui sa se opreasca din miscare si sa priveasca cu atentie spre partener, spre nevoile lui, renuntand sa se mai puna pe primul plan pe ei insisi. O astfel de concesie poate fi perceputa ca un sacrificiu prea mare. In plus, caracterul lor spontan si uneori superficial poate duce la multe distractii impreuna, insa cand va fi vorba despre o situatie dificila sau pur si simplu plata facurilor si educatia copiilor, s-ar putea sa fie nevoie ca macar unul dintre ei sa fie mai pragmatic si mai materialist . Trebuie sa fie dispusi sa aiba o relatie stabila , bazata pe fidelitate si implicare, ca lucrurile sa functioneze. Atata timp cat se indreapta catre un scop comun, comunica excelent si realizeaza multe impreuna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro