Astrologie

#compatibilitati #compatibilitate #berbec #gemeni #femeia gemeni #barbatul berbec #horoscop

Compatibilitati: femeia Gemeni si barbatul Berbec

Ea este fascinata de energia imensa a nativului Berbec, pentru ca aceasta o impinge sa realizeze o multime de lucruri. Berbecul este o fiinta ludica, ceea ce ii place enorm femeii Gemeni. Tendina spre latura ludica a vietii si simtul umorului sunt doua atribute impartasite in mod egal.

Se distreaza foarte bine impreuna si sunt plini de idei si entuziasti, necunoscand nici un moment de plictiseala. Stiu sa-si alunge monotonia prin iesiri in locuri noi, conversatii nesfarsite, presarate de cuvinte cu doua sensuri, activitati sportive si intelectuale. Pentru ca amandoi sunt energici si traiesc pentru schimbare, se stimuleaza reciproc si infrunta impreuna orice modificare de plan, orice obstacol, luand totul ca pe o provocare si ca pe un amuzament.

Ea este impresionata de faptul ca a gasit un partener care o face sa rada si care tine pasul cu gandirea ei dinamica. Barbatul Berbec este pasional, punand la mare pret arta erotismului si placerile trupesti, pe cand ea are tendinta sa intelectualizeze iubirea. In cazul in care nu se ajunge la compromisul unei relatii de prietenie , se poate ca problemele sa nu fie depasite.

Exista pentru amandoi nativii o perioada a primei tinereti in care sunt prinsi de placerile vietii si vaneaza incontinuu noi experiente, drept pentru care o relatie stabila nu se leaga, daca cei doi isi doresc doar sa incerce marea cu degetul. In cazul in care sunt suficient de maturi pentru a-si asuma responsabilitatea unui cuplu, au sanse de reusita impreuna. Indicat este ca unul dintre ei sa fie o fire mai pragmatica, pentru ca spiritul lor independent si copilaros nu-i ajuta sa abordeze o situatie dificila cu seriozitate si simtul raspunderii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare