Astrologie

#fecioara #femeia fecioara #barbatul taur #taur

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Taur

Pentru ca au acceasi baza psihica, femeia Fecioara si barbatul Taur au toate sansele unei casnicii fericite. In primul rand, amandoi sunt semne fixe, de pamant. Prim urmare, principalul tel il reprezinta stabilitatea. Atat nativa Fecioara, cat si Barbatul Taur cauta o persoana alaturi de care sa formeze o pereche pentru totdeauna.

Isi inteleg reciproc atasamentul fata de casa, locul de departe cel mai important pentru fiecare. Barbatul Taur are sentimentul de posesie extrem de dezvoltat, indiferent de bunul despre care este vorba, ea este suficient de responsabila pentru a sti sa aiba grija de lucruri, astfel incat sa nu se deterioreze si sa functioneze la capacitatea lor maxima.

Nativul ii este recunoscator cand vede ca a gasit o gospodina practica, care stie precis pe ce da banii, care gateste sanatos si tine casa intr-o perfecta curatenie. El in schimb ii deschide gustul pentru mancarurile rafinate, obiectele de design interior creatoare de atmosfera, gustul pentru lucrurile de buna calitate impartasindu-l reciproc.

Sunt niste gazde excelente, rasfatandu-si musafirii cu delicatese si intretinandu-i cu o conversatie sclipind de inteligenta. In plus, amandoi impartasesc aceeasi importanta pe are le-o acorda banilor. Sunt foarte buni in domeniile lor de activitate si le place sa castige bine.

Femeia Fecioara o face pentru a-si asigura o viata linistita, el pentru confort. Amandoi sunt rationali si lucizi, ceea ce inseamna ca pot comunica extraordinar, caci traiesc cu picioarele pe pamant si au cam aceeasi viziune asupra lucrurilor. In dormitor, barbatul Taur stie sa descopere in iubita lui acea pasiune refulata, scotand-o la lumina, prin senzualitatea, fermitatea si sentimentele lui puternice.

El ii confera increderea de care are nevoie, ca s-o faca sa se deschida, ea gaseste in partener barbatul matur pe care-l cauta. Au mari sanse sa ramana impreuna pentru totdeauna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro