Astrologie

#fecioara #scorpion #femeia fecioara #barbatul scorpion

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Scorpion

Fecioara nu ar rezista asediilor psihice si fizice ale barbatului Scorpion. El este un pasional cu mari capacitati psihologice. Ii face placere sa-si sondeze iubita pana in strafundurile constiintei, gasindu-i punctul slab.

Scanarea lui se face cu forta, sugestii, intepaturi, sadism, pe cand analitica Fecioara priveste totul la rece, calma, din exterior. Probabil s-ar simti lezata, pentru ca este o fiinta timida si nu-i place deloc sa se simta expusa.

In plus, alaturi de un barbat Scorpion viata nu va fi niciodata linistita si echilibrata, dimpotriva. Va avea parte de discutii, iscate din posesivitate   si gelozie sau acte de violenta, chiar daca ar putea sa fie doar verbale. In tot cazul, Fecioara vrea pe cineva care sa-i asigure stabilitate, nu lupte necontenite si explicatii de fiecare data cand se intampla ceva. Ii repugna excesele de orice fel, iar nativul Scorpion este cam extravagant pentru ea si oarecum periculos.

Pe plan erotic, barbatul scorpion o gaseste frigida, lipsita de imaginatie si de pasiune, inchisa la experiente noi si prin urmare mult sub nivelul sau, daca luam in considerare cat de important este sexul pentru nativ. Iar in momentul in care devine nemultumit, are tendinta de a-si chinui iubita, pana la a-i starni plansul, ori femeia Fecioara are oroare de orice lucru care duce la pierderea controlului.

Relatia poate functiona o vreme, cand ea accepta sa i se supuna, insa odata ce lucrurile scapa de sub control, Fecioara va prefera sa se retraga, pentru ca nimic nu trebuie sa-i tulbure linistea existentei si echilibrul interior. Nu este dispusa sa faca orice pentru a avea pe cineva, asa ca Scorpionul va ramane fara « victima » care sa-l distreze.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului