Astrologie

#fecioara #femeia fecioara #barbatul berbec #berbec

Compatibilitati: femeia Fecioara si barbatul Berbec

Femeii Fecioara ii place sa se gandeasca inainte de a actiona, este echilibrata si rationala. Barbatul Berbec este spontan, schimbator, irational. Probabil ca la o prima vedere, un barbat Berbec va fi ferm convins ca are in fata o frigida, care nu a fost in viata ei sarutata cu patos, cand de fapt este vorba doar de timiditate si de un puternic sentiment de autoconservare.

Poate initial ar putea sa se simta atras de ea, asa cum in general il atrage o noua posibila cucerire, fara a cantari neaparat vreo calitate anume. Daca isi combina energiile in atingerea unui scop comun, ea face planul si are grija de detalii, el actioneaza, completandu-se reciproc si ajungand la rezultate optime.

Femeia Fecioara are logica, rabdarea si concentrarea necesare, Berbecul are indrazneala, forta si energia nestavilita pentru indeplinirea sarcinii. Datorita acestui lucru, pot colabora bine. Cand vine insa vorba despre sentimente , barbatul Berbec este un vanator, de cele mai multe ori prea necopt pentru Fecioara, iresponsabil si copilaros, ceea ce-i trezeste sentimentul de neincredere.

Barbatul Berbec s-ar putea sa vrea doar o distractie, ea viseaza la o relatie adevarata, cu tot ceea ce implica aceasta. Chiar si in cazul in care ajunge s-o iubeasca, barbatul Berbec nu reuseste sa-i aprecieze calitatile, este mult prea organizata si rationala pentru el.

Berbecul isi doreste s-o faca sa arda, sa se simta provocat, sa-l innebuneasca cu senzualitatea si misterul ei, insa nativa Fecioara analizeaza in timpul asta lucrurile la rece si constata ca nu este partenerul de care are ea nevoie. Prin urmare, o relatie pe termen lung poate fi compromisa, din cauza multiplelor diferente dintre ei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro