Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #balanta #femeia berbec #barbatul balanta #horoscop

Compatibilitati: femeia Berbec si barbatul Balanta

Fiind semnul casatoriei, barbatul balanta doreste de la o relatie tot ceea ce presupune o casnicie. Armonia familiala joaca un rol important in echilibrul sau interior. Pe de alta parte, femeia Berbec incearca sa-l domine si sa-l preseze in mod exagerat, pana cand probabil Balanta va renunta si-si va cauta norocul in alta parte, pentru ca nu-i plac certurile si nici un fel de sursa a unei atmosfere tensionate si frustrante.

Barbatul Balanta nu este dispus sa-i arunce provocari, nici sa-i sustina atacurile. Are nevoie sa se simta iubit si sa aiba liniste in casa. Femeia Berbec in schimb este capabila sa iste o furtuna intr-un pahar numai ca sa mai condimenteze putin relatia. Raspunsul nu va fi deloc unul stimulant, dimpotriva, partenerul o sa-i spulbere urgent pofta de ciondaneli.

Daca renunta la astfel de apucaturi, isi poate canaliza energia intr-un mod pozitiv, incurajandu-l sa actioneze atunci cand elnu este sigur de o alegere. II va fi recunoscator pentru ca-l inspira si-i da incredere. Atata timp cat nativul Balanta simte ca impreuna construiesc ceva trainic, ii va acorda toata libertatea de miscare femeii Berbec. In plus, nimeni nu stie mai bine decat Balanta sa o flateze pe femeia Berbec, sa o puna pe un piedestal si sa o iubeasca intens. Cum orice Berbec vrea sa conduca si sa se simta adorat, va primi cu placere o astfel de oferta. Daca este gata sa mizeze pe relatie, popt forma un cuplu frumos, independent, energic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului