Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #compatibilitati #varssator

Compatibilitatea Varsatorului cu celelalte zodii

Firea rebela a Varsatorului ii permite acestuia sa fie compatibil doar cu acele semne care ii accepta razvratirea si originalitatea. Excentricitatea sa nu face casa buna cu oricine, asa ca trebuie sa fie atent atunci cand isi alege un partener.

Berbec

Desi Berbecul este mai egocentrist, iar Varsatorul acorda foarte multa atentie vietii sociale, o relatie intre aceste doua semne poate functiona foarte bine. Ceea ce ii uneste este dragostea comuna pentru independenta si pentru progres personal.

Taur

Taurul este prin definitie un adept al conservatorismului, pe cand Varsatorului ii place tot ceea ce este nou. Aceste diferente pot deveni suparatoare la un moment dat, mai ales ca Taurul este incapatanat si merge pana in panzele albe cand vine vorba sa-si sustina ideile.

Gemeni

Dat fiind ca sunteti amandoi axati pe cunoasterea si dezvoltarea intelectuala, aveti foarte multe in comun. Interesele voastre se intersecteaza in foarte multe puncte, ceea ce va ajuta sa fiti prieteni foarte buni, nu doar parteneri intr-o relatie. Compatibilitatea voastra atinge cote maxime.

Rac

Racul este atasat de familie si dependent de persoana de langa el, pe cand Varsatorul e orientat catre cariera si mai putin sentimental. S-ar putea ca Racul sa aiba nevoie de o legatura pe care un Varsator este incapabil sa i-o ofere, asadar nu este cea mai indicata partida pentru acesta.

Leu

Varsatorul este atras de stralucirea si de caldura Leului, iar acesta, la randul sau, admira enorm unicitatea si dezinvoltura Varsatorului. Desi diferentele dintre aceste doua semne sunt uriase, in plan romantic relatia poate fi una minunata, bazata pe respect si adoratie reciproce.

Fecioara

Desi aveti perspective diferite de a vedea si rezolva problemele, exista o puternica rezonanta in plan intelectual care va leaga. Totusi, va lipsesc chimia, pasiunea si caldura care descriu relatia ideala, dar sansele ca acestea sa fie compensate in alte planuri sunt foarte mari.

Balanta

Amandoi sunteti firi foarte sociabile, iar aceasta caracteristica va aduce in stadiul de armonie, intelegere si prietenie sincera. Amandoi cautati un partener care sa va semene cel putin in aspectul social si gasiti acest lucru unul la celalalt.

Scorpion

Scorpionul este pasional si are sentimente irationale si nejustificate de iubire sau de ura, pe cand Varsatorul este mult mai cerebral. Amandoi sunteti incapatanati si inflexibili, asa ca este nevoie de mari eforturi pentru ca relatia voastra afectiva sa functioneze pe termen lung.

Sagetator

Amandoi sunteti preocupati de progres si aveti un stil de viata ocupat. Va place sa socializati si nu veti sta niciodata unul in calea celuilalt in privinta libertatii. Din acest motiv, veti avea o relatie amicala si detasata, de care ar trebui sa fiti foarte multumiti.

Capricorn

Investiti foarte mult timp in cariera amandoi, asa ca exista riscul ca romantismul si caldura relatiei voastre sa fie reduse spre inexistente. Altfel, aveti preocupari comune si va completati reciproc, Varsatorul fiind cel care vine mereu cu idei noi spre a completa cunostintele Capricornului.

Varsator

Doi oameni activi si orientati catre cariera, care locuiesc cel mai probabil intr-o zona urbana si nu se grabesc nici unul sa ajunga acasa. Desi veti impartasi interese si conceptii comune, relatia vostra nu va putea fi una cu giugiuleli si dulcegarii. Va veti simti mai degraba prieteni decat iubiti.

Pesti

Sunteti deschisi in aceleasi directii, doar ca aveti stiluri de abordare diferite. In timp ce Varsatorul este mai cerebral si mai rational, nativul in Pesti are tendinta sa se lase condus de emotii si de intuitie. Vor sta in calea compatibilitatii voastre nevoia Varsatorului de a fi liber si detasat si cea a partenerului Pesti de a avea parte de intimitate si de afectiune.

Sursa foto: mystictests.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro