Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #taur #compatibilitati #femeie taur

Compatibilitatea femeii Taur cu celelalte zodii

Femeia nascuta sub semnul zodiacal Taur isi doreste un camin sigur si confortabil, armonios, plin de iubire si de copii. Cu toate acestea, femeile Taur sunt sceptice la inceput de relatie, deoarece vor sa se asigure ca au facut alegerea potrivita. Iata care sunt zodiile potrivite pentru femeia Taur.

 

FEMEIA TAUR- BARBATUL BERBEC

Intr-o prima faza, Barbatul Berbec s-ar putea simti atras de nativa Taur. Cu toate acestea, brutalitatea si spontaneitatea Berbecului ii displace femeii. Ritualul de cucerire in ochii ei trebuie sa dureze o vreme, ca sa aiba timp sa-i fie castigate increderea. Daca este vorba despre vreun reprezentant Berbec aventurier, care are in cap numai bifarea unei noi cuceriri in carnetel, poate sa-si ia adio de la ea, inca dupa prima intalnire. Asta daca nu cumva o vorba negandita sau vreun compliment deocheat n-o va face sa se ridice senina de la masa si sa plece fara un cuvant. Este imaginea unui Don Juan care se agita in jurul unei doamne impasibile, incercand zadarnic s-o impresioneze cu aspectul lui fizic, mustind a masculinitate. Ea are nevoie de un barbat pe care sa se poata baza, in primul rand. Barbatul Berbec nu este tocmai cel mai stabil si mai fidel din zodiac, pentru ca se afla in permanenta in cautare de noi cuceriri si aventuri, este energic si nerabdator. S-ar putea s-o oboseasca si s-o enerveze comportamentul acesta schimbator, sa-i reproseze diverse actiuni facute fara a analiza inainte lucrurile, sa-l condamne pentru imprudenta. Este destul de putin probabil ca un Berbec sa invete sa fie rabdator si chibzuit, mai ales ca vorbim despre barbatul Berbec, care refuza sa-si recunoasca lipsurile mai ales in fata unei partenere. Se pot intelege bine pe pan financiar, amandoi fiind talentati cand trebuie sa produca bani. Firile lor sunt insa opuse : una dinamica, alta eminamente statica, astfel ca in final unul va renunta sa faca mereu eforturi.


FEMEIA TAUR- BARBATUL TAUR

Sunt ca doua fete ale aceluiasi chip, insa nu in sensul imagisticii lui Ianus Bifrons. Acolo fiecare chip priveste in directii opuse, unul spre trecut, celalalt spre viitor, simbolizand tranzitia. In cazul unui cuplu de Tauri, barbatul si femeia privesc in aceeasi directie, pentru ca scopurile lor coincid, la fel si principiile de viata. Din aceasta reuniune poate rezulta o energie puternica, canalizata in intregime in atingerea idealului existential, reprezentat de un camin linistit, copii, un trai cat mai indestulat. Ambii iubesc luxul si stiu sa faca bani frumosi pentru a si-l asigura. In cazurile in care viata nu le ofera mari posibilitati materiale, au totusi un camin curat, ingrijit, in care nu lipseste nimic din absolutul necesar. Ambii cauta siguranta afectiva, astfel incat isi inteleg perfect nevoile si stiu sa raspunda corespunzator. Este una dintre relatiile cele mai fericite in cazul cuplurilor formate din nativi ai aceleiasi zodii. Sunt multe casnicii de Tauri care dureaza toata viata. Elementul care incheaga legatura este reprezentat de bani si copii. Caminul lor este confortabil, mesele copioase – pentru ca le place amandurora sa manance, viata scurgandu-se linistita (de preferinta intr-o casa, pentru a avea contact permanent cu pamantul), ducand o existenta oarecum burgheza. Problemele care pot aparea tin de incapatanarea lor, celebra pentru orice nativ TAUR, astfel incat pentru a ajunge la un consens va fi necesar ca unul dintre parteneri sa joace rolul dominant si celalalt sa accepte. Primul va deveni automat si protectorul celuilalt, insa grija va fi reciproca si permanenta. El ii ofera partenerei iubire, siguranta, stabilitate, punand mereu sotia si copiii pe primul loc. Ea este cea mai buna sotie pentru un barbat Taur, pentru ca stie sa aiba grija de casa, sa-si ocroteasca si sa-si educe copiii si nu in ultimul rand este extrem de atractiva. Feminitatea ei cucereste rapid inima oricarui barbat. Pentru ca amandoi sunt senzuali si voluptuosi, se inteleg foarte bine si in dormitor. Relatia poate parea extrem de plictisitoare pentru altii, dar daca cei doi simt ca nu le lipseste nimic, nu-si vor consuma energia incercand sa tulbure inutil apele. Armonia familiala este lucrul cel mai important si stiu cum s-o creeze si s-o intretina.


FEMEIA TAUR - BARBATUL GEMENI

In cazul in care o femeie Taur se indragosteste cu adevarat de un native Gemeni, se vede pusa in situatia de a-l accepta cu micile lui “ciudatenii”, cu modul lui de viata, schimbator, aventurier, risipitor. Gemenii vor sa cunoasca intreaga lume, au nevoie de spatiu, intalniri, calatorii si mai ales conversatie inteligenta. Femeia Taur vrea un camin linistit alaturi de un sot care s-o iubeasca si a-i asigure un cont bun in banca. Atata timp cat Gemenii reusesc sa indeplineasca cerintele financiare, au sanse sa fie acceptati, chiar daca firea lor este mult mai dinamica decat linistita nativa Taur. In plus, prin simtul umorului si optimismul debordant, ei stiu mai bine ca oricine s-o inveseleasca, s-o incurajeze, s-o invete cum sa se distreze si cum sa se bucure si de alte lucruri, in afara lumii in care s-a obisnuit sa traiasca. Femeia Taur are capacitatea de a-l responsabiliza pe native, sa-i arate adevarata fata a realitatii si sa-i ofere solutii rationale si de bun simt. Atata timp cat ea va sti sa-i stimuleze imaginatia si inteligenta, barbatul Gemeni va ramane fermecat pe veci. Este fascinate de feminitatea, eleganta si intelepciunea ei, ghicind ca alaturi de o astfel de femeie va avea parte de stabilitate si liniste. Daca ei ii face placere sa fie langa el si nu-si face probleme cand il vede dezordonat sau cand il prinde ca se lauda asupra unui subiect cunocut de fapt numai intr-un mod superficial, daca nu-l bate la cap cu ora de venit acasa si ii arata recunostinta si admiratie, atunci relatia are sanse sa functioneze.


FEMEIA TAUR - BARBATUL RAC

Este una dintre cele mai reusite combinatii, gratie scopurilor primordinale pe care le au in comun. Amandoi isi doresc un camin sigur si confortabil, armonios si plin de iubire, in care sa se bucure de copiiii pe care-i vor avea. Amandoi sunt sceptici la inceput de relatie pentru ca vor sa fie siguri ca au facut alegerea cea mai buna. Pentru ca nici unul nu se grabeste, luand totul pas cu pas, relatia va inflori intr-un sentiment de incredere si stabilitate, ceea ce le va da incredere sa mearga inainte. In plus, sunt profund interesati de venituri si este posibil sa-si puna intrebari reciproc despre cum stau cu situatia materiala. Se vor bucura sa vada ca sunt pe aceeasi lungime de unda si ca amandoi trag in aceeasi directie. A face bani este una dintre preocuparile lor de baza, insa nu doar pentru ei insisi, ce rost ar avea viata daca ai pleca intr-o croaziera de lux de unul singur ? Desi professional sunt seriosi, extreme de exigenti si de profesionisti la locul de munca, tot efortul lor este facut pentru casa si familie. In plan erotic se inteleg foarte bine, pentru ca obisnuiesc sa comunice senzorial si afectiv, prin gesturi, miscari, atingeri, priviri, la care se adauga accesorii incitante precum vinurile rafinate, asternuturile din matasea cea mai pura, mesele savuroase, muzica linistitoare. Barbatul Rac apreciaza la ea stabilitatea si afectiunea pe care i-o ofera, dupa o adanca chibzuinta. Cu atat mai mult va aprecia asta, pentru ca nici lui nu-i plac lucrurile facute in graba si persoanele care spun prea repede “te iubesc”. Cand incep o relatie, amandoi simt ca este ceva serios, de fapt asta si vor, sa construiasca un cuplu capabil sa-si uneasca visele, aspiratiile, talentele, pentru a-si aduce reciproc fericirea. Uneori Femeia Taur poate fi ceva mai energica decat Racul si se va simti obligata sa incetineasca pasul, insa daca il iubeste cu adevarat, va sti sa faca o concesie. In general, amandoi sunt dispusi sa lase de la ei, pentru ca fondul comun este mult mai trainic decat micile diferente. Pentru ca seamana atat de bine, Femeia Rac ii va respecta trecutul si familia, atat de importante pentru Rac, iar el o va aprecia pentru ca gaseste in ea sotia ideala, amanta voluptuoasa si mama protectoare.


FEMEIA TAUR - BARBATUL LEU

Barbatul Leu se poate simti atras de feminitatea nativei, la care ghiceste voluptati ascunse sub prima impresie, mai distanta. Ea nu i se va darui din prima, iar acest lucru il incita si mai tare, caci simte nevoia sa cucereasca si daca se poate, sa aiba parte de obstacole, pentru ca gustul victoriei sa fie si mai placut. In plus, el va aprecia simtul ei practic, talentul administrativ, capacitatea de a castiga multi bani si nu in ultimul rand, inteligenta. Relatia nu este una stralucita, dar functioneaza mai bine in aceasta combinatie, in care ea ste Taur si el Leu. Din cauza ca femeia este un spirit pasnic, linistit, iar el un semn de Foc, s-ar putea sa fie nevoie ca cei doi sa-si mai condimenteze existenta din cand in cand, altfel intervine monotonia. In plus, ea este extrem de incapatanata, iar el vrea sa domine in cuplu. Daca vor ca relatia sa reziste, este bine ca ea sa cedeze si sa-l lase sa straluceasca in fata tuturor. Leul trebuie sa-i asigure partenerei o relatie bazata pe fidelitate, sa mai renunte la impaunarea lui in lume si la alte cuceriri. Acest lucru poate fi resimtit de Leu ca o exagerata tendinta de posesivitate si deasemenea o ingradire a libertatii de a iesi, a socializa, a comunica si cu restul lumii. Femeia Taur isi doreste mai mult sa stea amandoi pe acasa, dedicandu-se familiei. Poate fi profund deranjata de egocentrismul Leului, caci ea are nevoie sa fie pusa pe planul intai, pe cand Leul isi acorda sie insusi aceasta onoare. Daca exista dragoste reciproca si admiratie, atunci relatia poate functiona.


FEMEIA TAUR- BARBATUL FECIOARA

Cuplul format din Taur si Fecioara poate functiona gratie gandirii materialiste asemanatoare si responsabilitatii de care dau dovada cei doi, atat in viata profesionala, cat si in cea familiala. Fiind zodii de pamant, stiu foarte bine care le sunt indatoririle si se achita de ele cu toata seriozitatea. Sunt persoane rationale, organizate, care se implica profund in orice situatie care reprezinta un interes, astfel incat isi pot folosi atributele pentru a pune temelia unui camin trainic. Pentru ca muncesc cu daruire si au o foarte mare rezistenta, se vor bucura impreuna de roadele eforturilor atunci cand banii castigati le dor da posibilitatea sa-si materializeze visele in privinta familiei. O problema o poate reprezenta totusi apetitul Femeii Taur pentru lucrurile de calitate si lux, pentru cheltuielile excesive ca sa-si satisfaca nevoia de confort. Econoama Fecioara s-ar putea speria la vederea facturilor sau ar reactiona socata cand ar observa simtul de gurmand al Taurului. Pe de alta parte, barbatul Fecioara o poate tempera pe partenera in acest domeniu, ajutand-o sa se hraneasca sanatos. Nimeni nu stie mai bine decat el ce semnificatie au toate informatiile alea plictisitoare de pe etichete, pe care nimeni altcineva nu se oboseste sa le citeasca cu atentie. In schimb, Femeia Taur il poate initia in arta erotismului, deschizandu-i calea spre simturi, voluptate si extaz in dormitor. In curand, Fecioara echilibrata si usor rigida se va lasa purtata de val si-si va recunoaste flacarile interioare care mocneau in ea. Pentru ca femeia Taur isi doreste sa se simta alintata, protejata si iubita, va fi satisfacuta de partener, caci Fecioarele au talentul de a se pune in serviciul celorlalti, de a-i multumi, de a-i ajuta. Daca o iubeste cu adevarat, o poate intelege imediat si-i intuieste nevoile, asigurqand-o totodata ca este pentru totdeauna. Nativa Taur gaseste in el exact siguranta si stabilitatea pe care le cauta, caci o Fecioara nu incepe o relatie daca nu este absolut sigura ca si-a gasit persoana potrivita.


FEMEIA TAUR - BARBATUL BALANTA

Pentru ca sunt zodii dominate de planeta Venus, compatibilitatea lor afectiva si erotica este incontestabila. Cu toate acestea, ea isi doreste sa-si petreaca timpul liber alaturi de partener, singuri daca se poate, pe cand el vrea sa fie inconjurat de prieteni. Se poate ca barbatul Balanta sa fie un pic prea sociabil pentru gustul iubitei sale. Din aceasta cauza se isca discutii inutile, in care partenera devine posesiva si geloasa pe anturajul sotului sau, iar el ii poate reprosa ca nu-l lasa nici macar sa respire. Aceasta diferenta totusi poate fi depasita usor daca fiecare lasa de la el si daca stabilesc niste reguli. Doar au atatea alte lucruri in comun, legate de preocuparile artistice, calatorii, discutii, confort si nu in ultimul rand, mancare buna. De fapt ei impartasesc acelasi talent pentru arta de a trai. Asta inseamna ca vor avea o casa confortabila, aranjata cu bun gust, in care prietenii sa se simta rasfatati cand vin la petreceri, unde in mod sigur gazdele vor face conversatie cu ei in cel mai stralucit mod si vor avea grjia sa se simta toata lumea cat se poate de bine. In plus, amandoi isi doresc un partener alaturi de care sa aiba o casnicie reusita, in care dragostea si siguranta materiala sa-i faca fericiti. Barbatul Balanta este un tip elegant, ingrijit, cu maniere impecabile, care stie sa cucereasca o femeie educata si rafinata, prin urmare va gasi in partenera sotia devotata si romantica, mama iubitoare a copiilor ce vor urma si o persoana cu care se va afisa mandru in societate. Dragostea pentru frumos si dorinta unei casnicii stabile sunt atuurile care ii leaga pe cei doi nativi.


FEMEIA TAUR - BARBATUL SCORPION

Un cuplu format din cei doi are sanse de reusita pentru ca ambii parteneri isi doresc de la o relatie stabilitate si fidelitate. Fiinta romantica si voluptuoasa a nativei va raspandi o adiere de mister care-l va fascina pe Scorpion. El este atras de orice lucru secret, de teritorii neexploatate, pentru ca el insusi este o persoana complexa. Alaturi de el, femeia Taur se va bucura de placeri erotice nebanuite si se va lasa cucerita de privirea lui acaparatoare. Taurul este sensual si romantic, Scorpionul este cel mai talentat amant al zodiacului, prin urmare vor avea parte de clipe de neuitat impreuna. Isi vor cere unul altuia devotement total si incredere si au toate sansele sa le primeasca, pentru ca si aici sunt pe aceeasi lungime de unda. In mod normal, sunt mult prea posesivi si indragostiti ca sa mai aiba ochi si pentru altcineva, asa ca legatura dintre ei va fi una foarte stransa. Pe plan financiar se inteleg tot bine, pentru ca se pricep sa faca bani si sunt responsabili la locul de munca. Daca au o afacere impreuna, aceasta va prospera, sub influenta lor. Pentru ca sunt personalitati foarte puternice, este posibil ca uneori sa se iveasca probleme de suprematie, care pot fi rezolvate cu foarte multa diplomatie. In cazul in care unul greseste intr-un mod de neiertat, Taurul va exploda de furie, revarsandu-si flacarile necrutatoare, pentru a redeveni apoi impasibil si calm. Scorpionul insa se va gandi si ani de zile cum ar putea sa i-o plateasca, iar razbunarea nu se va face uitata. Oricum ar evolua relatia, fiecare va avea un impact puternic asupra personalitatii celuilalt, schimband-l intr-un fel sau altul. Aceasta combinatie poate promite o mare iubire, care sa dureze tot restul vietii.


FEMEIA TAUR - BARBATUL SAGETATOR

Sunt buni parteneri de afaceri, pentru ca se pricep sa faca bani si sa-i cheltuiasca pe diverse placeri. Sunt atrasi de latura hedonista a vietii, cum ar fi confortul caminului, vacantele in natura si mancarea buna. Insa o legatura sentimentala lasa de dorit din cauza caracterelor prea diferite. Femeia Taur se va astepta ca partenerul s-o invaluie in atentii, gesturi romantice, s-o iubeasca si sa-i demonstreze asta permanent si mai ales sa fie mereu langa ea. Pentru el aceste efuziuni sentimentale nu sunt altceva decat dulcegarii. Nu are rabdare cu prea multa poezie, nu-i face placere nici sa-si copleseasca iubita cu multa multa dragoste, nici sa nu fie asaltat de tot soiul de declaratii. In plus, are mare nevoie de libertate, este imaginea aventurierului si a calatorului prin excelenta, prin urmare intreaga lume i se deschide inainte-i, cu mii si mii de tentatii, de noutati, de experiente care de care mai fascinante. Daca se va intoarce seara tarziu de la serviciu pentru ca a stat cu prietenii, in timp ce ea il asteapta cu cina si a mai stat ore bune in bucatarie ca sa incerce o noua reteta savuroasa, este foarte posibil sa rabufneasca o cearta. Lui nimic nu I se pare mai firesc decat sa aiba si o viata numai a lui, dedicata anturajului, excursiilor, cercului de prieteni, un timp pe care sa-l petreaca cum stie el mai bine, departe de familie si de serviciu. Nativei Taur acest lucru i se poate parea cea mai mare cruzime fata de sentimentele ei si o sustragere rusinoasa de la responsabilitatile zilnice. Femeia Taur trebuie sa se simta iubita, ori independenta si raceala Sagetatorului o ranesc la fel de mult ca o tradare. Posesiva si geloasa, poate deveni sufocanta si pisaloaga in ochii lui, ceea ce conduce automat la ruptura. In general, nu este o combinatie reusita, diferentele fiind prea mari pentru a mai putea face vreo concesie. Daca totusi se incearca o conciliere, femeia Taur trebuie sa reuseasca cumva sa faca parte din cealalta lume a lui, sa se intalneasca des cu el si in alte locuri, sa-i impartaseasca hobby-urile si sa nu-i ceara raportul cand vine acasa.


FEMEIA TAUR - BARBATUL CAPRICORN

Este o combinatie care in timp poate duce la o mare implinire. In esenta, au lucruri comune si altele care pot deveni complementare. Capricornul este din fire mai rece, ori femeii Taur ii trebuie un barbat inflacarat, pasional, care sa-i arate prin mii de gesture cat o iubeste. Tocmai senzualitatea si romantismul ei il pot incalzi, astfel incat sa se lase purtat de iubire si sa nu mai analizeze lucrurile la rece. Din punct de vedere professional, ambii sunt eficienti in domeniul de activitate si preocupati de castigul financiar, care sa le asigure un trai lipsit de griji. Problema ar putea sa apara atunci cand Femeia Taur va dori sa tina ea banii si Capricornul insista sa faca el calculul cheltuielilor. Ea este predispusa la unele cheltuieli pe diverse obiecte nu absolute necesare, dar care corespund nevoii de lux si lucruri de calitate, cum ar fi un costum de firma, o bijuterie sau mancare scumpa. Capricornul este calculate si vrea sa faca economii pentru zile negre. Atata timp cat ajung la un consens pe plan financiar, se vor intelege bine. Exista intre ei afinitati de ordin fizic, mental si afectiv care-i leaga foarte mult. Barbatul Capricorn ii alimenteaza sentimentul de securitate partenerei, care are o viziune traditionala asupra ideii de cuplu. Desi sunt conservatori si relatia poate parea plictisitoare, in interior ei se armonizeaza reciproc. Stiu sa trateze o situatie cu bun simt si cu prudenta, nu se arunca nici unul cu capul inainte pentru ca nu le place riscul si au simtul proprietatii. Pun mare pret pe ceea ce este al lor si stiu ca in viata un lucru de calitate nu poate fi realizat decat cu un anumit efort, pe care sunt gata sa-l faca, in beneficiul familiei.


FEMEIA TAUR - BARBATUL VARSATOR

In general o asemenea relatie nu poate functiona. Femeia Taur este o fire posesiva, asa ca incearca sa-l tina pe partener langa ea. Varsatorul, chiar si indragostit fiind, are nevoie de prieteni, vrea sa comunice cu toata lumea, este sociabil si expansiv. Ea isi doreste probabil o seara linistita in doi, el o petrecere cu toti prietenii adunati, trecand de la unul la altul pentru a dezbate o sumedenie de subiecte, considerand ca fiind o impolitete sa stea numai pe langa sotie atata timp cat e lume in jur. Ea are o constitutie traditionalista, ii place viata echilibrata, calma, cu reguli clare de comportament, el este prin excelenta nonconformist. Chiar si cand nu avem de-a face cu vreun spirit revolutionar care sa promoveze vreun nou current artistic, chiar si pentru un varsator de rand nevoia de a se exprima altfel decat toata lumea ste intrinseca. Nu vrea neaparat sa socheze prin originalitate, pur si simplu asa simte lucrurile, altfel decat restul lumii. Prin urmare la o intrunire cu tinuta obligatorie s-ar putea sa refuze costumul si sa apara in niste haine lalai, in care se simte confortabil. Barbatul Varsator nu pune mare pret pe aparente, ci pe ceea ce comunica interiorul unei persoane. Ea are o gandire practica si nu se poate baza pe idealistul Varsator, cu idei multe dar nu neaparat si materializate. Daca este un pierde-vara, lenes sau fara un scop in viata, nu are absolut nici o sansa in fata unei femei Taur. Ea tine la partea materiala, care-i asigura viitorul, pentru el lumea materiala e efemera. O va aprecia daca-i ofera lux si mancare buna, dar cam atat. Sigur ca el poate s-o initieze in lumi necunoscute, legate de stiinta, filozofie, politica etc dar in final tot se va simti lezata de acest spirit expansiv, in permanenta schimbare. Ei ii place sa stie ca mizeaza pe o persoana stabila, insa “fixatia” pentru casa, familie si cuplu il pot indeparta pe Varsator. Le accepta numai atata timp cat poate comunica si cu restul universului. Pentru ca sunt incapatanati, nu prea au sanse de intelegere.


FEMEIA TAUR - BARBATUL PESTI

In princiu, este o combinatie care poate avea success. Barbatul Pesti este romantic, sensibil, intuitiv, asigurandu-i partenerei profunda afectiune de care are nevoie. Pot petrece impreuna nopti minunate, pline de romantism. In schimb, ea-l aduce cu picioarele pe pamant, aratandu-i ce are de facut si linistindu-l prin calmul si gandirea ei pragmatica. Barbatii Pesti pot fi atat de sensibili si vulnerabili, incat sa gaseasca in ea o noua mama, grijulie si iubitoare. In plus, daca au probleme mari si nu se descurca singuri, ea poate sa preia fraiele, redandu-le posibilitatea sa se adanceasca in lumea lor interioara, lasand pe altul mai puternic sa se lupte cu greutatile vietii. Aceasta trebuie sa stie cum sa-i ia, pentru ca un Taur furios este periculos chiar si pentru o zodie de Foc, cu atat mai mult au toate sansele sa-i ingrozeasca pe visatorii Pesti. Pe de alta parte, Barbatul Pesti ii deschide partenerei poarta catre lumea misterului, a emotiilor, a imaginarului. Taurului ii place sa domine, iar Pestii sunt dornici sa se simta dominati, ocrotiti. Au nevoie de putin simt practic pentru a putea face fata problemelor cotidiene, caci daca devin numai niste lipitori, Femeia Taur se poate distanta de ei. In fond, trebuie ca amandoi partenerii sa dea si sa primeasca. Ea poate sa-i dea mai multa incredere in fortele proprii, sa-l stimuleze intelectual, sa scoata la suprafata ce are mai bun de oferit, incurajandu-l sa-si definitiveze proiectele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top