Astrologie

#femeia sagetator #astrologie #zodii #predictii #sagetator #compatibilitati #compatibilitati sagetator

Compatibilitatea femeii Sagetator cu celelalte zodii

Nativele nascute sub semnul Sagetatorului sunt active si au nevoie de un partener care sa le tina pasul. Acestea calatoresc mult, adora plimbarile si activitatile in aer liber. Sunt jucause si pasionale in dormitor. Pe plan sentimental nu se avanta intr-o relatie rapid si asteapt sa vada daca "alesul" este potrivit pentru ele. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in zodia Sagetator.

 

FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL BERBEC

Este o alaturare interesanta a doua zodii de foc. Au in comun foarte multe principii dupa care se ghideaza. In primul rand, sunt doi aventurieri, asa ca nu-i deranjeaza daca au o aventura spumoasa. Pot chiar sa ajunga la casnicie, daca sunt pregatiti sa-si asume responsabilitati. Sunt deja capabili sa-si respecte nevoia de independenta. Ea este indrazneata si cu o gandire moderna, o fiinta lipsita de inhibitii, vesela, increzatoare, dornica de evolutie permanenta. Vrea sa vada lumea si se indeparteaza de mediul familial parintesc cu prima ocazie. Considera ca viata trebuie traita si ca exista o vreme pentru orice lucru, asadar nu scapa nici o ocazie de a pleca in strainatate cu o bursa, sau pur si simplu pentru a-si vizita niste prieteni, este inteligenta si buna in domeniul ei de activitate. Nativul este de-a dreptul incantat s-o cunoasca. Ii impartateste nevoia de libertate si simtul aventurier, iubeste la fel de mult calatoriile si are un simt al umorului dezarmant. Le place sa practice sporturi impreuna – daca se poate, cat mai active, in nici un caz nu-i intalnesti la golf, ca le-ar crapa falcile de plictiseala. Colaboreaza excelent pe plan profesiona, caci Berbecul este un lider adevarat si Sagetatoarea il urmeaza daca il apreciaza sincer. Se inteleg foarte bine si pe plan erotic, in fond sunt doi pasionali, nu ? Isi ofera multa afectiune, fara sa-l sufoce pe celalalt. Singura problema ar putea aparea cand barbatul Berbec incearca sa-si impuna punctul de vedere. Fiind doua personalitati extrem de puternice si mai ales din cauza faptului ca au reactii spontane, pot sa se iste discutii si certuri furtunoase, insa care din fericire nu dureaza mult, pentru ca uita repede si nu au obiceiul sa puna la suflet.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL TAUR

El este serios, calculat, ordonat, responsabil, ea este vesela, dezordonata, spontana si nu se omoara dupa raspunderi. Taurul vrea sa conduca el totul, partenera se razvrateste. El cauta linistea caminului si viata domestica, Sagetatoarea are chef sa iasa in oras cu prietenii sau sa plece chiar in afara localitatii. Ii leaga sinceritatea si corectitudinea, dar in rest au aspiratii si nevoi diferite. Taurul nu poate intelege nevoia ei de libertate si simtul aventurii. Lui nu-i place sa risce si oricum nu este o persoana spontana, prin urmare o priveste ca pe o fiinta cam iresponsabila si imatura. Simtul umorului la partenera il vede usor exagerat, sunt doar atatea lucruri de facut, in afar de distractie. Daca ea insa pune pe primul plan distractia sau preocuparile personale, in afara caminului, certurile se tin lant, pana cand decid ca este mai bine sa se desparta. Barbatul Taur este atras de o viata armonioasa si echilibrata, la casa, cu un petic de gradina, ii place sa ingrijeasca plante si sa manance bine. Probabil ca Sagetatoarea se va plictisi inca din primele zile de acest burghez mult prea linistit pentru ea. Daca nu-i ofera adrenalina de care are nevoie, o cauta in alta parte. Totusi, combinatia intre cei doi nativi poate reusi daca avem de-a face cu tipul Sagetatoarei matroana. Atunci ar fi perfecta pentru sotul ei Taur, caci se ingrijeste de casa si familie cu un talent deosebit, raspunzand la cele mai exigente pretentii. Din punct de vedere erotic, se pot intelege bine, caci Taurul senzual si senzorial se acorda cu energia arzatoare a Sagetatorului. Pot incerca sa fie impreuna, daca gasesc suficiente lucruri care sa-i lege. Cea mai reusita relatie este cea de prietenie, insa una sentimentala este mai greu de construit.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL GEMENI

Amandoi sunt aventurieri si independenti, insa in moduri diferite. Lui ii place sa comunice cu cat mai multa lume si sa aiba numeroase cunostinte, care sa-l asculte si sa-i admire cultura generala, inteligenta si vivacitatea, ea cauta noutatea, viziteaza locuri nemaivazute, este plina de umor si de optimism si simte permanent nevoia de o anumita libertate de miscare. Nici unul, nici altul nu cauta atasamentul familial puternic. Se inteleg bine pe plan profesional si intr-o eventuala prietenie, caci au multe idei, pe care si le impartasesc cu placere. Nu exista insa potrivire erotica intre cei doi si nici nu se nasc mari iubiri cand se intalnesc. Daca el devine critic si nemultumit, ea prefera sa se distanteze, sau pur si simplu sa renunte definitiv la relatie. Problema este ca sunt prea independenti amandoi si nu mai are cine sa pastreze centrul gravitational in relatie. Sunt atat de absorbiti de preocuparile lor personale si atat de dezinteresati de a intelege mecanismul interior al celuilalt, incat comunicarea adevarata nu are loc, ci numai o instrainare treptata. Pot alege sa fie prieteni, ar fi mult mai bine pentru ei. Astefl ar putea colabora la tot soiul de proiecte si nu in ultimul rand, se vor distra bine impreuna, caci ii atrag placerile vietii si le gusta cu multa savoare. Cat despre implinirea sentimentala, ar fi mai bine sa caute in alta parte. Sunt mult prea multe deosebiti importante ca niste simple concesii sa salveze ceva din relatie.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL RAC

Functioneaza bine la nivel de prietenie si in relatiile profesionale. Amandoi au suflet mare, sunt talentati si deschisi catre evolutie personala. Racul este perseverent si eficient, femeia Sagetator stie sa convinga. Pot face o echipa buna impreuna, contribuind cu aptitudinile personale. In momentul in care relatia aluneca spre ceva mai mult decat o frumoasa prietenie incep problemele. Barbatul Rac vrea o partenera care sa stea langa el, sa-I ofere stabilitate, afectiune permanenta si copii. Sagetatoarea doreste sa iasa cat mai mult in lume si sa-si petreaca acasa un timp minim, cat pentru rezolarea treburilor inevitabile – plata intretinerii, curatenia saptamanala, spalat, mancat, dormit. Este schimbatoare si traieste clipa prezenta, el este stabil si priveste spre trecut, pe care-l idealizeaza. Un Sagetator nu ar putea intelege niciodata de ce trecutul valoreaza mai mult decat prezentul. Nativa nu-si manifesta sentimentele foarte puternic, s-ar putea chiar sa i se para Racului un pic prea indiferenta. Insa nu-i obiceiul ei sa-l sarute si sa-i spuna des cat il iubeste. Ar trebui sa inteleaga si singur, dupa parerea ei. Copiii ar lega-o definitiv de casa, ori ea vrea sa se afle departe, cat mai departe de casa si sa experimenteze. Acest lucru l-ar rani foarte tare pe barbatul Rac. Nu intelege de ce mai cauta altundeva implinirea, daca il are pe el. Este genul care iubeste total si se daruieste in intregime partenerei de viata si asteapta la fel de multa afectiune in schimb. In oschii lui, partenerii trebuie sa petreaca impreuna cea mai mare parte a timpului, daca nu chiar toata. Este capabil sa faca orice pentru a asigura bunastarea familiei. Cand insa devine « victima » independentei femeii Sagetator, se lamenteaza si se inchide in el, nestiind cu ce a gresit. Ea nu are nici rabdarea, nici compasiunea necesara pentru a vorbi cu el si a-i explica faptul ca nu are nici o legatura cu el. Prefera sa ignore situatiile prea sentimentale si discutiile obositoare. In timp, legatura se strica si amanoi aleg sa mearga pe drumuri diferite.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL LEU

Se potrivesc gratie felului in care vad viata. Amandoi privesc spre viitor, spre evolutia personala. Profesional, pot sa-si uneasca fortele si calitatile spre atinerea scopului. Insa ei stiu sa se si distreze, si inca foarte bine. Le place sa-si traiasca viata si in general optimismul nu-i parraseste. Apreciaza simtul umorului la celalalt si energia debordanta. Merg pe pirincipiul ca in viata nu trebuie sa cedezi niciodata si ca o situatie nefasta poate fi transformata in asa fel incat sa fie pusa in serviciul nostru. Impreuna, cei doi se bucura de petreceri cu prietenii, iesiri impreuna la restaurante de lux, la cinematografe, magazine, expozitii artistice sau lansari ale unor magazine scumpe si mai ales se distreaza bine in calatorii. Le place sa vada lumea, sa-i simta pulsul. Barbtul Leu vrea sa conduca el in relatie si este lasat de partenera, deoarece pentru ea nu este asa de importanta aceasta latura si in plus are o atitudine relaxata atunci cand Leul devine furios. Nu pune la suflet indignarile si toanele lui, pentru ca stie ca-i va trece curand. Acest lucru ii ajuta sa treaca cu bine peste orice fel de discutie si sa pastreze o atmosfera pozitiva. Nativa Sagetator este determinata, sageata ei aratand in viitor scopul pe care si l-a ales. Leul ii da increderea necesara si energia, pentru a-si realiza planurile. In plus, ea este o femeie fermecatoare prin voiosia si deschiderea ei, ceea ce-i place Leului la nebunie. Barbatii acstei zodii nu sunt atrasi de femeile plangacioase, ci de cele puternice, precum Sagetatoarea. Impreuna pot re aliza multe, combinatia fiind una destul de reusita.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL FECIOARA

Relatia incepe bine, nativii discuta, descopera subiecte comune de conversatie si isi apreciaza reciproc inteligenta. Barbatul Fecioara se poate simti atras de optimismul Sagetatoarei si de voiosia ei. Ea este deschisa, gata sa-l asculte, prietenoasa si simpatica. El are multe de zis, este mereu gata sa-i sara in ajutor cu sfaturi, ponturi, sau pur si simplu facand pentru ea lucruri concrete, ceea ce o flateaza foarte tare. Dupa o vreme insa, cei doi descopera ca au reguli de viata diferite. Sau mai bine zis el are reguli de conduita, ea este mai dezinhibata si mai libertina. Partenerul incepe prin a-i face program si lista de responsabilitati. Deja ea este ingrozita. Nu pricepe de ce trebuie neaparat sa apara la o ora fixa la intalnire si nu poate intarzia macar putin. Viata de zi cu zi devine anosta, prin programul si activitatile calculate, prin cerintele lui de a-si pune inapoi pe umeras hainele cand se intoarce acasa. Este mult mai usor sa le arunce pe pat si vede ea mai incolo …. In plus, el se asteapta ca Sagetatoarea sa se ocupe mai serios de treburile casnice, sa nu mai hoinareasca prin oras, sa-si planifice viata mai departe de ziua de maine, daca se poate, pe un an intreg. Problema este ca nativa face parte dintre acei oameni spontani care nu cred in ideea de planificare a existentei, caci sunt spontani si mai ales pentru ca observa hazardul la care suntem supusi si se asteapta oricand la surprize, uneori nu tocmai placute. Ei ii place sa ia totul pas cu pas, el are deja facut un plan, pe care-l pune in practica. Daca Sagetatoarea este vreo amatoare de calatorii si umbla prin casa cu bocancii si hainele prafuite de pe munte, s-ar putea sa-l irite bine de tot. Ea-l priveste mirata si nu intelege de ce trebuie sa fie mereu asa de serios si responsabil, incearca sa glumeasca cu el si cand vede ca orice efort este zadarnic, renunta.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL BALANTA

Barbatul Balanta este un gentleman desavarsit. Asta tine daca nativa face parte din tipul matroanei. Atunci se vor placea enorm unul pe altul. Cand renunta la o viata aventuroasa in favoarea cladirii unui camin, intalnim femeia casnica, sotia perfecta, cu care orice barbat se poate mandri in societate. Atunci devine ordonata, corecta, cu maniere impecabile, sotie supusa si excelenta matroana. Casa ei va fi intotdeauna o oaza de liniste, in care domnesc confortul si belsugul. Lui ii place tocmai acest stil de viata, in care este inconjurat de lucruri bune si unde ii este stimulat simtul estetic. Este atras de domeniul artistic si stie sa aprecieze un concert bun sau un tablou de valoare. Este ingrijit, stie sa se asorteze, are eleganta in miscari si vorbe si asteapta acelasi lucru de la partenera. Articularea intregii existente se face in jurul cuplului, iar viata de unul singur nu are nici un farmec pentru acest barbat. Prin urmare, cei doi se potrivesc foarte bine. In cazul in care avem de-a face cu aventuriera Sagetatoare, plecata de acasa de la o varsta frageda si mereu pe drumuri, atunci cel mai bine ar fi ca relatia sa se rezume la o simpla prietenie. El se asteapta ca o casnicie sa implice prezenta ambilor parteneri si asumarea responsabilitatilor familiale, ea se va simti inlantuita atat de tare, incat va sfarsi prin a fugi cat mai departe. In schimb, intr-o prietenie ambii comunica excellent, au multe hobby-uri comune, ca de exemplu cinematografia si se respecta si se admira pentru calitatile intalnite in celalalt. Ca relatia de cuplu sa reuseasca, ar trebui ca el sa-i inteleaga nevoia de libertate si de comunicare cu restul lumii si sa nu se mai astepte ca numai ea sa se ocupe de treburile casnice. Problemele insa sunt multe si firea lor nu prea le permite sa gaseasca o solutie salvatoare.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL SCORPION

Ea este un fluture stralucitor, care zboara hipnotic si neastamparat pe deasupra lumii, gustand aerul, aterizand pe fiecare floare, pentru a se odihni o vreme. El este vrajitorul pasional, care tintuieste cu privirea mica vietate si incearca s-o subjuge. Fiind zodii opuse, de foc si apa, atractia sexuala este uriasa si pot trai momente de extaz impreuna. Sagetatoarea este incantata ca a descoperit un amant atat de talentat, capabil s-o ghideze spre cele mai inalte culmi ale placerii. O vreme se vor hrani tocmai din aceasta comuniune carnala. Apoi nativa simte nevoia si de altceva. Barbatul Scorpion ii spune ca de-acum este a lui si nu mai are voie sa plece. In acest moment intervine ruptura. El este extrem de posesiv si nu intelege sub nici o forma nevoia ei de a iesi, a calatori, a discuta cu restul lumii, atata timp cat il are pe el. Avandu-l, deja are parte de o lume intreaga. Pentru Sagetatoare nu este de ajuns. O fascineaza personalitatea lui, insa din punctul ei de vedere lumea nu se opreste la atat. Nevoia ei de libertate este reala si puternica. El vrea sa-i apartina numai lui. Incepe sa devina gelos pe orice persoana cu care vine in contact partenera lui, o supecteaza cand se intoarce vesela acasa, se intreaba cu cine vorbeste la telefon si cu cine iese in oras. Toate aceste presiuni din partea lui si atmosfera in sine din casa o fac pe Sagetatore sa creada ca a cazut intr-o capcana din care trebuie sa se elibereze cat mai repede. Ignora observatiile partenerului, incercand sa nu puna la sufelt si sperand ca lucrurile sa-si revina de la sine, insa atunci cand cand vede ca nimic nu s-a schimbat, decide pur si simplu sa plece. Este o relatie destul de periculoasa pentru amandoi.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL CAPRICORN

Ar trebui sa incerce sa-si gaseasca alti parteneri, daca spera la o relatie de lunga durata, sau sa fie pregatiti sa faca consesii serioase. Nativul Capricorn este prin excelenta intruchiparea maturitatii. Nu stie sa rada, nu stie sa se distreze. Este ocupat cu siguranta zilei de maine. Barbatul Capricorn poate fi adesea considerat zgarcit si mult prea preocupat de bani, de proprietatile avute in posesie. Insa tot ceea ce detine inseamna pentru el siguranta, staibilitate, confort. Astfel incat nu va accepta o femeie risipitoare si expansiva in comportament. Vrea sa se poata baza pe ea si sa accepte un statut in umbra lui. Cu cat este mai stearsa si mai docila, cu atat va avea mai multe sanse sa se inteleaga cu el. Daca nu este dispusa sa renunte la libertate si individualitate, nu are sanse sa-i castige aprecierea si increderea. Sagetatoarea iubeste prea mult propria independenta ca sa accepte sa-l serveasca cu abnegatie. Ar inseamna sa fie inchisa in casa toata ziua si singura ei preocupare aceea ce a-i face pe plac. Probabil nativa rade amuzata cand il vede ca ia asa in serios lucrurile. La o intalnire, el ajunge la timp sau poate mai devreme, ea isi aminteste ca trebuie sa se vada si pleaca de acasa tarziu. Preocuparile ei se rasfrang asupra lumii largi, este absorbita mereu de o noua descoperire, o cartem o tara, o persoana, un sport. Nu intelege de ce Capricornul munceste numai pentru bani si se culca devreme chiar si in weeend, cand sunt atatea distractii in jur. Pe de alta parte, daca ii este fidela si se implica in relatie, poate reusi sa-i descopere mecanismele interioare. Cand stie cum sa-l ia, il face sa se relaxeze, il invata sa rada, sa vada partea amuzanta a vietii, lucru pentru care ii poate fi recunoscator. Este un drum lung, caci preocuparile lor nu duc in acelasi punct. Daca vor cu adevarat, trebuie sa se pregateasca de eforturi considerabile.


FEMEIA SAGETATOR – BARBATUL SAGETATOR

Cand se intalnesc, se privesc ca doi gemeni care se vad pentru prima oara. Au aceeasi viziune asupra lumii, aceleasi necesitati, aceleasi vise si idealuri. Se inteleg fara efort, intuiesc in celalalt trasaturi ale propriei personalitati. Femeia Sagetator iubeste libertatea la fel de mult precum reprezentantul masculin al zodiei. Isi respecta reciproc spatiul personal, fara egoism sau orgolii inutile. Le place enorm sa calatoreasca. Un astfel de cuplu are in mod singur numeroase vize in pasaport si multe excursii la activ. Pentru ca-i atrag locurile noi si aventura, pot pleca impreuna intr-un safari, sau pot sa faca kayaking sau Free Diving. Le place sa traiasca viata la maxim si se distreaza minunat impreuna. Nimeni nu rade mai mult decat ei, nimeni nu se bucura de clipa prezenta si nu debordeaza de optimism si veselie, ca un cuplu de Sagetatori. In momentele dificile, se ghideaza dupa principiul ca orice pe lumea asta are o solutie si ca pana la urma totul va trece si vor veni si vremuri mai bune. Exista insa si posibilitatea ca nativii sa fie prea independenti si sa incerce sa-si impuna nevoile, astfel incat tragand in directii diferite, destabilizeaza relatia. Sinceritatea brutala si gesturile spontane, lipsite de ratiune ii indeparteaza definitive, pana la rupture. In cazul in care avem de-a face cu reprezentanta matroana, atunci aceasta se va dedica mediului casnic, avand grija de familie si de casa si fiind o reprezentanta stralucita a sotului sau. Renunta la o viata aventuroasa in favoarea cladirii unui camin, devenind femeia casnica, sotia perfecta, cu care orice barbat se poate mandri in societate. Atunci devine ordonata, corecta, cu maniere impecabile, sotie supusa si excelenta matroana. Partenerul poate sa cutreiere in continuare si sa se preocupe de treburile lui, avand siguranta stabilitatii in cuplu.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL VARSATOR

Avem in fata una dintre cele mai reusite combinatii. Sunt extrem de asemanatori in felul in care se poarta si cum gandesc. Barbatul Varsator are nevoie de libertate de miscare la fel de multa precum nativa Sagetator. Nu au cum sa apara discutii legate de o eventuala ignorare a celuilalt, deoarece nu doar unul va fi plecat, ci si celalalt. Asta nu le raceste cu nimic relatia. Pur si simplu isi respecta reciproc spatiul, intelegand ca au preocupari diferite, pe care si le respecta. Ea poate sa fie la bazin sa ia lectii de inot, iar el sa urmeze vreun curs de calculatoare, sau pur si simplu sa-si petreaca unele seri separat, cu prietenii sau familia. Cand se intorc acasa le face placere sa-si povesteasca evenimentele de peste zi, grijile, problemele, propunand solutii si luand impreuna decizii. Atmosfera este una extrem de relaxata, caci nici unul nu se da in vant dupa reguli stricte de ordine si disciplina si amandoi au un simt al umorului extrem de dezvoltat. Daca un morman de farfurii zace in chiuveta, nu-i nici o problema, vor fi spalate maine. Cand vine vorba de distractie, fac impreuna una dintre cele mai bune combinatii. Pentru ca Varsatorii si Sagetatorii sunt firi optimiste si foarte sociabile, adora sa fie in centrul atentiei, sa danseze, sa cante si sa spuna povestioare deocheate. Se simt fericit impreuna tocmai pentru ca nici unul nu face presiuni asupra celuilalt, ceea ce le da posibilitatea sa-si urmeze fara grija vocea interioara. chiar el altuia independenta. In relatia cu o femeie, Varsatorul merge pe aceleasi principii (este bine de stiut ca analizeaza profund pana ajunge la un principiu si odata adoptat, ramane permanent), astfel incat vede totul ca pe un parteneriat de la egal la egal. Nici ea nu vrea sa domine, asa ca se inteleg perfect. Exista totusi un obstacol in cazul Sagetatoarei aventuriere. Daca ea nu este inca pregatita de o relatie stabila, nu va fi bine pentru nici unul, caci Varsatorul, oricat de independent este, isi doreste totusi o casnicie si o relatie de cuplu. Daca nativa il cucereste cu farmecul ei irezistibil si apoi il paraseste, in cautare de noi aventuri, barbatul Varsator va fi foarte dezamagit de pierderea unei persoane cu care se potrivea atat de bine.


FEMEIA SAGETATOR - BARBATUL PESTI

Daca ea este inca in cautarea marilor aventuri, atunci ar fi mai bine sa nu-i mai faca sa sufere pe sensibilii Pesti degeaba. Partenerul se implica cu adevarat in relatie si simte nevoia sa-si reverse asupra ei preaplinul de sentimente, iar reactia ei este una de sufocare sau in cel mai bun caz il igora cu desavarsire. Cand ochii ei sunt cuceriti de departari, de potentialul care exista la orizont, nevoia barbatului Pesti de afectiune devine tot mai putin vizibila pentru ea. Aproape dispare, in favoarea unor lucruri mult mai atragatoare. Asta duce la discutii inutile si la o mare suferinta din partea Pestilor. Daca avem totusi de-a face cu o nativa pregatita de viata de cuplu, atunci atributele celor doi se imbina intr-un mod foarte placut. Amandoi sunt oameni corecti si plini de compasiune atunci cand vad suferinta in jur si nu se dau in laturi de la sacrificii cand lise cere acest lucru. Pot lupta impreuna pentru cauze umanitare. Au amandoi o mare inteligenta si gurt pentru analiza. Sunt subtili si curiosi din fire. Insa Femeia Sagetator reactioneaza spontan la mediu si este deschisa, pentru ca nu simte ca ar ava ceva de ascuns. Pestilor le place sa fie luati prin invaluire, lor trebuie sa le spui poezii inainte de a aborda subiectul cu pricina. S-ar putea deci ca in unele momente nativa sa-si socheze partenerul cu gesturi sau vorbe pe care le lasa sa iasa pur si simplu, fara sa se gandeasca la efect. Ar putea sa pastreze o nota de mister, ca sa-l incite. Cu cat se lasa dezvaluita mai putin, cu atat va cauta mai mult s-o cucereasca. Este o relatie cu potential si numai de ei depinde reusita acesteia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului