Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #balanta #femeia balanta #compatibilitati #compatibilitati balanta

Compatibilitatea femeii Balanta cu celelalte zodii

Femeia nascuta sub semnul Balantei este de o frumusete inconfundabila. Iti va fi greu sa nu o observi si sa nu-i cazi in farmece, mai ales ca aceasta este plina se sarm si emana puritate. Deoarece este pasionala, femeia Balanta pune accent mai intai pe placerile trupesti cand se avanta intr-o relatie. Din acest motiv poate fi nestatornica pana in momentul va gasi un partener compatibil din punct de vedere sexual. Afla care sunt zodiile compatibile cu nativele nascute in zodia Balantei.


FEMEIA BALANTA – BARBATUL BERBEC

Sunt firi diferite, dar care pot deveni complementare. Barbatul Berbec este un vanator, asadar pentru a-i starni interesul si a-l provoca, nativa trebuie sa cedeze mai greu. Fiind o fiinta extrem de feminina si senzuala, nici nu-i este greu sa-l farmece. In plus, odata indragostita, este de acord sa-l aseze pe un piedestal, servindu-l cu adoratie. Nimic nu-i face mai mare placere Berbecului decat sa conduca si sa se stie iubit cu patos. Intre cei doi exista o puternica atractie initial. Sunt inventivi si romantici, petrecand multe ore de amor si dovedindu-si pe rand calitatile. Insa trebuie sa retinem ca atat femeia Balanta, cat si nativul Berbec sunt firi schimbatoare, vesnic in cautare de ceva mai bun, mai interesant. Daca el pleaca spre noi cuceriri, partenera va face la fel. In fond isi cunoaste armele si stie ca poate sa aiba usor orice barbat pe care si-l doreste. Nu neaparat sa-l si pastreze, insa farmecul si rafinamentul ei sunt indiscutabile. In momentul in care cei doi fac pasul casatoriei, pot renunta definitiv la aventuri, devenind un cuplu puternic. El ii ofera energia si hotararea de a actiona, ea ii pastreaza voi interesul, prin multiplele ei fatele, preocupari, interese. Asta nu inseamna ca nativa este falsa, nici vorba de asa ceva. Poseda insa un caracter complex, are cunostinte bogate din multe domenii, este o gospodina desavarsita si o doamna admirabila in societate. Stie ca nimeni alta sa se imbrace cu haine care-i vin perfect si orice aparitie de-a ei nu trece neobservata. Amandurora le plac lucrurile de buna calitate si stiu sa traiasca viata din plin. Acest lucru ii apropie foarte tare, incurajandu-i sa petreaca cat mai mult timp impreuna. Daca exista admiratie si iubire reciproca, relatia are sanse de izbanda.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL TAUR

Impartasesc acelasi gust pentru frumos. Sunt doi rafinati, care au un simt nativ pentru arta si estetica. Casa lor este probabil una dintre cele mai frumos decorate, cu obiecte de lux aduse de prin calatoriile facute impreuna. Nimic nu-i face sa se simta mai bine decat in interiorul caminului amenajat cu un gust desavarsit, unde sa-si primeasca prietenii si sa-i trateze cu mancaruri si bauturi fine. Ea exceleaza cand vine vorba despre socializare, caci are o cultura bogata si este deschisa conversatiilor si dezbaterilor, dovedind o inteligenta si o intuitie extraordinare. Are rara capacitate de a se mula pe orice personalitate, reusind sa comunice cu adevarat atat cu menajera sau vanzatorul de ziare, cat si cu un director de banca sau un mare artist apreciat in lumea mondena. Are mintea deschisa si nu tine cont de religie, rasa sau alte diferente. El o apreciaza pentru farmecul si feminitatea ei, pentru ca este o adevarata doamna in societate si in acelasi timp o iubita pasionala si afectuoasa in momentele de intimitate. Taurul, in schimb, ii ofera stabilitate si o viata indestulata. El este un strangator, cu un puternic simt al proprietatii, asa ca probabil contul va fi gras, suficient de gras pentru cumparaturile Balantei, care vrea tot ce-i mai bun. Amandoi isi doresc o casnicie si o relatie de durata, prin urmare isi vad repede implinirea unul in celalalt. O problema ar putea-o reprezenta faptul ca barbatul Taur este extrem de incapatanat si ea nu are nici o sansa sa-l schimbe din acest punct de vedere. Ar putea sa fie decis sa ramana acasa intr-o seara in care ea se topeste de bucurie ca are o invitatie la vreun club select si se trezeste ca nu are insotitor. El trebuie sa-i inteleaga nevoia de libertate si sa evite s-o trateze cu condescendenta, iar femeia Balanta este indicat sa nu-l provoace atunci cand poate evita un conflict, pentru ca el este mai pretios decat prietenii si petrecerile nocturne.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL GEMENI

Au numeroase caracteristici diferite si unele afinitati, pe care le pot fructifica. Pentru o relatie de prietenie, functioneaza foarte bine. Ambii sunt zodii de aer, prin urmare ii leaga schimbul de idei si spiritul umanist. Le place amandurora inteligenta celuilalt, cultura vasta si aptitudinile de comunicare. Gratie acestor lucruri, le este foarte usor sa intre in contact. Pot sta de vorba ore intregi, impartasindu-si diverse informatii. Daca ea a avut ocazia sa calatoreasca mult sau cunoaste multa lume, nativul Gemeni va fi complet absorbit de subiect. Nimic nu-l fascineaza mai mult decat deschiderea unor lumi necunoscute lui. Amandoi sunt interesati de istorie si arta, prin urmare pot sa faca schimb de informatii si chiar sa studieze impreuna, sau sa puna pe picioare vreun proiect. Ar putea iesi discutii cand trebuie sa decida cine se ocupa de partea de PR, caci amandoi sunt buni oratori. Pe de alta parte insa, barbatul Gemeni resimte o nevoie acuta de independenta, doreste sa aiba o viata a lui, departe de cea a cuplului, iar o altfel de nevoie de libertate este resimtita si de Balanta. El vrea sa aiba parte de cat mai multe experiente si sa nu-si asume responsabilitati mari in cuplu, ea vrea sa iasa sa se distreze cu prietenii, dar sa fie in permanenta convinsa de o anumita stabilitate in cuplu. In plus, fiind amandoi zodii de aer, situatiile dificile care cer o abordare mai pragmatica le pun probleme. Nici unul nu este profund materialist. Din aceste diferente se pot naste neintelegeri care sa duca in final la ruptura definitiva. Ca relatia sa functioneze, nativa Balanta trebuie sa-l lase pe Geaman sa fie cum este el, pentru ca oricum are in fata o fiinta in permanenta miscare, ce refuza existenta monotona si plina de responsabilitati. Totusi, impreuna trebuie sa recunoastem ca se vor distra minunat.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL RAC

Femeia Balanta are nevoie de cineva care s-o ajute sa se echilibreze. Ori Racul este prin excelenta un emotiv, cu stari psihice schimbatoare. Racul nu este tocmai barbatul puternic, capabil sa-i ofere stabilitate emotionala. Poate fi ranit foarte usor daca nu i se acorda suficienta atentie si afectiune. In schimb, odata satisfacute aceste nevoi, este cel mai iubitor si mai dedicat sot. Amandoi vad implinirea prin cuplu, urmat in mod natural de casnicie. El pune mare pret pe fidelitate si incredere, ea in mod normal, daca iubeste cu adevarat, i se dedica total. Insa chiar si asa, nu vede nici un rau in a fi admirata de alti barbati, pentru ca se stie atragatoare. Asta insa l-ar lovi crunt pe nativul Rac, iar odata pierduta increderea in cineva, nimic nu o mai poate aduce inapoi. Ea straluceste in societate, comunica excelent cu tot soiul de oameni, adora petrecerile si iesirile nocturne. Racul este prin excelenta un casnic. Nicaieri nu se simte mai confortabil si in mai mare siguranta decat acasa. Cand partenera va accepta o invitatie la deschiderea unui nou magazin, el o sa-i propuna sa petreaca seara in fata semineului, inconjurati de lumanari parfumate si mancare buna. Femeia Balanta este draguta si calda cu oamenii din jur, asa ca s-ar putea sa cedeze de cateva ori, insa in clipa in care va deveni un obicei, reactia ei va soca sensibilul Rac. Tot ce vrea el este s-o tina in brate toata noaptea. Ea ii va spune ca pot sta imbratisati, dar dansand la vreo petrecere. El nu-i intelege nevoia de a vedea si alta lume, ea-l priveste ca pe un tip cam batranicios, satisfacut cu o existenta monotona. Pentru ca femeia Balanta fuge de situatiile penibile, scene, plansete, discutii cu cartile pe fata, suferintele nativului, care se simte abandonat o vor determina sa-i faca pe plac de multe ori. Insa nu reuseste sa-i inteleaga cu adevarat schimbarile de atitudine si probabil alege in final un alt drum. Au unele sanse sa se inteleaga, daca-si impartasesc romantismul, ideile inteligente, placerea pentru lux si marea afectiune de care sunt capabili.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL LEU

Atata timp cat fiecare stie exact ceea ce-si doreste de la relatie, lucrurile merg struna. Un Leu indragostit de feminina Balanta ii va satisface toate capriciile, caci lui insusi ii place sa traiasca pe picior mare, iar nativa este innebunita dupa rafinamente. Trebuie doar ca ea sa nu faca parte dintre reprezentantele Balanta nehotarate si sa-o cucereasca definitiv pe marea felina. Ea este eleganta si are un gust desavarsit, fiind in general o femeie frumoasa, care stie sau mai bine zis intuieste ca nimeni alta care sunt cele mai potrivite tinute pentru a-si scoate in evidenta atuurile. Se poarta excelent in societate, putand lua parte de exemplu la o petrecere de ambasada fara sa intrebe de dinainte care este protocolul. Inteligenta si rafinata, este capabila sa comunice in profunzime cu tot felul de oameni, indiferent de nivelul social, rasa, religie si orice alta trasatura care pentru altii reprezinta un ostacol. Toate aceste calitati valoreaza enorm in ochii unui Barbat Leu , pentru ca atentia lui este atat de concentrata, incat este capabil sa observe si catarama de la geanta ei de firma. Amandurora le plac petrecerile, calatoriile si conversatiile. Una dintre cele mai mari placeri ale lor sunt cumparaturile. Pentru casa sau pentru prieteni, sunt generosi si aleg numai lucruri de calitate. Ar trebui sa aiba grija de contul bancar, pentru ca nici unul nu este econom. Femeia Balanta va fi fericita langa un Leu, deoarece adesea acesta are o avere considerabila si va putea sa-si cumpere parfumuri, bijuterii si haine de la marile maazine, sau le va primi cadou direct de la el. Leului ii place sa se afiseze cu o femeie naucitor de frumoasa si eleganta, ea se topeste de emotie la bratul lui. Este o relatie care functioneaza foarte bine, Balanta stiind sa se supuna regelui sau.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL FECIOARA

Este o relatie cu potential, insa reusita ei depinde numai de nativi. Pe de o parte, Balanta este cam dinamica si energica, fata de partenerul sau Fecioara. Dorinta acesteia de distractie in afara casei nu primeste nici un ecou de la el. Pentru ce si-ar parasi medul intim, curat si linistit ? Daca insa stie cum sa-l ia, ar putea sa-l invete sa se distreze mai mult, distrugandu-i unele idei preconcepute si alegand un restaurant sau o discoteca pe gustul lui. Pe de alta parte, nativul este mult mai lucid si mai echilibrat decat Balanta cea schimbatoare. Asta ar putea sa-i provoace oarecare nemultumiri partenerului, caci el gandeste calm o situatie, o analizeaza pe toate partile si ia decizia cea mai eficienta. Balanta insa se multumeste cu o privire de ansamblu si daca are impresia ca pe undeva nu se potrivesc « piesele », va avea mari dubii chiar si in privinta logicii ei personale. Se va gandi si razgandi, ascultand alte pareri, grabindu-se sa faca ceva si chiar cand e pe punctul de a lua taurul de coarne, atuncise va ivi ceva care sa-i rastoarne intreaga logica. Are ceva de invatat de la Fecioara cu privire la analiza structurata. Atuurile lor sunt inteligenta sclipitoare, placerea de a conversa si spiritul pacifist. Pot sta de vorba ore intregi despre tot felul de idei si se apreciaza reciproc, caci au o curiozitate nativa de a sti lucruri din domenii cat mai variate. Cand intra in conflict de idei, prefera sa evite o confruntare reala, caci nici unul nu se da in vant dupa certuri si batalii de orgoliu. Gasesc alte metode, sau pur si simplu renunta definitiv la subiect. Pot invata bine impreuna si colabora la vreun proiect, caci sunt responsabili si se respecta reciproc. Pe plan erotic insa, Barbatul Fecioara poate fi cam rece pentru sensibila Balanta. Ea vrea sa fie iubita cu pasiune si daruire totala, el nu se prea exteriorizeaza. Il poate stimula pentru a-si dezvolta emotiile, ca sa fie mai expansiv. Daca trec peste diferentele dintre ei, pot incerca o relatie.

 

FEMEIA BALANTA – BARBATUL BALANTA

In general, sunt un cuplu reusit, gratie caracterului extrem de asemanator. Barbatul Balanta este un gentleman, ea este reprezentanta elegantei si a rafinamentului. Casa lor va fi una intre cele mai frumoase din intreg cercul de prieteni, pentru ca adora confortul si lucrurile de calitate. Oricine le paseste pragul este intampinat de incaperi amenajate cu bun gust. In plus, nativii Balanta sunt extrem de sociabili si prietenosi, facandu-si invitatii sa participe la orice activitate care are loc la o reuniune. In schimb, cei doi au tendinta de a fugi de momentele dificile, de lucrurile care ar trebui spuse dar ar provoca discutii, de tot ceea ce este intim si pericliteaza armonia lor interioara. Prin urmare, discuta cu mare placere despre moda, masini, parfumuri, simpozioane, arta, prietenie etc, fara sa atinga subiectele spinoase. Se complac astfel intr-o oarecare superficialitate, preferand sa lase la fund orice lucru mai putin convenabil. Probabil ca cel mai mare pericol in acest cuplu il reprezinta faptul ca nici unul dintre nativi nu se grabeste sa apuce taurul de coarne si sa gaseasca o solutie. Acest lucru duce la frustrari care izbucnesc mai devreme sau mai tarziu. Ar trebui de asemenea sa aiba grija la cheltuieli, pentru ca sunt atat de fascinati de obiecte, incat le cumpara fara sa stea pe ganduri. In rest, sunt doi parteneri care se echilibreaza reciproc si care raspund intr-o maniera la fel de pozitiva nevoii de a avea un partener alaturi de care sa-si consolideze casnicia. Sunt romantici si entuziasti, adora calatoriile, petrecerile, mancarea buna si orice ocazie de a fi impreuna le produce o mare bucurie. Cuplul este extrem de important pentru ei si nu-si imagineaza nici unul viata in singuratate. Au sanse mari, asadar, sa fie fericiti impreuna.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL SCORPION

Exista o atractie puternica initial, pentru ca amandoi au acel ceva misterios si incitant care ii vor face sa-si deschida ochii mari la vederea celuilalt. Ar putea chiar sa traiasca nopti de pasiune intensa, in care barbatul Scorpion sa–si rasfete iubita cu tot ce este mai bun in arta erotismului. Cam pe aici se termina partea frumoasa a povestii. Partenerul este o fire dificil de inteles, iar Balanta nu prea exceleaza in rabdare si profunzime, daca nu este tratata frumos. Ei nimic nu i se pare mai normal decat sa se intalneasca cu prietenele la o sueta, el nici nu concepe ca altcineva ar putea fi mai interesant, in afara de propria lui companie. Incearca s-o domine si reuseste atat de usor, incat probabil i se va parea chiar deranjant. Cand vrei sa apesi pe o clanta cu putere si usa se misca din loc in secunda in care abia daca ai atins-o, nu prea te bucuri. Femeia Balanta isi doreste o relatie armonioasa, prin urmare isi asculta iubitul, cautand sa-i faca pe plac de cate ori ii pretinde ceva. Dar unde mai este provocarea ? Asta nu a luat in calcul Balanta. Ar fi trebuit sa opuna putina existenta, asa, de dragul jocului. El este gelos pe anturajul acesteia, ea nu poate trai fara sa socializeze. El este posesiv, ea simte nevoia de admiratie permanenta din partea celorlalti, vrea sa placa si nu neaparat numai lui. Daca Scorpionul incepe s-o intepe numai pentru a aduce putina picanterie relatiei, reactia Balantei este una de retragere. Nu vrea conflicte, nu-i plac certurile, nu raspunde provocarilor in aceeasi maniera, preferand sa capituleze, pana cand isi epuizeaza intreaga energie si decide s-o ia pe alt drum. Este o relatie care poate functiona o perioada, insa pentru o casnicie exista mari obstacole greu de trecut.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL SAGETATOR

Femeia Balanta impartaseste aceeasi sociabilitate ca cea a nativului Sagetator. Amandoi adora sa iasa in lume, sa cunoasta persoane noi, sa aiba parte de experiente variate. Deosebirea consta in faptul ca ea are ca scop final casatoria, pe cand adesea Sagetatorul vrea sa mai incerce si alte posibilitati. Doar in momentul in care el renunta sa « copilareasca » si este pregatit de asumarea unei asemenea responsabilitati, cei doi pot fi fericiti. Altfel o cucereste prin farmecul, inteligenta si umorul sau molipsitor, ca peste o perioada sa dispara, in cautare de noi aventuri. Daca totusi isi doresc amandoi stabilitate, realizeaza un cuplu reusit. Se bucura de conversatiile inteligente, facand schimb de cunostinte, caci sunt curiosi din fire si au la activ cel putin cateva calatorii peste hotare si un grup mare de cunostinte. Se simt extraordinar la petreceri, pentru ca se pricep ca nimeni altii sa traiasca viata din plin si probabil ca sunt sufletul petrecerii cand au chef sa incinga atmosfera. In vacante aleg cele mai exotice destinatii, care le stimuleaza toate simturile si se intorc incarcati cu o mare energie pozitiva. Insa pentru ca nici unul nu este foarte pragmatic, s-ar putea sa aiba unele probleme in momentul in care sunt nevoiti sa coboare cu picioarele pe pamant si sa dea dovada de luciditate si tarie de caracter. Calmul Balantei si optimismul Sagetatorului ii ajuta sa rezolve chestiunile mai dificile. Casa lor este plina de prieteni si isi inteleg reciproc nevoia de a avea un timp numai al lor, departe de serviciu si responsabilitatile zilnice. Sagetatorul va aprecia faptul ca partenera lui nu-i face crize de plans, nu-l plcitiseste cu liste de responsabilitati si este capabila sa actioneze independent in marea majoritate a timpului, fara sa-i ceara neincetat ajutorul. Insa de aici si pana la instrainare mai este un pas. Depinde de ei cum abordeaza lucrurile pentru a ramane un cuplu.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL CAPRICORN

Reusita relatiei celor doi nativi tine numai de ei. Pe de o parte, exista lucruri in comun si altele complementare, pe de alta parte s-ar putea ca diferentele sa fie prea importante ca vreunul sa se mai oboseasca sa faca concesii. Balanta gaseste in acest barbat matur si serios exact stabilitatea de care are nevoie. Si banii. Capricornul se pricepe sa faca avere, caci este extrem de eficient in domeniul de activitate si-si pune in aplicare planul incet, dar sigur. El strange insa pentru batranete, pentru siguranta zilei de maine. Ea ar vrea sa-i foloseasca banii pentru numeroasele haine, parfumuri, bijuterii, calatorii si petreceri. Daca reuseste sa-i dea senzatia ca si-a adus in casa o risipitoare, il va alunga din primele luni. Daca in schimb afla in ea un ajutor alaturi de care sa puna caramida peste caramida, atunci va fi absolut incantat. Amandoi iubesc traiul indestulat, prin urmare se bucura de confort si duc o viata usoara. El este tipul de barbat serios cand spune ceva, responsabil cand actioneaza si fidel cand iubeste. Aceste atribute sunt absolut vitale pentru nativa Balanta. Se stie in siguranta cu el. Este capabila sa-i raspunda cu aceeasi seriozitate, caci si Balanta iubeste sincer si e dornica sa se faca utila, la nevoie se lasa dominata de Capricorn, un alt lucru pe care il au in comun: el vrea sa conduca, ea are suficienta incredere ca se afla pe maini bune. Insa nativa arde in dormitor si in afara lui, vrea sa fie tinuta in brate si sarutata, coplesita cu tot felul de cadouri scumpe si atentii. El este de parere ca deja munceste pe branci pentr bunastarea familiei, asa ca nu are timp de dulcegarii. De aici ar putea iesi discutii legate de raceala Capricornului. Ea poate incerca sa-l stimuleze, caci se pricepe in arta amorului si cu farmecul irezistibil ce o caracterizeaza, il schimba treptat, facandu-l sa zambeasca si sa-si exteriorizeze emotiile.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL VARSATOR

Combinatia semnelor de aer este in general de bun augur, cu o conditie. Ca barbatul Varsator sa nu fie mai interesat de propriile lui proiecte decat de ideea de a avea pe cineva. Uneori el este atat de absorbit de tot felul de activitati si-si manifesta independenta intr-o asa maniera, incat este mai mult absent in cuplu. In acest caz Balanta nu ramane la nesfarsit sa astepte ca el sa-si intoarca privirile asupra ei. Daca in schimb nativul este pregatit de o relatie serioasa, pot sa formeze un cuplu reusit. In primul rand ii leaga inteligenta si sociabilitatea. Cand se intalnesc, cei doi nu numai ca fac schimb de informatii, dar au si multe afinitati. Sunt spirite unamiste, pasionate de istorie, antropologie, limbi straine, moda, astronomie, arta … Le face o mare placere sa iasa impreuna la expozitii de pictura, la concerte rock sau de muzica de camera, sa se joace, sa spuna bancuri si sa istoriseasca povestioare amuzante sau cu talc, sa-si faca confidente. In plus, pentru amandoi prietenii sunt extrem de importanti, asa ca isi petrec foarte mult timp in compania lor. Amandoi simt nevoia sa aiba si un moment numai al lor, in care sa se ocupe in liniste de proiectele in curs, sau pur si simplu sa se relaxeze si stiu sa-si respecte spatiul reciproc, fara ca aceasta sa-i indeparteze. Cand barbatul Varsator iubeste cu adevarat, isi copleseste partenera cu afectiune si cu bunavointa. Cuplul functioneaza de la egal la egal si certurile sau furtunile conjugale sunt ocolite cu grija. In mod normal, acestea ar trebui oricum sa fie inlocuite de discutii, pentru ca cei doi comunica destul de bine. Din nefericire, daca nativul nu este genul priceput in a face bani, ducand o viata mai boema, acest lucru il va dezavantaja considerabil. Femeia Balanta este obisnuita sa aiba parte de tot ce-i mai bun si asta inseamna cheltuieli serioase. El nu prea intelege partea materiala a vietii, insa talentul si puterea de munca ii pot asigura un salariu atragator. Depinde de ei cum trateaza latura mai pragmatica a vietii si cum isi impart responsabilitatile.


FEMEIA BALANTA - BARBATUL PESTI

La inceput se simt atrasi unul de celalalt, pentru ca sunt doi umanisti romantici. Vor sa se simta iubiti si se asteapta la acele mici gesturi care aduc vraja in cuplu. Au o inima mare si sunt profund afectati de nedreptatile vazute in jur. Pot colabora excelent in activitati de binefacere. In acelasi timp, amandoi apreciaza frumosul si se bucura impreuna de o expozitie artistica sau vreun concert. Se pot plimba pe sub boltile incarcate de frunze in zilele insorite de toamna, cand inca sunt acele culori minunate prin care se infiltreaza razele soarelui, povestind despre copilarie sau despre ceea ce viseaza sa faca in viitor. Din pacate, imaginea idilica nu dureaza la infinit. Balanta cauta pe cineva s-o echilibreze, s-o domine si s-o ajute sa ia deciziile corecte. Barbatul Pesti este el in sine instabil si emotiv, prin urmare sub nici o forma nu poate indeplini roul barbatului matur si lucid care s-o sustina pe nativa Balanta. Amandoi isi schimba foarte usor dispozitia, ceea ce devine extrem de periculos, caci fiecare asteapta intr-un astfel de moment ca celalalt sa lase totul balta si sa vina sa aiba grija de el, sa-l asculte si sa-l ajute. Si asteapta … si asteapta … fara rezultat. In plus, femeia Balanta este cerebrala, el gandeste cu inima. Ea traieste in exteriorul acestei lumi, pe care o sondeaza cu toata placerea, el traieste in interiorul propriei persoane, unde descopera o vraja mai puternica decat orice i-ar putea oferi oamenii si acest pamant. Pe termen lung apar discutii si nici unul nu reuseste sa-l domine sau sa-l stabilizeze pe celalalt. Este mai bine sa incerce in alta parte sa gaseasca implinirea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului