Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #rac #compatibilitate zodii #compatibilitate amoroasa zodii

Compatibilitatea amoroasa a Racului cu celelalte zodii

In luna sarbatoritilor zodiacului, atentia noastra cade asupra compatibilitatii amoroase a Racilor cu ceilalti nativi din horoscop. Care sunt relatiile intime cu mari sanse de succes si care sunt cele sortite esecului de la inceput, apar descrise mai jos!


Rac si Berbec

Indraznetul Berbec il va ajuta pe sentimentalul si timidul Rac sa incerce lucruri si experiente pe care nu are curaj sa le infrunte de unul singur. In timp ce monotonia nu isi face niciodata simtita prezenta intr-o relatie a celor doi, exista si un mare dezavantaj: natura emotionala exploziva a Berbecilor poate sa raneasca profund sentimentele Racului, pana in punctul in care nu vor mai exista resurse de impacare.


Rac si Taur

Racul si Taurul se simt excelent impreuna, in confortul propriului camin, tinandu-se in brate urmarind documentare istorice sau gatind preparate delicioase impreuna. Singurul inconvenient dintre cei doi ar fi faptul ca Racul poate interpreta gresit naturala emotionala rezervata a Taurului, ca pe o forma de lipsa a deschiderii intime dupa care Racul ravneste indelung.


Rac si Gemeni

Gemenii ii vor cuceri si flata in permanenta pe Raci cu sarmul lor nesfarsit si vorbele dulci pe care sunt capabili sa le spuna. Euforia clipelor in care Gemenii isi arata latura pozitiva este brusc inlaturata de socul manifestarilor negative de care acesti nativi duali sunt capabili, momente in care Racii se pot simti mintiti si tradati.


Rac si Rac

Doi Raci intr-o relatie isi ofera reciproc tandretea, stabilitatea emotionala si intimitatea placuta dupa care ravnesc deopotriva. Totul merge de minune o perioada, pana cand dispozitiile emotionale schimbatoare ale amandurora dau nastere unor certuri dureroase, uneori greu de suportat de catre sensibilii Raci.


Rac si Leu

Un punct comun intre un Rac si un Leu este acela ca, atunci cand se indragostesc, o fac intr-un mod profund, pasional si real. In relatia acestor doi nativi este intotdeauna o abundenta de rasete, lacrimi si romatism ca in filme. Probleme pot sa apara din cauza faptului ca Racul il vrea pe Leu doar pentru el, pe cand acesta din urma simte nevoia sa isi imparta atentia si afectiunea cu restul lumii.


Rac si Fecioara

Racul si Fecioara pot fi foarte compatibili, intrucat amandoi iubesc intr-un mod generos, sunt stabili, darnici si afectuosi, deci isi satisfac reciproc nevoile de baza in dragoste. Problema lor este ca devin prea critici si negativisti fata de viata in general, ca apoi sa isi indrepte ostilitatea unul catre celalalt. De aici, izvorasc insatisfactiile si conflictele.


Rac si Balanta

Racii sunt atrasi de natura relaxata, placuta si echilibrata a Balantelor, simtindu-se destinsi si in siguranta alaturi de ele. Problema in aceasta relatie este aceea ca Balantele isi exprima mai mult sentimentele si dorintele, ajungand sa fie nemultumite de firea introvertita si necomunicativa a Racilor.


Rac si Scorpion

Relatia Racului cu Scorpionul este extrem de satisfacatoare, intrucat acesta din urma ofera Racilor profunzime emotionala, intimitate si afectiune fizica nelimitata. Chiar daca Scorpionii se deschid destul de mult in fata Racilor, intervin si momente in care simt nevoia sa tina anumite lucruri doar pentru ei, provocand nelinistea acestora si durerea ca nu cunosc toate informatiile despre partener.


Rac si Sagetator

Sagetatorii ii ajuta pe Raci sa se simta confortabil si ii inspira sa incerce experiente noi si sa isi traiasca viata cu zambetul pe buze. Din pacate, Sagetatorii au obiceiul de a spune verde in fata tot ce simt, chiar si lucruri dureroase, comportament greu de suportat de catre Racii vulnerabili emotional si deloc rezistenti la critica.


Rac si Capricorn

Amandoua zodiile prefera sa isi petreaca timpul acasa, inconjurate de lucruri frumoase si confortabile. In schimb, Capricornul ajunge sa deteste natura schimbatoare si imprevizibila a Racului, despartirea fiind deseori iminenta.


Rac si Varsator

Racii si Varsatorii se pot iubi ca doi prieteni buni, care se bucura de distractie deplina in cercuri sociale. In schimb, firea logica si practica a Varsatorului poate fi obositoare si indescifrabila pentru Raci, aici fiind si incompatibilitatea celor doi.


Rac si Pesti

Alaturi de un nativ in Pesti, Racul simte ca traieste o poveste de dragoste ca in basme. Cei doi nativi pot petrece o viata intreaga impartasindu-si cele mai adanci ganduri si sentimente. Compatibilitatea dintre Pesti si Rac este foarte mare, singura problema fiind nevoia constanta de a se menaja reciproc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare