Astrologie

#bani #viata #dragoste #fericire #astrolog #astrolog astredamus #cuplu

Compatibilitate in cuplu si sanse de casatorie

Crianu, feminin, 06.11.1988 ora 12:30, partener, 24.01.1980 nu stiu ora: Intrebarea mea este daca vom mai fi impreuna, ne-am despartit…

Astrolog Astredamus:
Va veti impaca si va veti casatori. Veti porni afaceri impreuna, de altfel acesta e primul gand al iubitului. Fizic va potriviti de minune. Problemele dintre voi sunt strict legate de bani si modul lor de obtinere. Peste acest gen de probleme va trebui sa treceti prin viata.

Sfatul astrologic este aceala de a nu lasa aceste neplaceri sa va afecteze relatia de cuplu, care este excelenta. Lumea va priveste ca pe doi porumbei indragostiti. Lucru adevarat. Iubitul dvs trebuie lasat sa isi puna in aplicare toate ideile lui financiare, pentru ca este capabil sa le duca la indeplinire. De aici se vor trage temerile Dvs sufletesti. Treceti peste ele si veti avea o familie fericita si bine pozitionata financiar.

Mayra 19.07.1987, judetul Vrancea in jurul orei 7:00. El este nascut pe 20.03.1989, Bucuresti: mea este daca el este dragostea vietii mele.

Astrolog Astredamus:
Acesta este genul dvs de relatie sentimentala. Nu exista obligatia astrala de a va casatori cu el, aveti liber arbitru . Ceea ce v-a adus in viata aceasta relatie este de a va arata modul in care se va desfasura viata sentimentala . Sa ma explic. Partenerul de viata fie il veti gasi in strainatate ori la mare distanta de casa, fie va fi plecat in majoritatea timpului la departare de familie.

Prietenul Dvs nu este dragostea vietii Dvs, din simplul motiv ca "Dragostea vietii" nu s-a nascut inca. Asa vi s-a harazit astral. Insa nu inseamna ca veti fi nefericita , dimpotriva. Fericirea si multumirea sufleteasca o veti gasi doar intr-o casatorie in care veti fi mai mult singura. Ciudat la prima vedere, dar acesta este drumul vietii Dvs familiale, acela de a fi neinteleasa de catre ceilalti.

Anima, sex feminin, nascuta pe 10 noiembrie 1990, ora 17 si 15 min, Ploiesti, partener, nascut pe 25 februarie 1986, Ploiesti: As dori sa stiu ce sanse avem de a forma un cuplu in viitor.

Astrolog Astredamus:
Provocatoare viata sentimentala si implicit familiala veti avea. Aveti sanse foarte mari de a forma un cuplu. Cu multe realizari personale pentru Dvs.

E o mica problema. Aceste realizari personale va trebui sa le transpuneti in practica pentru a avea o viata sociala frumoasa. Altfel vor ramane doar la nivel personal. Pe acest aspect al realizarii Dvs vor fi cele mai multe discutii. Vinovat de aceste neplaceri nu va fi partenerul Dvs, dimpotriva, ele se vor datora circumstantelor vietii.  Singura veti fi responsabila.

Alaturi de el aveti cele mai mari sanse pentru ca evolutia Dvs spirituala sa se desfasoare optim. Cred ca am folosit un ton optimist. Cum v-am spus la inceput, provocatoare va fi relatia. Nu strica sa va puneti pe Dvs in centrul acestei uniuni familiale.

 


 

 

 

Sursa foto : yourloveback.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului