Astrologie

#zodie #prietene false #prietene

Cine sunt prietenele cele mai false, potrivit zodiei

Exista prietene care pozeaza in cele mai loiale persoane, devin umbra ta si stiu totul despre tine, dar vine un moment in care te injunghie in spate si nici nu-ti dai seama. Astrele iti spun cine sunt falsele prietene, potrivit semnelor zodiacului.

Acestea iti dau senzatia cu iti sunt prietene neconditionat, dar invidia le macina tare. De asemenea, fac lucruri pentru a obtine ceva in schimb, nu sunt capabile sa dea fara sa primeasca. Ai vorbit vreodata cu vreo prietena si dupa ce te-ai vazut cu ea te-ai simtit mai trista decat inainte? Este din cauza ca vibratiile nu mint.

Care sunt cele mai false prietene

Exista prietene care devin parte din viata ta din obisnuinta si pentru ca te afli intr-un cerc vicios, crezi ca este mai bine sa ai acesti oameni in jurul tau decat sa nu ai pe nimeni. Cu alte cuvinte, apare dependenta si nu ai curajul sa rupi legaturile, chiar daca sunt daunatoare. Dar, ai grija! Acorda o atentie speciala urmatoarelor semne cand vine vorba de prietenie:

Berbec

Fara indoiala, femeile Berbec pot fi niste prietene minunate, pentru ca le place sa investeasca timp in oamenii pe care ii iubesc. Cu toate acestea,  sunt foarte exigente daca acea prietenie nu le aduce suficiente avantaje si prefera sa se indeparteze. Sunt femei care se plictisesc cu usurinta, prin urmare, pot ajunge sa-si barfeasca cel mai bun prieten cu un strain.

Femeile Berbeci sunt foarte usor de cucerit, mai ales daca cineva incepe sa le acorde atentie. Prin urmare, nu este surprinzator ca ele isi schimba constant prietenii. Si uneori sunt necinstite.

Gemeni

Daca exista un semn zodiacal foarte schimbator, fara indoiala, este vorba despre Gemeni. Prietenele din aceasta zodie sunt cele care iti vor acorda toata atentia intr-o saptamana, iar in urmatoarea nu vor dori sa mai afle nimic despre tine. Sunt femeie care nu pastreaza nimic, uneori divulga secretele prietenilor ei si nici nu isi da seama.

Acestea femei vor sa para grijulii, se pot preface ca sunt cele mai dulci, desi nu sunt interesate cu adevarat de viata ta si planuiesc doar momentul ca sa te raneasca.

Scorpion

Femeile Scorpion sunt foarte imprevizibile, intense in toate privintele si se pot preface ca sunt marele tau prieten, dar, in realitate, vor ca tu sa ai incredere completa in ele pentru a le manca din palma. Iar atunci cand te astepti cel mai putin, nu se vor da inapoi sa te santajeze. Sunt prietene care, daca nu esti acolo cand au nevoie, creeaza un scandal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro