Astrologie

#fostii parteneri #trei femei #sagetator #zodie

Cele trei femei pe care fostii parteneri nu le pot uita, potrivit zodiei

 

Sunt femei care isi lasa amprenta, oricat de mult incearca fostul partenere sa le indeparteze din minte. Ele revin mereu in amintirile lui. Si asta pentru ca personalitatea ei il face sa ramana in cele mai profunde amintiri. Care sunt cele trei femeie pe care fostul nu le poate uita, potrivit semnelor zodiacului?

Este clar ca in viata lui vor intra alte femei, dar pe ea nu o poate uita si, din cand in cand, isi va aminti de fosta. Pentru ca felul ei de a fi nu este asa usor de gasit.

Cele trei femei pe care fostii parteneri nu le pot uita

Sagetator

Persoanele nascute sub acest semn adora sa-i slujeasca pe ceilalti, este un act care le bucura si le face sa se simta minunat. Sagetatorii sunt oameni umili, dulci, capabili sa puna la suflet chiar si pe cei mai dificili oameni. Prin actiunile lor autentice ajung sa fie foarte indragiti, fiind capabili sa ramana in mintea si inimile oamenilor care i-au cunoscut.

Berbec

Misterul care ii caracterizeaza pe nativii Berbec atrage sexul opus. Berbecii isi arata dragostea in felul lor si cucereste inimile. Ei adora sa-si rasfate partenerul cu sarutari, imbratisari, priviri, mangaieri. Cine nu ar ceda in fata unei astfel de persoane? Aventurile sunt si ele forte, cu siguranta multe lucruri de care isi aminteste fostul.

Balanta

Balanta pariaza intotdeauna pe relatii solide si pline de dragoste, motiv pentru care se straduieste sa-si copleseasca partenerul cu detalii, nu numai materiale, ci ii acorda si foarte multa atentie. Ea tine cont intotdeauna opinia celuilalt si adora sa rasfete. Balantei nu-i place sa se certe, motv pentru care evita pe cat posibil disputele.

Femeile nascute in aceste trei zodii adora sa-si asculte partenerul, sa ajute si sa colaboreze pentru bunastarea relatiei, motive valabile pentru a nu fi uitate de fostul.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare