Astrologie

#zodii periculoase #fbi #zodii #pericol

Cele mai periculoase semne zodiacale, potrivit FBI

Semnele zodiacale se pot corela cu anumite trasaturi de personalitate. Biroul Federal de Investigatii al SUA stie acest lucru si a dus astrologia un pas mai departe, dezvaluind cele mai periculoase semne zodiacale dupa ce a efectuat o ancheta controversata.

 

Biroul Federal de Investigatii, mai bine cunoscut sub numele de FBI, este o agentie federala de investigatii si informatii care pastreaza dosare despre un numar mare de infractori. Cu aceasta ocazie, au comparat semnele zodiacale cu trasaturile a mii de infractori, iar rezultatul a fost foarte interesant.

Una este sa identifici semnele cele mai geloase si mai posesive si cu totul altceva este sa localizezi semnul zodiacal care se repeta cel mai des in evidentele celor mai violenti infractori din Statele Unite.

Care sunt cele mai periculoase semne zodiacale?

Se pare ca unul dintre cele mai periculoase semne zodiacale este si unul dintre cei mai periculosi mincinosi. Atunci cand anumite trasaturi de personalitate sunt exaltate, ele pot deveni un instrument puternic pentru ca infractorul sa obtina ceea ce doreste.

Asa ca sa trecem direct la lista celor mai periculoase semne zodiacale, potrivit FBI:

Berbec. Potrivit Biroului Federal de Investigatii, persoanele nascute sub aceasta zodie care se afla in inchisoare tind sa duca o viata dubla. Le place sa faca parte din organizatii criminale, sunt ambitioase si agresive.

Taur. Schemele lor infractionale sunt adesea legate de spalarea de bani. Au tendinta de a lucra singuri si de a lupta cu orice pret pentru a obtine ceea ce isi doresc.

Rac. Ca orice alta zodie, Racul are o latura intunecata. Cele mai multe dintre crimele lor se incadreaza in categoria crimelor pasionale si a crimelor in serie. Este semnul cu cel mai mare numar de infractiuni.

Sagetator. Ei sunt in fruntea listei de hoti si escroci. Ei sunt egocentrici si doresc atat creditul, cat si profitul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro