Astrologie

#karma #karma sentimentala #astrolog #amphora #astrolog amphora #karma pozitiva

Ce trebuie sa stiu despre karma mea?

Elena 13.05.1962, in jurul orei 23, sat. Vanatori, judetul Iasi: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Aveti descendentul in Rac, ceea ce semnifica o mare doza de romantism in relatiile sentimentale, atractia fizica avand un rol important in acceptarea unei relatii sentimentale, dar cel mai mult apreciati securitatea emotionala de care aveti parte in cuplu.

Karma dv. sentimentala contine armonie si chiar exces de sentimente atunci cand gasiti partenerul potrivit , experienta de viata bogata mai ales pe plan afectiv, contextul exterior ajutandu-va sa realizati ceea ce doriti.

Prin casnicie aveti parte de noroc si de bani, ceea ce vine dintr-o viata anterioara in care ati fost o persoana care v-ati ocupat de fapte de caritate si ati ajutat multa lume. Karma negativa consta in faptul ca sunteti predispusa la doua casnicii, la a avea prea multa incredere in partener , la a trece prin despartiri sau certuri bruste fara un motiv serios. Cum sensul vietii se afla in casa casatoriei , rezulta ca relatiile afective si cele de cuplu sunt foarte importante pentru evolutia dv. actuala si ca trebuie sa creati o legatura armonioasa cu ceilalti, trebuind sa impartiti succesul cu altii. Independenta si dorinta de libertate va ingreuneaza legatura cu partenerul.

mirela blue 07 mai 1967,Galati: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Venus in Gemeni predispune la instabilitate sentimentala, dar la o mare adaptabilitate si asta va ajuta sa depasiti problemele inerente intr-un cuplu stabil si durabil. Aspectele dinamice cu Uranus si cu Pluto vorbesc despre tendinta de a fi pasionala si foarte independenta intr-o relatie, de a nu suporta nici un fel de restrictii. Acest lucru vine in contradictie cu educatia primita si cu modelul de casnicie traditionala catre care aveti atractie si creeaza un dezechilibru emotional interior. Acesta va face sa reactionati agresiv cand lucrurile iau intorsaturi neasteptate sau cand ele nu merg in directia dorita de dv.

Uneori relatia sentimentala poate fi curmata de un eveniment inexplicabil si dureros pe termen scurt. Marte retrograd in Balanta va predispune la a avea o casnicie mai dinamica, activa, cu cateva perioade critice in care exista amenintarea rupturii. Sotul este o persoana intalnita si in alte vieti, iar acum, datorita unei reglari karmice de factura negativa, veti traversa perioade de conflict si de blocaje sexuale in viata de cuplu. Este necesar sa reusiti sa intelegeti ce anume va determina sa vreti ceva si sa obtineti altceva si sa ajustati dorintele dv. la realitate.

Foarte benefica este o profesie legata de comunicare sau transporturi ca si un efort depus in a accede la o pozitie sociala superioara. Aceasta va ajuta atat sa depasiti problemele de cuplu cat si sa curatati karma negativa acumulata in alte vieti. Unul din scopurile majore ale existentei dv. prezente este dezvoltarea personalitatii, urcusul social, comunicarea si copiii.

ANETA, data nasterii 16.11.1953, orele 20-22,  jud.Constanta:  Ce imi puteti comunica despre karma mea?

Astrolog Amphora: Cu sensul vietii catre Capricorn, casa casatoriei, rezulta ca unul din scopurile principale ale acestei vieti este armonizarea dintre viata de cuplu si cariera. Atat profesia si pozitia sociala cat si familia si relationarea cu anturajul sunt la fel de importante pentru dv. si nu ar trebui neglijate una in favoarea celeilalte.

Pe plan sentimental este de dorit sa daruiti atat cat primiti, in caz contrar avand de suportat consecinte dureroase ale atasamentului dv. Cele mai mari obligatii karmice le aveti fata de familia de origine, fata de parinti, si acest fapt va fi ilustrat adeseori printr-o relatie mai rigida si distanta cu parintii. I-ati considerat distanti si severi, si chiar asa s-au purtat cu dv. in copilarie si adolescenta (am ales ora de nastere ca fiind 21.00 din intervalul dat de dv., din pacate o eroare de 15 minute in plus sau in minus schimba in mod esential datele temei natale).

Ca expresie a unor vieti trecute in care ati acumulat karma pozitiva , astazi aveti ocazia sa cresteti profesional, sa aveti functii de conducere sau recunoastere publica a meritelor personale, iar in familie stiti instinctiv sa va cresteti copiii intr-o atmosfera armonioasa ceea ce se va concretiza si prin recompense sufletesti din partea acestora.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului