Astrologie

#horoscop #zodii #echilibru zodii #stil de viata zodii

Ce trebuie sa faca zodiile pentru o viata echilibrata

Pentru a dobandi echilibrul, orice nativ trebuie sa invete o lectie de viata si sa puna capat unei greseli pe care o comite in mod constant. O viata echilibrata este posibila prin cunoastere de sine si control asupra propriei persoane.

Iata ce trebuie sa faca zodiile pentru a se bucura de o viata echilibrata:

Berbec

Berbecul dobandeste echilibru in viata atunci cand invata sa-si stapaneasca impulsul de moment si sa se gandeasca bine inainte sa actioneze. Reprezentantii zodiei pot sa se bucure de liniste interioara daca inteleg ca nu totul in viata este competitie si ca nu se intampla nicio nenorocire daca, din cand in cand, sunt invinsi de altii.

Taur

Taurii se balanseaza toata viata intre materialism si spiritual. Evolutia lor nu este completa decat atunci cand reusesc sa gaseasca echilibrul intre aceste doua valori. Pentru a reusi acest lucru, Taurii trebuie sa invete sa ofere ceva din bunurile lor materiale si sa se deschida spiritual, deoarece tind sa se creada superiori.

Gemeni

Pentru o viata echilibrata, Gemenii ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa faca mai mult. Teoretizarea oricarui lucru din lume este de multe ori timp pierdut. Gemenii se bucura de armonie in viata atunci cand reusesc sa se concentreze o perioada lunga pe o singura activitate si sa duca la bun sfarsit un lucru inceput.

Rac

Racii sunt persoane sensibile, vulnerabile, care isi cauta echilibrul in persoana iubita. Racii trebuie sa inteleaga faptul ca fara un echilibru interior nu pot sa se armonizeze cu celalalt pe deplin. Pentru acest lucru, nativii trebuie sa aiba mai multa incredere in ei si in viata, sa fie mai optimisti si sa profite de sansele care le apar in cale.

Leu

Leul, desi este un spirit generos, nu cunoaste cu adevarat empatia pentru ca ii este foarte greu sa se puna in locul celorlalti si sa simta emotiile acestora. Leii cred ca adevarata fericite si echilibrul in viata se obtin prin autoritate si avere. In realitate, Leii trebuie sa invete lectia modestiei si sa-i aprecieze pe cei din jur, la adevarata lor valoare.

Fecioara

Fecioara este analitica, rationala, dornica mereu sa ajute si agitata. Nativii Fecioara sunt mereu preocupati de ceva si tind sa uite de partea distractiva a vietii. Pentru a-si gasi echilibrul interior, Fecioarele trebuie sa invete sa rada cu pofta si sa traiasca momentul uneori, fara sa se gandeasca la consecinte.

Balanta

Balanta este principalul reprezentant zodiacal aflat in cautarea echilibrului. Pentru Balanta este vital sa existe armonie atat in interiorul ei, cat si in jurul ei. Dragostea, arta si prietenii sunt componente esentiale ale fericirii unei Balante. Nativii zodiei trebuie sa invete sa ia decizii si sa-si asume riscuri. Numai astfel vor scapa de permanenta lor incertitudine.

Scorpion

Scorpionul este un tip banuitor, care tinde, prin natura lui, sa se astepte la ce este mai rau din partea celor din jur. Pentru a se bucura de o viata echilibrata. Scorpionul trebuie sa invete sa vada umanitatea din fiecare, sa se deschida spre lume, sa iubeasca si sa se lase iubit. Fiind un spirit complex, insa, echilibrul este greu de atins.

Sagetator

Sagetatorul este altruist si binevoitor cu toata lumea atata timp cat este lasat sa faca orice isi doreste. In momentul in care se simte contrans, Sagetatorul da dovada de individualism si chiar de egoism. Pentru a-si gasi echilibrul in viata, Sagetatorul trebuie sa descopere unde ii sunt radacinile, astfel incat sa aiba in permanenta un punct de reper.

Capricorn

Capricornul este cel mai mare critic al sau, este serios, introvertit, responsabil, insa aproape incapabil sa se bucure de partea frumoasa a vietii. Capricornul simte o nevoie acuta de echilibru in viata lui, insa acest lucru este posibil numai cand isi gaseste jumatatea, intemeiaza o familie si are o activitate care il implineste cu adevarat.

Varsator

Varsatorul nu viseaza la echilibrul interior, ci, mai degraba, la o armonie universala. Desigur ca visul lui este, cel mai adesea, utopic. Varsatorul trebuie sa invete ca pentru a darui altora este vital sa aiba el insusi liniste interioara, sa aiba incredere in el si sa-si cunoasca valoarea. Numai prin echilibrul interior reuseste sa gaseasca in ceilalti ceea ce cauta.

Pesti

Pestii isi doresc multe de la viata, insa cei mai multi nu au suficienta incredere in ei insisi pentru a realiza ceea ce au visat. Nativii isi gasesc echilibrul alaturi de o persoana benefica, care-i ajuta sa-si descopere valoarea.

Foto: tinybuddha.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro