Astrologie

#karma #astrograma #astrolog

Ce-ti arata astrograma personala

diana iordache, 06-06-1984 la ora 11:30. Targ Ocna: Vreau sa-mi da-ti un sfat in legatura cu orice puteti vedea in astrograma mea.

Astrolog Amphora: Diana, ai multe planete retrograde in tema ta natala, mai precis 6, din 10, adica Marte – partenerul, Jupiter – norocul, Saturn – destinul, Uranus – prietenii, Neptun – idealurile, Pluto – recompensele si pedepsele pentru faptele tale din trecut. 

Aceasta semnifica multe datorii din alte vieti de platit acum in mai toate domeniile importante ale vietii – bani, sexualitate, relatii, serviciu, parinti. Dar partea cea mai frumoasa din toate astea este ca poti sa ai o inclinatie deosebita catre esoterism, catre spiritualitate , cu Uranus in casa 4, si ca poti avea viziuni si flashuri onirice in care sa-ti vizualizezi vietile anterioare. 

Cum sensul vietii se afla orientat catre Gemeni, casa carierei, unde se afla si Soarele, este clar ca tu va trebui sa te orientezi mai mult catre cariera, sau sa-ti sustii sotul in a creste profesional si material, mai mult decat sa fii o gospodina clasica ce are grija de casa si copii si cam atat. 

Iti doresti multe de la viata insa ai tendinta de a te razgandi, de a parasi un drum inceput pentru un altul nou. Este mai bine sa incerci sa termini ce ai inceput, chiar daca interesul tau scade, si sa nu te apuci de mai multe lucruri odata, lasand ca lucrurile sa mearga de la sine mai apoi si sa abandonezi ceea ce nu-ti mai place.

suzana, 08.10.1976 ora 12.30 P.M., Bucuresti: Cum a influentat si influenteaza karma relatiile trecute si cea prezenta?

Astrolog Amphora: Suzana, in primul rand, pentru ca sa-ti fi dat un raspuns mai la obiect in legatura cu karma relatiei prezente ar fi trebuit sa-mi dai si data de nastere a partenerului. 

In al doilea rand, tema ta natala nu dezvaluie elemente karmice strict legate de relatiile sentimentale. Dar iti pot spune ca avand descendentul in Gemeni, esti predispusa la multa instabilitate relationala. Ori, datorita firii tale schimbatoare, ori pentru ca atunci cand tu esti mai hotarata sa mentii o relatie, partenerul e cel care nu stie prea bine ce vrea. 

Venus in Scorpion da o coloratura pasionala si intens erotica relatiilor tale. Dar te determina sa alegi partenerii cu care poti ajunge la conflict si la despartiri dureroase, cu atat mai mult cu cat unele deceptii sentimentale sunt subliniate si de careul Venus-Saturn. Acesta prezice sot nepotrivit ca si tendinta de a suferi datorita importantei prea mari pe care o dai deceptiilor. O detasare mai mare este necesara pentru ca problemele tale sentimentale, atunci cand apar, sa nu te mai acapareze.

luminita, 20.06.1967, Bucuresti, aproximativ 16,30: In ce consta Karma sentimentala pe care o am in aceasta viata ( sotul 13.08.1966 ).

Astrolog Amphora: Avand Soarele in casa karmica 8, rezulta ca in viata actuala esti dispusa sa consumi o mare parte din karma ta si sa treci prin experiente dureroase. Drept recompensa Soarele in 8 promite cresterea averii in urma casatoriei. Sinastria dintre tine si sot releva o foarte buna compatibilitate in ceea ce priveste sentimentele, personalitatea si potrivirea erotica. 

Totusi, in timp, tu il percepi pe el prea critic uneori si prin atitudinea lui te determina sa-ti cenzurezi emotiile, ceea ce conduce la frustrari importante. Insa amandoi aveti conjunctie intre Soare si iunona al celuilalt. Acest lucru inseamna ca sunteti partenerul tip unul pentru celalalt, ceea ce alaturi de alte aspecte puternic pozitive predispun la o durabilitate mare a cuplului si la legaturi puternice intre voi doi, care nu se pot rupe usor. 

Poate ca un factor dezagreabil este marcajul de viciu de pe tema sotului, unde Marte aflat in semn de apa da o mare probabilitate ca el sa fie inclinat catre bautura.
 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top