Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #sfinti

Ce Sfant ocroteste zodia in care te-ai nascut

Zodia in care te-ai nascut este ocrotita de un Sfant, ale carui trasaturi sunt atribuite caracteristicilor tipice ale semnului zodiacal care te reprezinta. Horoscopul biblic vorbeste despre o corespondenta intre zodii si Sfinti, pe care nu multi dintre noi o cunosc. Iata ce Sfant iti protejeaza orice pas, potrivit astrologiei!


Berbec

Zodia Berbecului este ocrotita de Sfantul Apostol Petru, unul dintre primii discipoli ai lui Iisus si fratele mai mare al apostolului Andrei, este cel pe care Dumnezeu l-a ales sa decida cine poate pasi pe portile Raiului si cine nu. In timpul vietii, Simion Petru, asa cum se numea Sfantul, avea calitatile de lider ale zodiei pe care o protejeaza.


Taur

Zodia Taurului este ocrotita de Sfantul Apostol Simon Canaanitul sau Apostolul Simon Zilotul, numit si "ravnitorul". E a fost mire la nunta din Cana, unde Hristos si Ucenicii sai au participat si au prefacut apa in vin. Vazand minunea, Sfantul a propavaduit in lume numele lui Iisus si a devenit Mirele sufletelor curate.


Gemeni

Zodia Gemeni este ocrotita de Sfantul Apostol Iacob, fiul lui Alfreu, care s-a dovedit a fi in timpul vietii o fire schimbatoare si intelectuala, asemenea trasaturilor semnului zodiacal pe care il reprezinta. Apostolul Iacov a fost de fata la Schimbarea la fata, de pe Muntele Tabor, dar si la cele intamplate Mantuitorului in gradina Ghetsimani.


Rac

Zodia Racului este protejata de Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei, care a manifestat in timpul vietii un comportament tipic acestor nativi: dragoste de oameni, familie si patrie, sensibilitate, introspectie si iubire neconditionata.


Leu

Leul este ocrotit de Sfantul Apostol si Evanghelist Ioan, unul din Apostolii cei mai apropiati ai Domnului Iisus, incat, in Evanghelia sa, el se numeste "ucenicul pe care il iubea Iisus, pentru fecioria si darurile lui. Iubitor de cuvantari si mereu dornic sa atraga atentia oamenilor, Sfantul Apostol Ioan reprezinta intocmai zodia celor nascuti in Leu.


Fecioara

Fecioarele sunt ocrotite de Sfantul Apostol Filip, un exemplu de rabdare si meticulozitate, care si-a trait viata in cumpatare si intelepciune. Sfantul Apostol Filip, praznuit de Biserica Ortodoxa in ziua de 14 noiembrie, este un sfant ce nu trebuie confundat cu Sfantul diacon Filip, praznuit in ziua de 11 octombrie.


Balanta

Sfantul Apostol Bartolomeu, ocrotitorul zodiei Balantei, a luptat in timpul vietii pentru dreptate si pentru eradicarea minciunii si a inselaciunii dintre oameni. Impreuna cu Sfantul Apostol Filip si Mariami, sora acestuia, au fost prezenti in cetatile din Siria si Asia de Sus, vestind invatatura lui Hristos.


Scorpion

Zodia Scorpionului este ocrotita de Sfantul Apostol Toma, care s-a remarcat in timpul vietii ca fiind o fire apriga, pasionala si intelectuala. Acesta este cunoscut in popor ca fiind apostolul care "nu crede pana nu vede", caracteristica specifica si nativilor in Scorpion, de a fi sceptici si retinuti.


Sagetator

Sagetatorii sunt ocrotiti de Sfantul Apostol Iacob, unul dintre cei trei Apostoli care au intemeiat institutia bisericii. Sfantul Iacob, pascand turma lui Hristos in Ierusalim, a intors multi evrei si elini la Domnul prin invatatura sa si i-a povatuit in numele divinitatii.


Capricorn

Zodia Capricornului este protejata de Sfantul Apostol Matei, unul dintre cei doisprezece Apostoli alesi de Hristos. Potrivit traditiei crestine, el este autorul primei Evanghelii si autorul Cartii Sfinte in limba aramaica si in limba greaca. Scrierile biblice ne arata ca Apostolul Matei era un om corect, onorabil si integru, la fel ca nativii zodiei Capricornului.


Varsator

Zodia Varsatorului este ocrotita de Sfantul Apostol Tadeu (Iuda), protectorul cauzelor nobile si ocrotitorul celor neajutorati. Sfantul Apostol Iuda mai este cunoscut si ca Levi sau Tadeu. Insa, nu trebuie confundat cu celalalt Tadeu, care a facut parte din cei 70 de Apostoli ai Mantuitorului. Sfantul Apostol Iuda a predicat Evanghelia in ludeea, Samaria, Galileea, Idumeea, Siria, Arabia, Mesopotamia si Armenia.


Pesti

Zodia Pestilor este ocrotit de Apostolul Iuda Iscarioteanul, care s-a remarcat in timpul vietii ca fiind o fire timida, retrasa, sensibila si usor influentabila. Dupa rastignirea lui Iisus, regretand faptul ca L-a tradat, a aruncat cele 30 monede in incinta Templului lui Irod din Ierusalim, dupa care s-a fi spanzurat de un copac numit de atunci "copacul lui Iuda".

Sursa foto: theguardian.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului