Astrologie

#karma #astrolog #astrolog amphora #karma sentimentala

Ce semnifica descendentul, referitor la karma ?

Lala Cristina, 04-06-1984, ora 21:50, Craiova: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand se evidentiaza in harta ta astrala un Uranus retrograd in casa karmei ceea ce spune ca in mod clar ai de depasit o karma referitoare la relatiile de prietenie, la strainatate si la relatiile cu strainii, si in mod particular o karma legata de atasamentul poate prea accentuat fata de bani sau de cei dragi.

In alte vieti ai fost o persoana imprevizibila si prea capricioasa, in felul asta ai reusit sa dai peste cap vietile multor semeni. Acum ai de platit aceste capricii prin aceea ca vei intalni prieteni din alte vieti care se vor purta imprevizbil cu tine, in mod neasteptat vei avea probleme financiare dar si recompense banesti venite de unde nu te astepti.
Insa cel mai probabil vei fi predispusa la mici accidente, la boli pe fond nervos, la tulburari de stare psihica.

De asemenea karma aceasta se mai consuma si in relatiile sentimentale unde vei avea parte de o anumita doza de stranietate si de legaturi deosebite de ale altor oameni. O echilibrare a tendintei catre libertate si detasare in relatii este binevenita.

Fiorella, 17 august 1982, 5.00, Chisinau: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Varsator ceea ce predispune la o anume detasare in relatii ori la a atrage parteneri straini, originali, deosebiti intr-un fel sau in altul. In casa karmei ai Luna si Venus in tema natala, ceea ce semnifica o mare capacitate de daruire si de sacrificiu in plan sentimental, dar poate sa implice si dezamagiri, daca te vei implica total fara sa te asiguri mai intai ca vei si primi la fel.

Luna in casa 12 mai semnifica vieti in care ai fost foarte interiorizata ori ti-ai dedicat viata religiei. Ai o karma cu mama ta si probabil ca ea este o femeie mai rigida in conceptii si ti-a impus unele precepte de conduita cu care tu nu ai fost si nu esti de acord. Venus in casa 12 mai semnifica faptul ca vei gasi in viata prezenta multe iubiri din trecut , pentru unele persoane tu esti cea care ai de platit datorii sentimentale, in alte situatii partenerul vine sa-si plateasca o datorie fata de tine, insa aceasta se va face intr-o maniera deosebita, neasteptata.

Cea mai mare parte a karmei tale sentimentale se va consuma in casnicie (Neptun retrograd conjunct cu Iunona) dar din fericire este vorba despre o karma pozitiva , ca expresie a unor vieti in care te-ai sacrificat din iubire. Astazi vei avea parte de armonie si de siguranta materiala in casnicia ta.

RaducuSan, 28.10.1990, Bistrita, ora: 4:10: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Berbec iar guvernatorul lui, Marte, este retrograd in tema ta natala. Aceasta inseamna ca ai o energie in exces pe care s-ar putea sa nu stii s-o canalizezi corect si sa te manifesti uneori prea agresiv in relatii, sau prea inconstant si infidel.

Din punct de vedere karmic Marte retrograd indică reprimarea unor dorinte fizice in vietile precedente, din cauze religioase sau din cauza unei profesii legate de calatorii. Astazi energia neconsumata atunci vine sa se manifeste si ca o sexualitate agresiva, necontrolata, chiar in perioade alternative de efervescenta erotica si de blocaj sexual.

Daca nu vei invata sa-ti stapanesti fie si partial aceste tendinte, s-ar putea sa iti vina greu sa ai o relatie stabila si durabila si vei capata un fel de teama de a-ti intemeia un camin. Daca reusesti sa reglezi intrucatva aceasta energie suplimentara, vei avea doua casnicii, din care cel putin una cu o partenera de la distanta ori chiar din alta tara.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare