Astrologie

#astrolog #casatorie #relatie #copii #divort #astrolog astredamus

Ce rol are el in viata mea?

Dorica, 11.09.1968, la rasaritul soarelui (nu stiu exact ora), Bucuresti, mama, 18.12.1936, com.Nicolae Balcescu, jud.Teleorman (ora nu stiu): De ce nu ma accepta mama mea, sa ma pot intelege cu ea?

Astrolog Astredamus: Dna Dorica, aveti 6 planete, toate grupate intr-un interval de 2 ore si exact in perioada de la rasaritul soarelui. Fara sa imi dati ora exacta, sau cel putin fara a determina ora nasterii, exista o doza mare de risc in a efectua analiza astrologica.

Cu toate astea, un singur lucru vi-l pot spune cu certitudine. Capacitatea Dvs de a lua hotarari singura este cheia realizarii de sine. De fiecare data cand ati incercat sa dovediti siguranta si incredere in sine, ati intampinat un adevarat opozant in mama Dvs. In vara anului trecut neintelegerile au avut cea mai mare intensitate, si se vor pastra inca mai bine de un an. Una din doua cauze stau la baza acestor neintelegeri, iar identificarea ei tine de stabilirea orei de nastere.

llaurentiu v, nascuta pe 12 noiembrie 1974, ora 10.30, el, nascut pe 11 ianuarie 1974.Vom avea copii?

Astrolog Astredamus: Ca sa aveti copii nu tine de el, ci exclusiv de Dvs. Lasati stralucirea de sine si dorinta de a urca pe treptele sociale si veti avea copii. Cel putin doi. Tocmai a venit acest moment de putina vreme si tine multi ani inainte.

In ce priveste intrebarea daca veti ramane impreuna, sunt necesare unele clarificari, mai ales ca nu ati specificat ora de nastere a lui. Cert e ca el este predispus la un divort. Sa fie cu Dvs sau deja a avut loc? Pot sa va spun ca relatia cu el se va destrama intr-un timp lung si cu mare greutate. Aspecte de casatorie aveti, insa daca el este sotul Dvs in acest timp, problema e dificila si chiar destul de urata .

Cristina A., nascuta 21.01.1983, la ora 20:30,  el, nascut pe 10.12.1971: Ce rol are acest om in viata mea?

Astrolog Astredamus: Dna Cristina, Dvs nu vedeti ca acest om vrea sa va cheltuie banii si il intereseaza doar partea sexuala? Nu-mi permit sa va critic, deoarece ati fost amagita cu ideea de a avea o familie fericita si norocoasa alaturi de el. Este doar amagire.

Mai mult, in ce priveste cariera Dvs, el nu o sa va ajute cu absolut nimic, a reusit sa va faca sa credeti ca este persoana cheie prin care ati putea reusi. Pe termen scurt sau mai corect spus, ajutorul lui pe acest aspect doar pare posibil, in realitate pe termen lung va va aduce caderea.

Un lucru bun care va foloseste de la el este acela de a medita la toate observatiile pe care vi le-a facut si care in timp v-au scos din minti, prin repetarea lor. Aici e castigul Dvs, sa tineti cont de ele, caci sunt aproape de adevar si va vor folosi in viitor. In pofida a ceea ce v-am spus despre el, sa nu il considerati un om rau, dimpotriva. Cu Dvs se comporta in acest fel, cu altele...

 


 

 



Sursa foto : planetlightworker.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului