Astrologie

#karma #amphora #astrolog #astre #tipuri principale de karma #astrograma #astrolog amphora

Ce pot afla despre karma mea?

Lia, nascuta in Braila pe 24.02.1981 la ora 7.30: Vreau sa-mi aflu karma.

Astrolog Amphora: Lia, ai mai multe planete retrograde in tema natala, ceea ce inseamna ca ai de depasit o karma in domeniul casniciei (Jupiter si Saturn conjuncte si retrograde in casa casatoriei , apoi Iuno si Lilith in conjunctie in casa 8, a karmei). Asadar, din punct de vedere sentimental vei intalni iubiri din alte vieti si vei regla datorii karmice din casatoriile vietilor trecute.

Ca urmare a greselilor din trecut vei avea parte de o casnicie traditionala, in care partenerul iti este stapan, stabila si durabila dar nu foarte pasionala. Va trebui sa-ti asumi responsabilitatile de care in trecut ai fugit. Vei reusi sa faci acest lucru cu succes, este o karma pe care o vei depasi cu bine (Saturn+Jupiter in sextil cu sensul vietii ).

Apoi mai ai Soarele in casa karmica a 12-a, ceea ce semnifica faptul ca acum traiesti multe experiente care sunt continuarea altor vieti, chiar a ultimei vieti. S-ar putea sa nu ai o sanatate foarte buna, sa arzi aceasta karma prin boli care se vor manifesta in a doua parte a vietii, in special o boala de inima sau de cap, posibil mostenita genetic. De altfel sensul vietii catre casa sanatatii indica o evolutie care are ca punct principal starea ta de sanatate sau chiar un regim de nutritie si de viata mai auster pe care sa trebuiasca sa-l respecti toata viata.

Ella.01, 28.06.1974 ora 01.08: Ce datorii karmice am de platit in viata asta?

Astrolog Amphora: Cum nu mi-ai spus locul nasterii, raspunsul meu nu se poate referi decat la aranjarea planetelor in zodii, nu si in case – sectoare de viata. Sensul vietii in Sagetator arata ca in vietile anterioare ti-ai dezvoltat o excelenta capacitate intelectuala, avand o meserie care necesita comunicare scrisa sau verbala. Mintea agera, obiectivitatea, curiozitatea de atunci ti s-au pastrat si in aceasta viata. Iti alegeai partenerii numai din curiozitate, gasind intotdeauna critici care sa rupa o legatura. Erai prea indecisa, superficiala, infidela si neloiala.

In aceasta viata, trebuie sa repari aceste defecte. Trebuie sa accepti angajarea pe o cale careia sa ii ramai fidela, sa actionezi intr-o singura directie, sa devii independenta, sa inveti sa te concentrezi asupra unui scop clar in viata. Ar fi util sa traiesti cat mai aproape de natura si de legile ei. Probabil vei avea ocazia sa calatoresti peste hotare si sa cunosti prin studiu sau calatorii diverse spiritualitati si culturi.

Lilith in Varsator indica o puternica dorinta de independenta, o exprimare haotica a sentimentelor si o tendinta catre libertinaj. Pentru ca aceste inclinatii sa nu iti cauzeze probleme, este recomandabil sa iti controlezi viata sentimentala , sa nu te lasi in voia impulsurilor emotionale accentuate. De asemenea Lilith mai vorbeste si despre tradari din partea prietenilor, amicilor, relatii dificile cu strainii ca si cu persoanele in varsta.

Militaru Irina, Bucuresti la 14.06.1965, intre ora 12,00-13,00: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Irina, in primul rand tema ta natala prezinta o conjunctie stransa a lui Jupiter, unul din regentii karmici ai horoscopului tau, cu nodul nord al sensului vietii – ceea ce da o karma jupiteriana, adica dispui de un foarte mare liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale.

Daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate de a face orice, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni dure, prin boli greu de vindecat si prin accidente de tot felul. Asa ca vei sti cand gresesti: atunci cand ti se intampla necazuri unele dupa altele. Va trebui sa schimbi ceva, sa rezolvi lucrurile intr-o alta maniera, sa faci un bine dezinteresat, sa ajuti pe cineva sarman.

Al doilea regent karmic este planeta Mercur, care indica o karma neptuniana (denumirile tipului de karma nu au legatura cu numele planetei regent) ceea ce arata ca esti destul de secretoasa si oarecum dificil de inteles. Stabilesti uneori relatii extreme cu ceilalti – ori te atasezi foarte profund, ori deloc. Daca ai gasit partenerul de viata potrivit felului tau de a iubi, ai o casnicie fericita; daca nu, ai prefera singuratatea, cu toate ca esti dispusa sa-ti indeplinesti indatoririle de sotie chiar si intr-o casnicie mai putin reusita.


 

 

 

 

Sursa foto :  bibliotecapleyades.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro