Astrologie

#pietre semipretioase #pietre

Ce pietre semipretioase sa porti in functie de luna in care te-ai nascut

Fiecarui nativ din zodiac ii corespund cateva pietre semipretioase, care functioneaza ca adevarate talismane, fiind menite sa ii ajute pe oameni sa faca fata situatiilor dificile, protejandu-i de energiile negative. Daca vrei sa afli mai multe despre efectul acestor pietre semipretioase, iti venim in ajutor cu mai multe informatii!

Ce rol au pietrele semipretioase in viata noastra?

Pietrele semipretioase sunt specifice fiecarei zodii, avand capacitatea de a armoniza energiile interioare si de a le absorbi pe cele negative. Fie ca sunt purtate ca bijuterii, sau sunt pastrate in casa, pe post de obiecte decorative, aceste pietre semipretioase pot sa aduca noroc, liniste si relaxare. De asemenea, daca pietrele sunt alese in concordanta cu zodia proprie, acestea iti pot asigura un somn mai linistit si te pot proteja impotriva energiilor negative, restabilind echilibrul organismului.

Pietre semipretioase care aduc noroc in functie de zodie

Nativii din Berbec sunt atrasi de aventura, sunt mereu dornici de schimbare si sunt niste lideri adevarati, carora li se potrivesc in general pietrele rosii, precum carneolul, pirita sau granatul.

Cei nascuti in zodia Taur sunt caracterizati de senzualitate, simt artistic dezvoltat, rabdare si fidelitate, iar pietrele care ii energizeaza sunt cuartul roz sau fumuriu, ametistul si rodonitul.

Nativii din Gemeni prefera schimbarile, sunt foarte sociabili si inteligenti, iar pietrele semipretioase care ii protejeaza si le poarta noroc sunt cuartul roz si aventurinul.

Cei din zodia Rac sunt sensibili, afectuosi si au un spirit matern destul de dezvoltat, iar pietrele care ii ajuta sunt onixul alb si piatra lunii, pe care le pot purta sub forma de talismane.

Leul este o zodie guvernata de Soare, iar cei nascuti in aceasta zodie sunt foarte romantici, generosi si extravaganti. Jadul ii face pe nativii acestei zodii mai intelepti, in timp ce chihlilmbarul si olivina calmeaza starile de anxietate.

Nativii din Fecioara sunt amabili, responsabili si foarte muncitori, iar pietrele semipretioase care le poarta noroc sunt carneolul si peridotul, care stimuleaza si armonia din viata de cuplu.

Opalul ii ajuta pe nativii zodiei Balanta sa scape de inhibitii si sa se exprime mai bine, sa isi stapaneasca emotiile si, in acelasi timp, dezvolta simtul creativ si alunga starile depresive.

Acvamarinul este piatra norocoasa a nativilor din Scorpion, aceasta avand o influenta puternica asupra acestora, ajutandu-i sa se concentreze mai bine. De asemenea, scorpionii au o personalitate magnetica, misterioasa, dar si sensibila, iar granatul ii poate ajuta sa analizeze cu calm lucrurile si sa nu ia decizii pripite.

Nativii Sagetator au idealuri inalte, sunt pasionati de calatorii si sunt foarte credinciosi. Perla si topazul sunt doua dintre pietrele semipretioase care ii ajuta pe Sagetatori, aducandu-le noroc atat in viata de cuplu, cat si la locul de munca.

Capricornii sunt seriosi si perseverenti, remarcandu-se cu usurinta in orice domeniu. Onixul, rubinul si topazul sunt trei dintre pietrele semipretioase care ii ajuta pe Capricorni sa ia decizii in situatii limita, oferindu-le, in acelasi timp, echilibru interior.

Ametistul este cel mai puternic talisman al Varsatorilor, influentandu-le creativitatea, dinamismul si puterea de munca. De asemenea, piatra lapis lazuli le poate aduce noroc in dragoste nativilor din aceasta zodie, iar obsidianul il protejeaza pe Varsatori de energiile negative, alungand stresul si nervozitatea.

Visatori si idealisti, Pestii au o fire foarte schimbatoare, fiind fragili si sensibili. Piatra lor norocoasa este azuritul, care ii ajuta sa se concentreze mai bine si sa faca fata provocarilor profesionale.

Bijuterii cu pietre semipretioase care te protejeaza de energiile negative

Daca iti doresti o bijuterie cu o piatra semipretioasa, care sa te protejeze de energiile negative, acum poti alege dintr-o gama variata de modele. Pentru ocaziile speciale poti opta pentru un colier cu pietre semipretioase, sau pentru un inel din argint, accesorizat cu astfel de cristal.

De asemenea, poti alege sa porti si bratari cu pietre semipretioase, cercei sau brose, care te pot proteja ca niste talismane norocoase. Acum gasesti in magazinele online o multime de bijuterii din argint pentru femei, accesorizate cu diverse pietre semipretioase precum lapis lazuli, ametist, piatra lunii, cuart sau onix.

Cum sa elimini stresul din viata ta cu ajutorul pietrelor pentru zodii

Pietrele semipretioase si cristalele sunt utilizate inca din cele mai vechi timpuri in terapiile neconventionale, datorita efectelor benefice pe care le au asupra sanatatii. Fiecare piatra si cristal vibreaza, iar energia pe care o degaja are un efect pozitiv, reducand stresul si ameliorand starile de anxietate.

Pentru a avea un efect vizibil si indelungat, pietrele semipretioase trebuie sa fie purtate regulat, sub forma de bijuterii sau pot fi pastrate ca obiecte de decor, in camera in care te odihnesti. Spre exemplu, chihlimbarul si malahitul te ajuta sa te relaxezi si te protejeaza de gandurile negative, in timp ce piatra lunii iti poate asigura un somn linistit, daca este pusa sub perna inainte de culcare.

In functie de zodia in care te-ai nascut, poti alege acum piatra care ti se potriveste si pe care o poti purta ca un talisman norocos. Aceasta te va proteja de energiile negative si te va ajuta sa te relaxezi.

Sursa foto: metaphora.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro