Ce personaj de desene animate te reprezinta, in functie de zodie

Astrologie

#astrologie #asemanari #horoscop #zodii #predictii #desene animate #peronaje desene animalte

Ce personaj de desene animate te reprezinta, in functie de zodie

Te-ai gandit vreodata sa te compari cu personajele din carti, din filme sau chiar din desene animate? Creatorii acestora le-au construit dupa chipul si asemanarea noastra, iar trasaturile pe care le-au atribuit sunt cat se poate de compatibile cu ale noastre.
Te-ai gandit vreodata sa te compari cu personajele din carti, din filme sau chiar din desene animate? Creatorii acestora le-au construit dupa chipul si asemanarea noastra, iar trasaturile pe care le-au atribuit sunt cat se poate de compatibile cu ale noastre.

Afla care sunt eroii din desene animate care iti seamana si in ce privinte:

Berbec

Berbecii sunt foarte energici si agitati, precum Donald Duck. Se aseamana cu acest personaj si prin prisma rapiditatii in gandire si vorbire, dar si prin cea a impulsivitatii. Pe de alta parte, cinismul si egoismul lor ne duce cu gandul si la un personaj al animatiei "South Park", Eric Cartman.

Taur

Taurii au mereu un plan si stiu exact ce pasi trebuie sa parcurga pentru a-si indeplini misiunea, asemenea lui Mickey Mouse. Sunt totodata foarte atenti, loiali si atasati de partenerii lor, exact ca soricelul Mickey. Taurii pot fi asemanati si cu Blossom, personajul ambitios si fidel viselor sale din "Powerpuff Girls".

Gemeni

Gemenii sunt acei nativi pasionati de cultura si avizi sa invete mereu lucruri noi, sa se initieze in cunoasterea tuturor stiintelor, sa cerceteze si sa descopere. Din acest punct de vedere, Gemenii seamana, negresit, cu Dexter. Si printesa Belle din "Frumoasa si Bestia" este portretizata intr-o ipostaza similara de catre creatorul sau, Walt Disney.

Rac

Racii au nevoie sa fie in centrul atentiei, ei isi doresc mereu confirmari din partea celor din jur si au nevoie de afectiunea tuturor celor dragi. Par adesea neajutorati si vulnerabili si pot fi comparati cu simpaticul Pluto, care cauta mereu sa-i castige simpatia lui Mickey Mouse. Un alt personaj celebru care le seamana este Oita din animatia Disney "Doctorita Plusica".

Leu

Leii sunt vanitosi si se valideaza singuri ori de cate ori au ocazia. Nu rateaza nici o oportunitate de a se fali cu frumusetea lor si cu priceperea in a face cele mai grozave lucruri. Personajul care descrie cel mai bine comportamentul acestor nativi este Regina din ecranizarea "Alba-ca-Zapada si cei 7 pitici". Leii mai seamana si cu Johnny Bravo, este evident din ce motive.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte calculate si nu se avanta in aventuri primejdioase. Ele stiu care este calea cea dreapta si pe aceea o vor urma, pentru ca nici macar nu ii tenteaza sa incerce scurtaturile. Personajul care seamana cel mai bine cu nativii zodiei Fecioara este Stan din seria "South Park". Insa Fecioarele seamana si cu o printesa Disney foarte indragita, Alba-ca-Zapada insasi.

Balanta

Balantele sunt firi foarte echilibrate si rationale. Comportamentul lor este cel mai adesea foarte corect fata de toti cei din jur. Le place sa se implice activ in vietile apropiatilor lor si sa le infrumuseteze, asa ca personajul care le seamana cel mai mult este Minnie Mouse. Nici comparatia cu Cenusareasa nu este inoportuna, in cazul acestor nativi.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte pasionali si explodeaza de energie atunci cand fac ceva nou, entuziasmandu-se peste masura. Din acest punct de vedere, acesti nativi se aseamana cu ursul Bernard, caruia ii place sa incerce mereu lucruri noi. Un alt personaj care se manifesta in acelasi fel si caruia ii dispare entuziasmul dupa ce s-a initiat este Tigrul din "Winnie the Pooh".

Sagetator

Sagetatorii sunt ambitiosi, justitiari si aproape naivi atunci cand lupta pentru cauzele in care cred. Sunt capabili sa-si croiasca drum prin apa si prin munti, daca este nevoie, asa cum procedeaza si simpaticul pestisor Nemo. Tot in aceasta privinta, Sagetatorii seamana si cu Ariel din "Mica Sirena".

Capricorn

Capricornii sunt acei nativi materialisti si rationali care stiu inca de la inceput ce isi doresc de la viata si cum sa obtina acele lucruri. Pot fi confundati cu personaje ambitioase, precum Aladdin sau Inspectorul Gadget, care nu renunta la ceea ce isi doresc si lupta pentru visele lor.

Varsator

Varsatorii sunt creativi si originali si ii uimesc mereu pe cei din jur cu ideile lor ingenioase. Stiu sa capteze atentia si sunt foarte sociabili, iar din acest motiv sunt adesea asemanati cu Betty Boop. Atrag mereu simpatia celor din jur, pentru ca sunt jucausi si artistici precum simpaticul Tweety.

Pesti

Pestii reusesc sa alunece din orice situatie neplacuta si sa se fereasca, strengareste, de orice pericol care ii paste, asemenea lui Bugs Bunny. Sunt foarte atasati de familia si de apropiatii lor, iar acest lucru face posibila comparatia cu ursuletul Winnie the Pooh din desenele animate cu acelasi nume.

Susa foto: geeksofdoom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro