Astrologie

#predictii # horoscop calitati #stilul zodiei #calitati zodii atuuri zodii #horoscopp

Ce motive ai sa fii mandru de zodia ta!

Unii ti-o critica, altii ti-o lauda. Sigur ca despre zodia ta este vorba, despre felul in care iti influenteaza personalitatea si conduita, de cele mai multe ori intr-un mod pozitiv. A sosit momentul sa iti anunti cu mandrie semnul astral si sa feliciti si alti nativi reprezentati de zodia ta, invocand urmatoarele motive de bucurie ca esti Sagetator, Gemeni, Varsator, Leu etc.


Berbec

Chiar daca sunt considerati impulsivi si deloc constanti, Berbecii se pot lauda cu o lista intreaga de calitati, care se manifesta in cazul lor cu maxima intensitate: sunt deschisi la minte, ambitiosi, intotdeauna primii, au gusturi desavarsite, sunt foarte hotarati, extrem de inteligenti, curajosi, creativi si capabili de a oferi argumente imbatabile.


Taur

Taurul este semnul perseverentei si al increderii, chiar daca tinde sa fie foarte posesiv si fixist de-a lungul vietii. Motivele de mandrie ale Taurilor sunt date de punctele lor forte de necontestat: invingatori din nastere, deloc dispusi sa renunte, perseverenti, logici si calculati, minte agera, aptitudini sociale excelente, putere mare de seductie, atragatori pentru oamenii puternici si amanti excelenti!


Gemeni

Copiii zodiacului, Gemenii, sunt acuzati deseori ca au un caracter duplicitar si "se joaca" prea mult cu focul. Chiar daca ei nu au repere fixe, au calitati remarcabile, pentru care sunt iubiti si apreciati: simt al umorului, prieten adevarat, imaginatie creativa, aptitudini oratorice desavarsite, adaptabilitate, spontaneitate fascinanta si o capacitate supraomeneasca de a face mai multe lucruri in acelasi timp.


Rac

Diplomat si educat, Racul este criticat pentru ca tinde sa aiba o gandire rigida si sa traiasca in trecut, deprimandu-se teribil la prima amintire dureroasa. In schimb, atuurile Racilor raman unice si greu de egalat: exercita o atractie mistica, sunt sinceri, familisti, protectori, cu valori sanatoase si dedicati binelui familiei si al celor din jur.


Leu

Frumosi ca soarele stralucitor in mijlocul verii, Leii sunt numiti de cei din jur "narcisisti", deci sunt acuzati de prea mult egocentrism. Din fericire, calitatile depasesc cu mult micile lipsuri ale zodiei Leu: un luptator acerb, mereu gata de actiune, increzator in sine, cu un magnetism animalic iesit din comun si o companie placuta in orice situatie.


Fecioara

Inteligenta, practica, loiala si harnica, Fecioara mai este uneori criticata pentru micile sale manii pentru ordine, curatenie si organizare. In schimb, laturile pozitive ale zodiei sunt unele dintre cele mai nobile: eleganta si curatenie, tact desavarsit, putere de analiza fantastica si mentinere a standardelor celorlalti la cele mai inalte cote.


Balanta

Balanta e un semn profund relational, parerile celor din jur conteaza foarte pentru aceasta zodie. Calitatile sale cele mai de pret sunt: dorinta de a-i vedea pe ceilalti fericiti, lipsa prejudecatilor si a ideilor inguste, putere de a iubi incomensurabila, dragoste pentru adevar si o minte creativa si analitica.


Scorpion

Cel mai framantat si suspicios semn din zodiac, Scorpionul este criticat pentru spiritul sau razbunator. In schimb, nici calitatile nu ii sunt ignorate: stie sa piarda cu eleganta, este un ganditor profund, ambitios si rebel, un bun evaluator al oamenilor si un personaj care modifica intotdeauna "actiunea" momentelor din viata.


Sagetator

Sagetatorii sunt aratati de multe ori cu degetul pentru apetitul lor de libertate si placere. Paradoxal, aceleasi "defecte" sunt si izvoarele calitatilor acestor nativi: sunt norocosi, amuzanti, prieteni adevarati, rabdatori, demni, competitivi si angrenati in prezent.


Capricorn

Introvertiti, incapatanati si suspiciosi, Capricornii au calitati care eclipseaza din plin micile neajunsuri: muncesc cu inteligenta si placere, sunt eruditi, puternici, neobositi, rationali, ironici si drepti.


Varsator

Independent si incapatanat, Varsatorul se enerveaza cumplit cand este contrazis sau controlat. In schimb, zodia detine calitati unice si inaltatoare: pasiune fata de cunoastere, imprevizibilitate, inteligenta, spirit eroic, deschidere la nou si ingeniozitate.


Pesti

Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, Pestii se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice. In schimb, sunt altruisti si generosi, au o imaginatie creatoare nemarginita, sentimentali si romantici, fideli familiei si atenti cu sentimentele celor din jur!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului