Ce masina ti se potriveste, in functie de zodia ta

Astrologie

#astrologie #masini #horoscop #zodii #predictii #masini zodii

Ce masina ti se potriveste, in functie de zodia ta

Semnul tau zodiacal spune foarte multe despre personalitatea si despre preferintele tale. Acesta determina in mare parte felul cum gandesti, cum te imbraci, cum te comporti si chiar ce fel de lucruri iti plac.
Semnul tau zodiacal spune foarte multe despre personalitatea si despre preferintele tale. Acesta determina in mare parte felul cum gandesti, cum te imbraci, cum te comporti si chiar ce fel de lucruri iti plac.

Te-ai intrebat vreodata ce masina ti s-ar potrivi, tinand cont de caracteristicile zodiei tale? Afla care sunt marcile de automobile preferate ale tuturor nativilor si de ce!

Berbec

Daca esti Berbec, este imposibil sa nu iti placa viteza. Conduci de parca ai fi regele soselelor, iar asta nu poate insemna decat ca ai nevoie de o masina dotata cu motor puternic. Pe de alta parte, confortul este si el foarte important pentru tine, asa ca nu vei alege un automobil sport. Masina ideala pentru zodia ta este Audi A4 Sedan.

Taur

Iti plac masinile de lux, dar nu ti-ai achizitiona una care sa nu isi justifice pretul prin confort si nivel de utilitate. Ti-ar placea un SUV, pentru ca ai de gand sa il pastrezi pret de cativa ani, timp in care ti-ai putea intemeia o familie, asa ca ai nevoie de o masina mare. Automobilul potrivit pentru tine este Toyota RAV 4 SUV.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili, asa ca si lor le-ar placea o masina spatioasa, in care sa aiba loc toti prietenii lor. Pe de alta parte, automobilul care ti se potriveste daca esti guvernat de acest semn zodiacal trebuie sa aiba un aspect jucaus si distractiv. Un model care intruneste toate aceste conditii este Chevrolet Enjoy.

Rac

Daca te-ai nascut in aceasta zodie, nevoia ta de a fi mereu inconjurat de familie, de prieteni si de partener este un fapt cunoscut deja de catre toata lumea. Nu ti s-ar potrivi un automobil de clasa mica, iar siguranta este, de asemenea, un criteriu esential atunci cand te gandesti sa-ti cumperi o masina. Opteaza pentru o Honda Accord, aceasta va raspunde cu promptitudine tuturor nevoilor tale.

Leu

Daca esti un mandru reprezentant al acestei zodii, stii foarte bine ca mainile tale nu sunt compatibile cu volanul unui autoturism ieftin. Personalitatea ta puternica s-ar simti minunat intr-un elegant Volkswagen Passat, iar hainele tale pretioase vor ramane nealterate la contactul cu tapiseria fina a acestuia.

Fecioara

Imbini mereu utilul cu placutul si nu ti-ai alege niciodata o masina doar pentru aspectul sau extraordinar. Din punctul tau de vedere, calitatile unui automobil sunt fiabilitatea, consumul redus si confortul. Tinand cont de aceste standarde, masina ideala pentru tine si pentru familia ta pare sa fie cochetul Hyundai Verna, o masina economica si spatioasa.

Balanta

Precum Fecioarele, persoanele nascute in zodia Balantei au nevoie de o masina necostisitoare. Aceasta trebuie sa arate destul de sobru si sa fie suficient de spatioasa incat sa poata gazdui intreaga gasca de prieteni, de care Balantele nu se despart. Skoda Octavia este modelul ideal pentru Balante.

Scorpion

Pasiunea ta pentru masini si pentru performanta se materializeaza in achizitionarea uneia care este capabila sa iti ofere atat confort, cat si randament. Masina perfecta pentru tine este Hyundai Elantra, o masina cu linii clasice si elegante.

Sagetator

Esti o fire foarte sociabila, asa ca ai nevoie de o masina in care sa-ti incapa toti prietenii. Daca are si o trapa pentru escapadele si aventurile voastre, cu atat mai bine. Un Ford Explorer s-ar mula perfect dorintelor tale.

Capricorn

Iubesti luxul si nu ai accepta in veci sa faci rabat de la calitate, mai ales daca este vorba despre o masina. Automobilul perfect pentru tine este unul sigur, stilat si foarte scump, care are si un design deosebit: Mercedes S Class.

Varsator

Esti original si iti place sa iesi in evidenta prin optiunile tale. Nici in materie de masini nu te dezici de acest lucru si esti printre primii utilizatori ai modelelor eco-friendly sau electrice. Un Nano ti s-ar potrivi perfect, mai ales ca esti o fire individualista.

Pesti

Siguranta familiei tale este pe primul loc, dar totodata esti un mare pasionat de tehnologie. Iti place sa ai tot ce este nou in materie de gadgeturi, iar acest lucru se aplica si la cele incorporate intr-un autoturism. Suzuki SX4 este ideal pentru tine, mai ales ca are si un sistem GPS inovativ.

Sursa foto: sciencelakes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare