Astrologie

#horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #iubire

Ce iubesti cel mai mult in functie de zodie

Daca te-ai gandit vreodata la ce iubesti cel mai mult si nu te-ai putut hotari asupra unui raspuns, te ajutam noi cu cateva idei, in functie de fiecare zodie. Lectura placuta!

 

Berbec

Voi iubiti cu siguranta cel mai mult, persoanele dragi din viata voastra. Fie ca este vorba de partener, de copii sau de alte rude, cel mai bine va simtiti cand sunteti toti impreuna, fericiti si multumiti. Familia conteaza cel mai mult pentru voi iar dragostea pentru ea, este nelimitata!

Taur

Cel mai mult iubiti partenerul de viata, daca este persoana potrivita pentru voi. Sunteti in stare sa renuntati la rude sau la prieteni, de dragul celui iubit. Oferiti iubire neconditionat, fapt ce va face sa fiti iubiti la randul vostru. Sunteti norocosi daca sentimentele va sunt impartasite!

Gemeni

Sunteti genul de persoane care isi iubesc semenii in aceeasi masura in care iubesc arta, poezia si teatrul. Iubiti tot ce tine de frumos, de la oameni, la arta. Va plac toate evenimentele de acest fel si savurati cu placere fiecare moment!

Citeste mai mult pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro