Astrologie

#horoscop #zodii #flori #astrlogie

Ce flori se potrivesc fiecarei zodii si de ce. Vei ramane surprins

Nativul fiecarei zodii poate aprecia frumusetea naturii, dar o face in mod diferit pentru ca fiecare semn zodiacal prezinta o energie aparte care-l atrage catre anumite plante.

Berbec

Caprifoiul, ciulinul cu floarea sa de culoare lila, menta, crinul tigru, muscata, ceapa si nalba. In afara de muscata si de crinul tigru, celelalte plante prezinta salbaticia, dar si capacitatea de impunere in natura prin raspandire pe care le au si nativii din Berbec.

Taur

Trandafirul, macul, campanulele (clopoteii albastri in ciorchine), margareta, primula, violetele, chiparosul, marul si para. Toate plantele din aria Taurului sunt construita, prin natura lor, intr-o structura tip ciorchine, fapt care denota nevoia de structura organizata dupa care se ghideaza Taurii.

Gemeni

Lacramioarele, lavanda, mirtul, feriga, orhideea, crizantema, liliacul si azaleele. In randul plantelor afiliate zodiei Gemeni se diferentiaza cele usor salbatice, cat si cele crescute cu mare atentie in spatii semi-inchise, fapt care denota dualitatea specifica Gemenilor.

Rac

Talpa ursului, zorelele, crinul, nufarul, magnolia si varza. Toate plantele aferente zodiei Rac se remarca prin maiestria dezvoltarii lor, dar si prin fragilitatea lor si prin aspectul lor sezonier, fapt care denota si natura fragila a Racului, precum si importanta “sincronizarii”, a “momentului potrivit” care poate face diferenta intre succes si esec in viata nativului acestei zodii.

Leu

Floarea soarelui, galbenelele, rostopasca, floarea pasiunii, rozmarinul, dalia, heliotropul, maslinul si pomii cu citrice. Natura exotica, dar si salbatica a plantelor specifice acestei zodii se regasesc, de altfel, si in natura nativului din Leu.

Fecioara

Narcisa, crizantema, toate plantele cu flori mici si colorate, ciresul si toate formele de copaci care fac seminte/nuci. Aspectul sezonier si conceptul de admiratie fata de sine se regasesc, deopotriva, in aceste plante, precum si in firea nativilor din Fecioara.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare