Astrologie

#astrologie #partenera #horoscop #predictii #flori #8 martie #1 martie

Ce flori sa ii oferi de 1 si 8 Martie, in functie de zodia ei

Primele zile ale primaverii, de pe 1 si pana pe 8 Martie, sunt inchinate gingasiei si frumusetii femeilor de pretutindeni. Orice doamna si domnisoara asteapta sa primeasca in dar o floare si un martisor, mirosul ghioceilor sau al zambilelor imprastiindu-se peste tot, semn ca sezonul cald se afla pe cale sa inceapa. Daca nu stii ce flori sa oferi femeilor speciale din viata ta de 1 si 8 Martie, orienteaza-te in functie de zodia lor!


Berbec

Fara doar si poate, lalelele rosii sunt florile cele mai potrivite pentru a fi oferite cadou unei native Berbec. Romantice si inflacarate, doamnele si domnisoarele Berbec adora culoarea rosie si entuziasmul emanat de simbolul laleleor. In zodiacul floral, caprifoiul este reprezentativ Berbecilor, care ar mai primi cu bucurie si trandafiri sau chiar cactusi decorativi.


Taur

Taurul este un semn rational de pamant, care este totodata indragostit si de lucrurile frumoase ale vietii. Acesti nativi apreciaza florile parfumate si intens colorate, chiar daca mireasma lor poate fi chiar toxica pentru alti oameni cu simt olfactiv sensibil. Ofera-i cu incredere unei native Taur crini, narcise, violete sau zambile.


Gemeni

Gemenii sunt versatili si plini de viata, extrem de creativi si sociabili. Personalitatea lor jucausa este compatibila cu simbolul florilor de trandafir, liliac, orhidee sau crini. De asemenea, un buchet de flori completat cu fire de levantica se potriveste de minune Gemenilor, intrucat planta frumos mirositoare ii ajuta pe acesti nativi sa se relaxeze.


Rac

Romantici incurabili si sensibili pana la extrem, nativii in zodia Racului sunt indragostiti in general de florile exotice, irisi, lalele sau viorele. Persoanelor cu adevarat speciale din aceasta zodie, ofera-le un buchet de delphinium, o floare reprezentativa pentru acest semn de apa.


Leu

Nativele in zodia Leului poti fi generoase, pline de compasiune si blande, insa destul de severe cand vine vorba despre cadourile pe care le primesc. Ideal este sa le suprinzi cu aranjamente florale mari, impunatoare, cu tipuri de plante mai rare: dalii, floarea pasiunii sau jerbera.


Fecioara

Fecioarele sunt intotdeauna atente la detalii, care sunt mai importante pentru ele decat orice suma investita la prima vedere. Important este ca micile atentii sa fie de bun gust, lipsite de opulenta si extravaganta. De 1 si 8 Martie, alege flori precum narcisele, crizantemele si orice alte flori cu petale albastre sau galbene.


Balanta

Florile potrivite pentru Balanta sunt hortensiile, trandafirii mari, florile de culoare albastra si narcisele, deoarece simbolizeaza sinceritate si gratitudine. Gardenele, gladiolele si freziile pot incanta in egala masura Balantele iubitoare de lucruri estetice si arome incantatoare.


Scorpion

Nativele din zodia Scorpionilor sunt romantice si pline de pasiune, capabile de sentimente intense si mereu dispuse sa isi depaseasca limitele. Florile care sa se potriveasca doamnelor si domnisoarelor nascute in semnul Scorpionului trebuie sa emane senzualitate si pasiune: bujorii rosii luxurianti, muscatele, anemonele sau gardeniile aduc prosperitate si noroc acestei zodii.


Sagetator

Sagetatorii iubesc lucrurile proaspete si naturale, care sa ii poarte cu gandul la locuri salbatice sau exotice, unice in lume. Nativii in zodia Sagetatorului tanjesc mereu dupa calatorii si explorari, de aceea iubesc plantele salbatice, muscatele, garofitele, clamatisul sau bujorul.


Capricorn

Femeile nascute in semnul Capricornului sunt firi enigmatice si profunde, inzestrate totodata si cu darul de a fi practice si cu intuitie de fier. Daca vrei sa surprinzi placut de 1 si 8 Martie o doamna sau o domnisoara Capricorn, ofera-i iedera, panselute, camelii, magnolii sau lalele frumos colorate.


Varsator

Femeile-Varsatori sunt optimiste si visatoare, iubind misterul, neobisnuit si lucrurile rare. Pentru ca adora florile exotice si pe cele greu de gasit, pregateste-i un buchet de gladiole, pasarea paradisului, orhidee sau sanziene.

 

Pesti

Doamnele si domnisoarele nascute in zodia Pesti sunt sensibile si delicate, foarte romantice, deci indragostite inevitabil de flori. Buchetele elegante cu flori de "nu ma uita" le incanta peste masura, insa pot primi cu bucurie si violete, ghiocei, zambile, liliac sau irisi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro