Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #coafura #stilul zodiei #coafura zodii

Ce coafura ti se potriveste perfect, in functie de zodie

Dintre toate aspectele care iti reflecta fidel personalitatea, coafura este cu siguranta o cale excelenta de a fi frumoasa, fara sa iti renegi identitatea. Toate trasaturile specifice zodiei tale pot indica impreuna un tip de coafura care sa te reprezinte, sa te puna in valoare si sa te ajute sa te simti excelent in pielea ta!


Berbec

Cu natura ta spontana si calitatile care te ajuta mereu sa te autodepasesti, ai nevoie de o coafura care sa nu te incurce in avantul puternic cu care iti traiesti viata in fiecare zi. Esti mereu in cautare de noi aventuri, de aceea un coc clasic, foarte bine fixat si aranjat, te ajuta sa ai un aspect ingrijit si libertate totala de miscare.


Taur

Ai o tendinta nativa de a ramane cu picioarele pe pamant si de a-ti atinge obiectivele cu maxima vointa si determinare. Puterea si incapatanarea ta ti se citesc in privire si in structura osoasa a chipului. Nu iti acoperi aceste trasaturi speciale cu un par lung si dezordonat - o coafura pixie moderna, practica si in tendinte, te va pune in valoare ca nimeni alta!


Gemeni

Daca te-ai nascut in zodia Gemenilor, diversitatea culorilor iti reprezinta Universul personal. Incearca o coafura cu multe suvite contrastante sau vopseste-ti parul in nuante nonconformiste, cu vopsea semi-permanenta sau nuantator. Adori schmimbarile de acest gen si iti place sa constati cat de multe stiluri te prind de minune.


Rac

Racii au reputatia contradictiilor, osciland deseori de la cald la rece si invers. Oamenii pot prezice cu greu lucruri despre tine, intrucat emotiile tale traverseaza un spectru intreg. Iata de ce te reprezinta perfect coafura "ombre", adica parul vopsit in umbre, mai inchis de la radacina pana la mijlocul parului si foarte deschis la varfuri!


Leu

Natura de lider si de purtator de cuvant cu care te-ai nascut sunt incompatibile cu parul lasat liber, care sa iti stea in cale cand esti in plin dinamism. Afiseaza-ti forta chipului prinzandu-ti parul intr-o coada de ponei bine stransa pe scalp, infasurand o suvita de par la baza. Sofisticat si practic, o combinatie perfecta pentru tine!


Fecioara

Sarmanta si incisiva in acelasi timp, este o persoana delicata, feminina si gata oricand sa sara in ajutorul celorlalti. Intrucat esti adepta frumusetii naturale si duci o viata cumpatata, intr-un ritm echilibrat, te poti simti excelent cu parul lasat liber, cu bucle naturale si volumul obtinut fara interventiile produselor cosmetice.


Balanta

Esti mereu in cautarea armoniei, stabilitatii si a echilibrului. Esti o fire "proaspata", naturala si dornica de o viata lipsita de complicatii. Iata de ce buclele "de plaja", pe care le obtii aplicand un spray salin pe parul ud dupa baie, te reprezinta perfect!


Scorpion

Scorpionii pot fi retinuti si secretosi, insa atunci cand pasesc in lumina reflectoarelor, emana o incredere in fortele proprii fascinanta. Recomandat pentru tine este sa experimentezi diverse moduri de impletire a parului sau prinderea unei cozi lateral, cu cararea trasata pe o parte.


Sagetator

Sagetatorii sunt oameni veseli, cu spiritul liber. Deseori, isi doresc rezultate rapide si nu suporta sa piarda prea mult timp facand lucruri marunte. Prin urmare, ai nevoie de o coafura usor de intretinut, dar care sa fie si moderna, precum si joviala ca personalitatea ta. Incearca un bob lung distractiv si atragator, care sa exprime energia si firea ta expansiva.


Capricorn

Nu toata lumea are rabdare sa iti ingrijeasca parul ca la carte, pana creste lung, lucios si sanatos. Perseverenta si ambitia ta te pot ajuta sa indeplinesti cu succes aceasta "misiune", asa ca profita de concentrarea ta incredibila si pe motivatia nativa, pentru a-ti lasa parul sa arate ca cel al Ilenei Cosanzeana.


Varsator

Fara doar si poate, nicio nativa a zodiacului nu detine un spirit excentric si avid de inovatie, precum o faci tu. Iti place sa te indepartezi de turma si sa fii mereu diferita. Asadar, poti incerca tunsori moderne asimetrice, forme avangardiste de breton si culori indraznete, tot ceea ce alte femei se tem sa incerce.


Pesti

Desi esti foarte perspicace si inteligenta, deseori iti este dificil sa vezi toate fetele oamenilor cu care intri in contact. Inocenta ta este adorabila de cele mai multe ori, asadar incearca sa porti un breton drept, usor asimetric, pe care sa il poti purta si in lateral sau sa il rearanjezi in functie de coafura. Iti place sa iti schimbi des look-ul, iar un astfel de breton poate fi "ingredientul" de baza al transformarilor tale permanente.

Sursa foto: ejoy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro