Astrologie

#zodiac #astrologie #horoscop #zodii #ipohondru #stiulul zodei

Cat esti de ipohondru in functie de zodia in care te-ai nascut

Preocuparea nativilor din zodiac pentru starea lor de sanatate este dictata de energiile transmise de astre, la fel si reactia in fata unui diagnostic mai mult sau mai putin grav. De pilda, Berbecul prefera sa isi nege starile fiziologice proaste si sa le subestimeze intotdeauna, pe cand Fecioarele sunt capabile sa isi vanda locuinta pentru un tratament la Viena, decat sa riste o interventie intr-o clinica modesta. Afla cat de ipohondru esti, in functie de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Nativii din zodia Berbecului vor sa isi protejeze imaginea de zei invincibili, chiar si atunci cand sunt vizibil afectati de guturai sau, mai rau, de varsat de vant. Acestia isi ignora simptomele si isi suprasolicita organismul, din dorinta de a nu pierde timp pretios la pat, cu ceaiul in mana. De regula, Berbecii merg la medic doar ca nu mai pot suporta o durere sau un alt disconfort.


Taur

Atunci cand se imbolnavesc, Taurii simt nevoia sa dea vina pe cei din jur pentru problemele lor. Intotdeauna sunt de vina colegii de la serviciu, meniul de la restaurant sau partenerul de viata, care a lasat geamul deschis toata noaptea. Prin urmare, gradul lor relativ crescut de ipohondrie ii transforma in niste copii alintati, care solicita ingrijiri imediat, la prima migrena.


Gemeni

Gemenii nu sunt ipohondri de fel, insa le place sa spuna tuturor ca sufera de "x" afectiune,careia ii fac fata cu brio. Activi si optimisti, acesti nativi
aleg mereu sa se vindece prin terapii alternative si urmand leacuri babesti, apeland rareori la medicamente alopate.
 

Rac

Printre cei mai mari ipohondri ai zodiacului se numara, cu siguranta, Racii. Acesti nativi fac, dintr-o banala raceala, un real motiv de a-si completa preventiv testamentul. Daca nu exista o persoana draga care sa ii ingrijeasca, risca sa faca si o depresie, odata cu rinoreea usoara care ii incearca.


Leu

Asa cum considera cu tarie ca merita tot ce este mai bun de la viata, Leii reactioneaza la fel de patimas cand se imbolnavesc. Intreaba Cerul de ce ingaduie aceasta nedreptate, se gandesc la miliardele de persoane care vor suferi dupa disparitia lor si vizualizeaza materialele media care se vor face despre drama cumplita. Dar toate aceste exagerari vin, in cazul Leilor, doar daca boala este suficient de grava.


Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei nu se panicheaza la iminenta unor simptome, in schimb au tendinta sa cumpere trei pungi de medicamente atunci cand sunt nevoiti sa isi trateze o afectiune. Exagerea cu pilulele, iar acest lucru este vizibil si in rezervele absurde de pastile pe care le au in propria locuinta.


Balanta


Nativii in Balanta sufera de ipohondrie cronica, deseori ajungand sa isi inchipuie tot soiul de boli, la prima ameteala experimentata. Ideea de a se imbolnavi ii deprima, de aceea vad germeni peste tot si privesc cu ostilitate orice trecator care pare sa isi duca mana la nas. Atitudinea lor negativista isi pune amprenta, de multe ori, pe echilibrul psihic.


Scorpion

Scorpionii au o viziune aparte asupra bolilor in general. Nu ii sperie niciun diagnostic, intrucat ei considera ca se elibereaza de energiile negative din interior, atunci cand se imbolnavesc. De altfel, Scorpionii detesta persoanele care se victimizeaza la primul semn de boala.


Sagetator


Sagetatorii se numara printre cei mai neglijenti nativi cu sanatatea lor, de aceea ipohondria nu este un fenomen care sa le caracterizeze personalitatea. Excesele pe care le fac de obicei par nu sa ii afecteze atat de tare, cata vreme nu se consuma interior la primul simptom de oboseala, gripa sau indigestie.


Capricorn

Capricornii sunt foarte putin preocupati de starea lor de sanatate, intrucat isi investesc toata energia in profesie. Neglijenti cu mesajele transmise de organism si total dezinteresati de functionarea normala a corpului lor, Capricornii sunt departe de a fi ipohondri.


Varsator

Chiar daca se gandesc deseori ca petele rosii de pe piept dupa dus pot insemna o boala nediagnosticata, Varsatorii nu fac o obsesie din afectiunile de care s-ar putea imbolnavi. Din contra, prefera tratamentele alternative in locul celor standard si pastreaza un simt al realitatii cand se lupta cu o boala oarecare.


Pesti

Pestii sunt vizionari si spirituali din nastere, nu atat de preocupati de ce ar putea sa se intample cu sanatatea lor, ci cum ar putea sa se trateze apeland la divinitate. Rareori isi inchipuie doar ca sunt bolnavi, iar cand acest lucru se intampla, se "vindeca" citind o carte buna sau gandindu-se la lucruri frumoase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro