Astrologie

#horoscop #zodii #minciuni zodii #minciuna zodii

Cat de mincinos este, in functie de zodie

Unele zodii se pricep sa minta si exista nativi pentru care minciuna este un lucru obisnuit, la ordinea zilei. Alte zodii nici nu vor sa auda de asa ceva, fie pentru ca considera imorala minciuna, fie pentru ca oricum se dau de gol de fiecare data cand spun un neadevar.

Berbec

Berbecul mine destul de usor, insa numai daca se vede constrans. Nativului nu-i place sa i se faca morala si prefera sa spuna o minciuna ca sa scape usor dintr-o situatie neplacuta. Cu toate acestea, pe masura ce se maturizeaza, Berbecul recurge mai rar la un astfel de comportament.

Taur

Taurul are principii puternice si nu se simte niciodata nevoit sa apeleze la minciuna. In general, Taurului nu-i pasa daca jigneste pe cineva pentru ca el crede cu tarie in ideile lui si spune mereu ce gandeste. Se poate ca in dragoste sau in relatiile de prietenie sa dea dovada de tact, insa nici atunci nu minte, pur si simplu trece peste un subiect delicat.

Gemeni

Gemenii mint ori de cate ori considera ca este nevoie. Nativii nu au niciodata mustrari de constiinta si chiar si atunci cand sunt prinsi cu minciuna, vor minti si data viitoare. Numai nativii maturi, siguri pe ei, cu principii sanatoase, refuza sa recurga la minciuna pentru a se salva dintr-o situatie delicata sau pentru a castiga un bun.

Rac

Racilor nu le place sa minta si prefera sa nu vorbeasca despre un anumit lucru decat sa inventeze ceva pe moment. Sensibili si banuitori, Racii se tem mai degraba de minciunile celorlalti decat sa minta ei insisi. Nativii au un simt moral bine dezvoltat si considera ca lucrurile trebuie intotdeauna infatisate asa cum sunt, cu bune si cu rele.

Leu

Leul este sigur pe el si cand spune adevarul si cand minte. In general, Leul nu se pune singur niciodata intr-o lumina proasta si prefera sa inventeze ceva decat sa spuna un adevar care nu le convine lor. Leii au nevoie mereu sa para cei mai buni, astfel incat sunt dispusi sa zica orice minciuna numai sa-si pastreze imaginea intacta.

Fecioara

Fecioara este o fire introvertita desi pare o persoana foarte comunicativa. Nimeni nu stie, cu adevarat, ce gandeste. Lucrurile pe care le spun Fecioarele sunt uneori adevarate, alteori false, insa reprezentantii zodiei nu recunosc niciodata ca au mintit. Dimpotriva. Fecioarele au o imagine exterioara foarte buna pe care incearca cu orice pret sa si-o pastreze.

Balanta

Balanta este sincera cu prietenii, familia si persoanele dragi. Insa cu restul lumii, mai ales in sfera profesionala, Balanta poate fi prefacuta sau, cel putin, sa spuna minciuni de convenienta. Nativii zodiei mint, in principiu, deoarece detesta conflictele si, daca o minciuna ii poate ajuta sa evite o cearta, se folosesc de aceasta ocazie.

Scorpion

Unii Scorpioni pot minti din pura placere, doar pentru a se simti superiori in fata persoanei pe care o pacalesc. Cam toti Scorpionii isi amintesc cel putin de o ocazie cand au mintit gratuit. Persoanele din jurul unui Scorpion trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte sa le acorde incredere. Cand insa tin cu adevarat la cineva, Scorpionii inceteaza acest joc.

Sagetator

Sagetatorul minte intr-un mod detasat. Nativul considera ca exista situatii cand o minciuna este convenabila, o spune si merge mai departe fara sa priveasca in urma. De aceea, Sagetatorii pot fi maestri ai minciunii fara sa faca vreun efort. Daca, insa, au de-a face cu o persoana de incredere, pe care o apreciaza, Sagetatorii spun adevarul.

Capricorn

Capricornilor nu le place ca lumea sa stie ce se intampla in viata lor. Unii nativi, cu un simt moral pronuntat, nu mint ci pur si simplu se incapataneaza sa se inchida in ei si sa nu zica nimic. Alti Capricorni pot spune o multime de minciuni numai pentru a fi siguri ca cei din jur isi imagineaza lucrurile asa cum vor nativii.

Varsator

In general, Varsatorii nu prea apeleaza la minciuna pentru ca li se pare un efort foarte mare. Cum multi Varsatori sunt visatori si neatenti, minciunile prezinta pentru ei o bataie de cap nedorita. In general, nativii sunt considerati persoane sincere, uneori brutal de sincere, care spun ce gandesc fara sa-si puna problema consecintelor.

Pesti

Pestii mint numai daca sunt nesiguri pe ei sau daca nu au primit de acasa o educatie corecta. In aceste cazuri, Pestii minti pentru a-si acoperi lipsurile si pentru a profita de anumite situatii, in detrimentul altora. Daca, insa, au coloana vertebrala, Pestii refuza sa apeleze la minciuna pentru ca nu le place sa-si complice viata.

Foto: sodahead.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro