Astrologie

#karma #karma casatoriei #astrolog #astrolog amphora #amphora #tema natala

Casnicia din alte vieti, sub aspect astral

Sabinella, 16 martie 1991, ora 00:00, Piatra Neamt: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Sabinella, am luat de buna data si ora nasterii furnizate de tine, asadar in primul rand remarc o Luna neagra pe casa 1, a corpului fizic, ceea ce corespunde frumusetii fizice si magnetismului erotic, dar careul ei cu Soarele vorbeste despre refuzul de a te supune autoritatii masculine si de nevoia de libertate intr-o relatie.

Din punct de vedere karmic vei intalni mai ales parteneri cu care ai karma buna acumulata in vietile trecute, si totusi s-ar putea ca acela care-ti va fi sot sa nu respecte acest model si sa treci la un moment dat printr-o cearta zdravana si casnicia sa fie pusa in pericol. Ai o configuratie numita yodul lui Venus, care vorbeste despre relatii sentimentale de tip lectii de viata in care vei suferi pana cand vei sti perfect ceea ce doresti de la un barbat ca si ceea ce poti tu oferi. Asta vine din vieti in care ai fost foarte instabila sentimental si nu te-ai putut decide cu cine sa ramai toata viata.

In prezent o intamplare neobisnuita te va orienta catre un studiu esoteric sau catre o forma de spiritualitate , precum yoga, in acest fel reusind sa consumi o parte din karma negativa acumulata si, poate paradoxal, sa devii mai stapana pe viata ta sentimentala. Insa pana cand nu vei reusi sa controlezi aceasta dorinta continua de schimbare relationala, careia nu te poti sustrage usor, nu va fi stabilitate si durabilitate in relatiile tale.

Mariana, 16 Iulie 1959 0ra: 16.00 Brasov: Care este legatura Karmica (buna sau rea) intre mine si sotul meu ,Gheorghe nascut in 14 Iulie 1967 ?

Astrolog Amphora: Intre dv. doi este o sinastrie foarte interesanta, deoarece desi va despart niste ani, aveti amandoi planeta Venus in exact acelasi punct, ceea ce inseamna ca afectivitatea este de acelasi tip, ca iubiti la fel de mult si ca vorbiti acelasi limbaj al sentimentelor.

Insa conjunctia aceasta nu se opreste aici, ci este completata de Juno, planetoidul casatoriei, si de Pluto, care informeaza despre o datorie veche dintr-o viata anterioara in care ati mai fost iubiti, dar in care dv. nu ati dorit casatoria, iar acum acest lucru a fost reparat. Cu toate acestea, karma negativa se poate manifesta prin dezamagiri si risc de infidelitate, prin relatie care se dovedeste dificila pe parcursul timpului, chiar printr-o agresivitate care se acumuleaza si care poate izbucni in violenta.

In tema compusa casa 12 a karmei este foarte accentuata, si aceasta semnifica mai ales un destin dificil de trait impreuna, o karma negativa de purificat.  Daca intr-adevar aceasta este tipul karmic manifestat cel mai des in relatia dintre dv. doi, nimeni nu va poate obliga sa continuati o legatura care aduce numai dezavantaje ambilor. Spun asta deoarece pe tema dv. natala aveti Luna neagra chiar pe Descendent, ceea ce poate sa aduca un mare risc de divort, separare, uneori fiind si indiciu de vaduvie.

Cris44 - 17/03/1964 Onesti ,Bacau, la ora 14 si 08 minute, Lian nascuta pe 27/09/1971 si este cetatean chinez.  Ce am facut in alte vieti si am de platit acum in casnicie?

Astrolog Amphora: Tema natala releva un Saturn in casa casatoriei , ceea ce inseamna ca in prezent v-ati intalnit sotia dintr-o alta viata. Aveti un gust destul de pronuntat catre libertate si independenta care vine in contradictie cu orice angajament luat intr-un cadru legal.

De altfel langa Juno, planetoidul casatoriei, se afla Lilith care aduce doua informatii de baza: ori aveti o teama subconstienta de casatorie, ori aveti de experimentat o casnicie care scoate la iveala probleme delicate si care, asa cum spuneti, pun in pericol stabilitatea si durabilitatea acesteia, indiferent cu cine v-ati fi casatorit. Avand Descendentul in Varsator rezulta ca atrageti partenere straine, dar si ca pentru dv. este poate mai potrivita o uniune liber consimtita, nu neaparat legalizata.

Aveti amandoi pe Juno in semn dublu, ceea ce poate marca tendinta catre doua relatii de tip matrimonial in viata. Pentru ea, casnicia cu un strain este traumatizanta si in perioada urmatoare probabil va fi mai greu sa luati o decizie, pentru ca se pare ca ori depinde de dv. ceea ce urmeaza sa se intample in 2-3 luni, ori veti lua, involuntar, o hotarare care va duce la o raceala afectiva si chiar la riscul separarii. Este nevoie de o profunda schimbare de gandire si de atitudine, pana la urma din partea ambilor, ca sa se mai salveze ceva. Depinde de dv. doi, dar se pare ca ceea ce s-a petrecut pana acum a semanat neincredere si dorinta de despartire de ambele parti.


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro