Astrologie

#talente #astrologie #zodii #predictii #talente zodii

Care sunt talentele specifice zodiei tale

Talentele si aptitudinile sunt innascute sau le poti dobandi pe parcursul vietii, insa unele dintre acestea pot fi ascunse sau neaxploatate. Astrele te pot ajuta sa iti descoperi abilitatile cu care au fost inzestrat si pe care inca nu le-ai descoperit inca. Iata care sunt talentele specifice fiecarei zodii:


Berbec

Berbecii au un mare talent in oratorie. Le place ca lucrurile sa iasa tot timpul cum vor ei si de aceea puterea lor de convingere nu da gres niciodata. Indiferent de domeniul in care activeaza, Berbecii ar face orice sa castige pozitia de lider, iar abilitatile sale de comunicare il ajuta foarte mult sa faca asta.


Taur

Taurul este foarte talentat ca scriitor, insa cei mai multi dintre nativii acestei zodii nu isi descopera aceasta aptitudine. Constiinciosi din fire, Taurii se vor ancora in profesia pe care o au, iar daca aceasta nu-i impune sa scrie eseuri sau povesti, nu-si vor descoperi niciodata aceasta inzestrare. Taurii de asemenea un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Sunt talentati la desen si au viziune in spatiu. Ar putea deveni foarte buni decoratori.


Gemeni

Gemenii sunt extrem de inteligenti si perspicace. Una dintre cele mai dezvoltate abilitati ale acestor nativi este invatarea rapida a limbilor straine si nu numai. Nativul Gemeni poate deveni rapid un adevarat expert in domeniul care il pasioneaza. Acesti nativi pot capata o cultura generala impresionanta, deoarece, curiosi din fire, sunt atenti si memoreaza orice noutate.


Rac

Nativii acestei zodii sunt foarte imaginativi. Racul poate ascunde multe competente, insa are nevoie de liniste si calm in jurul lui. Daca este supus stresului sau presat, nativul Rac nu se poate dezvolta si, implicit, nu poate da frau liber imaginatiei sale foarte bogate. Nativii Raci pot fi foarte buni compozitori, actori sau scriitori, aceste profesii aducandu-le starea de spirit necesara dezvoltarii fanteziei.


Leu

Leul are un talent aparte de a se face cunoscut, de a fi mereu in centrul atentiei. Nu are nicio emotie si nicio urma de timiditate. Stie sa iasa mereu din situatiile dificile si are mereu argumentele la el. Leii ar excela ca avocati, cantareti ori actori.


Fecioara

Fecioarele au un simt al criticii foarte dezvoltat. De aceea o profesie de critic de moda, de teatru sau litere li s-ar potrivi manusa. Acesti nativi au un spirit de observatie foarte bine dezvoltat, de aceea toate comentariile si obiectiile vor avea fundament si nu vor fi spuse doar din rautate. Fecioarele au si o mare capacitate de a memora, de aceea ar fi un bun competitor al concursurilor de cultura generala.


Balanta

Balantele se pricep foarte bine sa comunice, atat verbal, cat si in scris. Sunt foarte sociabile si se adapteaza rapid la orice mediu, nu vorbesc niciodata fara sa aiba toate informatiile necesare, de aceea meseria de jurnalist li se potriveste manusa.


Scorpion

Nativii Scorpion cauta intotdeauna sa afle adevarul si vor cerceta mereu ceea ce i se pare nelalocului lui. Nu vei reusi niciodata sa minti un Scorpion pentru ca reusi prin orice mijloace sa posibile sa afle adevarul. Scorpionii au de asemenea de a vedea dincolo de aparente, sunt foarte intuitivi si pot deslusi mistere. Profesia de detectiv sau magician ar fi perfecte pentru nativii acestei zodii.


Sagetator

Sagetorii sunt foarte comunicativi si dornici de barfe. Cauta mereu noutatile si discuta cu oricine pe acest subiect. Meseria de jurnalist ar fi ideala pentru nativul Sagetator. Insa nu in orice post, ci in unul de reporter, pentru ca stie sa binedispuna, are idei si i se potriveste munca de teren.


Capricorn

Marea aptitudine a Capricornului este aceea de cantari faptele altora. Unui Capricorn i-ar sta bine in completul de judecata, deoarece nu ia decizii pripite si ii place sa intoarca problemele pe toate partile pentru a fi sigur ca nu ia hotararea gresita.


Varsator

Varsatorii sunt foarte curiosi si dornici sa experimenteze. Nu se sperie de nimic ce altora li s-ar parea ciudat. Pot asista cu placere la disectia unui animal sau pot sta de vorba linistiti cu extraterestrii. Profesia de medic sau de om de stiinta i-ar incanta pe nativii acestei zodii.


Pesti

Pestii sunt foarte rabdatori si stiu sa emotioneze cu discursurile lor pline de fantezism. Se pricep la oratorie mai mult decat orice alta zodie, pot spune acelasi lucru intr-o mie de feluri, fara sa-ti dai seama de asta. Meseria de actor ar fi perfecta pentru nativii Pesti, nu ar ramane in pana de idei niciodata.

Sursa foto: ehow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului