Astrologie

#relatii de durata #sotii #relatii #horoscop

Care sunt cele mai bune sotii din horoscop. Isi doresc relatii de durata

Multe persoane isi doresc sa aiba parte de povesti de dragoste pana la adanci batraneti. In cazul in care ai visezi la o casnicie de lunga durata, s-ar putea ca totul sa aiba legatura cu zodicul! Exista trei semne care sunt devotate, loiale, curajoase si vor sa traiasca relatii cat mai lungi.

 

Femeia Capricorn isi doreste sa mentina flacara aprinsa intr-o relatie si are grija ca surprizele sa nu se abata asupra familiei. Aceasta se dedica fericirii sotului si a copiilor, incercand sa tina suferinta departe. Ea este curajoasa, perseverenta si mereu cu picioarele pe pamant.

Femeia Rac viseaza la o iubire ca in filme, astfel ca sentimentele ei sunt puternice. Aceasta este loiala si incearca sa ii indeplineasca partenerului orice vis. Chiar daca dramatizeaza din cand in cand, ea este o sotie devotata si o mama dedicata.

Femeia Leu isi doreste un partener puternic, care sa o sustina si sa o sprijine de fiecare data. Ea are emotii sincere, astfel ca nu multi reusesc sa nu se indragosteasca de curajul sau pentru totdeauna. De asemenea, aceasta este neinfricata si capabila de orice, potrivit Girly.ro.

Sursa foto: arhiva

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului