Astrologie

#stilul zodiei #stilul zodiei tale #zodie #data nasterii #personalitate

Afla ce personalitate ai in functie de ziua nasterii

Alaturi de astrologie, numerologia este o stiinta care ofera si ea cateva repere spirituale despre modul in care energiile universului ne influenteaza existenta. Astfel, ziua in care te-ai nascut poate fi un bun indicator al personalitatii tale, potrivit unor tipologii numerologice privind data sosirii pe lume a oamenilor.

Teoria numerologica a zilei de nastere reflectata in personalitate vorbeste despre 5 tipologii distincte de indivizi, care se delimiteaza in functie de data nasterii. Aceste categorii care descriu un anumit tip de personalitate au drept corespondenta doua caracteristici, un element din natura si o calitate umana dominanta. Cauta ziua in care ai sosit pe lume si afla care este tipologia in care te incadrezi!


Tipologia A1 - Apa si curgere: 1,6,11,16,21,26,31

Oamenii nascuti sub egida tipologiei A1 sunt romantici incurabili, care au cea mai calda viziune asupra iubirii. De altfel, fericirea lor se rezuma la acest sentiment magnific, a carui lipsa le aduce neimplinire, depresie si senzatia ca au trait zadarnic. Exact ca firul unui izvor pur, oamenii A1 ratacesc prin viata pentru a iubi, se indragostesc de multe ori, cu usurinta si fara prea multa luciditate, de fiecare data de parca ar fi pentru prima oara.

Relatiile nativilor A1 sunt deseori patimase, pasionale, dramatice, pline de adrenalina si senzatii bombastice. In acelasi timp, acesti oameni sunt realmente prietenosi si calzi, iubesc compania celorlalti, sunt saritori si altruisti, foarte apreciati de cei din jur. Exact ca apa care se izbeste de stanci, ei reusesc sa iasa mereu la suprafata si evolueaza interior pe tot parcursul vietii. Umili, modesti si sensibili, au de suferit din pricina naivitatii lor si sunt usor de ranit de cei din jur.


Tipologia B2 - Foc si visuri: 2,7,12,17,22,27

Conducatorii marilor state sau inventatori de renume sunt, cu siguranta, nativi ai tipologiei B2. Acesti oameni se hranesc din propriile ambitii si au asteptari monumentale de la viata. Au venit pe lume sa descopere noi orizonturi, sa transforme in totalitate, sa arda, sa consume, sa nu se lase modelati si sa nu isi lase spiritul sa se stinga. Sunt perfectionisti innascuti si rareori se incred in altii.

Focul le guverneaza destinul, deoarece sunt spontani, puternici, stralucitori, creativi, domina, impun respect si admiratie. Iubirea le survine pe o cale mai anevoioasa si de multe ori constata cu tristete ca au iubit cu adevarat atunci cand relatia respectiva se afla la final.


Tipologia C3 - Aer si libertate: 3,8,13,18,23,28

Nativii tipologiei C3 traiesc pentru a fi liberi sa isi exprime sentimentele, sa fie mereu in miscare, sa calatoreasca, sa cunoasca, sa experimenteze dupa propriile legi si sa transmita mai departe intelepciunea acumulata de ei.

Pasionali si impulsivi, pot deveni dependenti de persoanele pe care le iubesc si, deci, sufocanti pentru acestea. Oamenii cu aceasta personalitate sunt facuti sa simta, sa vada, sa guste si sa se delecteze cu tot ce este mai frumos pe lumea aceasta.


Tipologia D4 - Pamant si stabilitate: 4,9,14,19,24,29

Cei mai constanti si calculati oameni sunt cei care se regasesc in tipologia D4. Ei poarta cu sine un magnetism aparte, un simt al responsabilitatii iesit din comun si o minte ascutita si patrunzatoare. Acestia sunt precum pamantul: stabili, consistenti, vitali pentru existenta celorlalti.

Calmi si reconcilianti, oamenii D4 au o ratiune extrem de bine dezvoltata, sunt pacifisti din nastere, au un control excelent al emotiilor si nazuintelor si se deschid cu adevarat doar in fata persoanelor cu care se simt, intr-adevar, pe aceeasi lungime de unda. Le lipseste deseori spontaneitatea, sunt usor rigizi si iubesc loial, mai putin pasional, dar linistit si armonios.


Tipologia E5: - Lemn si comunicare: 5,10,15,20,25,30

Optimisti si sinceri pana in maduva oaselor, cei nascuti in tipologia E5 stiu sa vada latura pozitiva din oameni si din lucruri sau situatii. Au tendinta sa ii supraestimeze pe ceilalti, de aceea se simt deseori dezamagiti in viata. Au asteptari mari de la viata, iar obstacolele ii ajuta sa fie mai critici si mai putin sensibili si altruisti.

Indiferent de traumele suferite, oamenii E5 isi pastreaza puritatea sufleteasca si bunatatea interioara, iubind viata, oricat de fragila si nesigura ar fi ea. Sunt spirituali si superstitiosi, adanc marcati de copilarie. Insetati de cunoastere si indragostiti de mister, oamenii D5 privesc iubirea ca pe "acea experienta unica". Isi gasesc jumatatea greu, dar raman alaturi de ea toata viata!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului