Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #locuinta de vis

Care este locuinta ta de vis, in functie de zodie

Pentru fiecare dintre noi exista o locuinta de vis, in care mediul ambient si persoanele alaturi de care traim sunt la superlativ. Oare zodia ta se simte cel mai bine locuind singura sau intr-o casa plina de oameni? Ai suficienta energie pentru a trai intr-o metropola sau te-ai simti mai bine intr-un orasel mai mic? Iata ce spun astrele!


Berbec

Un Berbec se simte cel mai bine intr-o casa care nu "doarme" niciodata. Acesti nativi adora sa se afle in preajma oamenilor si sa fie mereu ocupati cu cate ceva. Cu cat exista mai multi locuitori in casa, cu atat mai bucuros si implinit va fi Berbecul.


Taur

Confortul este cel mai important lucru pentru Taur, de aceea locuinta sa trebuie sa indeplineasca in primul rand acest criteriu. Prin urmare, trebuie sa fie suficient de spatioasa si decorata in tonuri calde. De asemenea, Taurii prefera sa aiba resedinta in locuri izolate si linistite, unde sa se simta in siguranta si sa beneficieze de cat mai multa intimitate.


Gemeni

Gemenii adora sa locuiasca in cele mai mari orase, unde sunt mereu locuri de vazut si lucruri de facut. Le place sa locuiasca in zone intens populate, in blocuri cu multe etaje, unde sa se imprieteneasca in voie cu toti vecinii si sa cunoasca in permanenta oameni noi. Gemenii nu suporta traiul in singuratate, de aceea au nevoie de multe persoane in jur, cu care sa convietuiasca.


Rac

Traiul de unul singur este o optiune perfecta pentru un Rac melancolic si dornic de intimitate. Racilor le place sa primeasca acasa doar membri ai familiei si prieteni apropiati, nicidecum musafiri la intamplare, care sa le invadeze intimitatea. In plus, acesti nativi prefera sa locuiasca in orasul in care s-au nascut sau cat mai aproape de el.


Leu

Leul are nevoie de o adevarata resedinta pentru a se simti excelent acasa. Fie ca locuieste singur sau cu alte persoane, trebuie sa aiba un living imens, un bar cu bauturi mereu plin, o canapea foarte confortabila unde sa se relaxeze si un home cinema cu care sa impresioneze musafirii.


Fecioara

Fecioarele se simt foarte bine locuind singure sau cu partenerul de viata. Acolo unde sunt prea multi oameni intr-o incapere, acesti nativi nu se simt tocmai in largul lor. De asemenea, o Fecioara isi va mentine intotdeauna casa foarte ordonata si nu va permite nimanui sa ii strice cumva disciplina din spatiul locativ.


Balanta

Balantele se pot adapta cu usurinta oricarei locuinte, insa le prefera pe cele din cartiere bine vazute, frumos amenajate si in blocuri de locuinte unde sa locuiasca oameni civilizati. Acesti nativi nu se simt excelent locuind singuri, de aceea vor alege intotdeauna sa imparta un apartament cu prietenii, decat sa inchierieze singuri o garsoniera.


Scorpion

Pentru Scorpioni, nu exista decat doua optiuni: fie locuiesc singuri si nederanjati de nimeni, fie fac marele pas si primesc un partener de viata in spatiul lor intim. Nu exista cale de compromis, intrucat acesti nativi nu suporta sa li se patrunda in aria intima si au nevoie de mult timp pentru ei insisi. O locuinta de vis pentru Scorpioni este amplasata intr-o zona exclusivista si dotata cu sisteme de alarma performante.


Sagetator

Sagetatorii pot locui bucurosi oriunde, cata vreme ei pot fi stapanii casei si pot face lucrurile asa cum isi doresc. Acesti nativi pot sa imparta spatiul locativ cu multi prieteni, pentru ca le place socializarea si timpul petrecut in grupuri numeroase, insa nu suporta sa li se impuna limite in propria casa. Foarte importanta in locuinta de vis a Sagetatorului este zona unde pot da petreceri de pomina in voie.


Capricorn

Capricornul are mare nevoie sa i se respecte spatiul personal si vrea sa gaseasca o energie relaxanta acasa, cand revine seara de la birou, dupa o zi istovitoare. Nu ii place sa locuiasca alaturi de mai multe persoane si nu s-ar muta niciodata intr-un orasel izolat de lume, departe de toate activitatile solicitante ale vietii moderne.


Varsator

Varsatorilor nu le place traiul singuri, de aceea prefera sa locuiasca alaturi de alti oameni sau de partenerul de viata. Acestor nativi nu le pasa prea mult de decorul casei, insa au nevoie de un cuibusor confortabil, unde sa poata reflecta in voie la conditia umana.


Pesti

Sensibili din cale afara, Pestii se pot simti excelent locuind singuri, ca intr-un sanctuar propriu, unde sa se bucure de liniste si meditatie. In schimb, la un moment dat tanjesc dupa compania unui partener de viata, deci o casa amenajata pentru traiul in doi este perfecta pentru un nativ Pesti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro