Astrologie

#karma #astrolog amphora #astrolog #viata #partener

Care este datoria karmica fata de prietenul meu?

Olivia C, ora 3 dimineata, data 31 .01.1986, Vaslui, partener, ora 18, data 21.01.1986 Iasi: Care este datoria karmica fata de prietenul meu ?

Astrolog Amphora: Amandoi proveniti din incarnari vechi si ati avut multe de trait, de-a lungul timpului, impreuna. Cum insa sunteti nascuti la date foarte apropiate, temele voastre sunt foarte asemanatoare, probabil la fel ca si firea voastra si modelul karmic.

El are o datorie sentimentala fata de tine, intr-o alta viata ati avut relatii de tip parinte-copil sau profesor-elev, dar ati avut si vieti in care ati fost dusmani de moarte – Marte al lui in casa karmica 12, a dusmanilor, din tema ta – si se poate ca in prezent sa simti confuzie si teama, sentimente de vinovatie inexplicabila chiar, se poate sa aveti conflicte pe care nu le intelegi. Rezolvarea ar fi daca ati reusi sa aveti o cale spirituala comuna, daca ati avea aceleasi idealuri si vise.

Uneori poate exista telepatie intre voi iar legatura voastra este profunda, in ciuda problemelor care pot sa apara. De asemenea, e posibil ca tu sa te simti oarecum inferioara lui, poate prin pozitia socio-profesionala si de aici sa existe alte motive de confuzie dar si de atractie reciproca. Ambii aveti lectii karmice de parcurs in ceea ce priveste casatoria si parteneriatul.

Acuarela , 14.11.1991, 7:30, Ramnicu Sarat, Buzau: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Draga Acuarela, in tema ta Venus se afla in Balanta, in casa carierei, aceasta indicand ca iti doresti un partener care sa te ridice social, prin care sa ai acces la o pozitie mai buna in domeniul profesional, sa te ajute sa urci.

Ai asteptari mari de la partenerii sentimentali, iar tu daruiesti in schimb mult romantism si esti capabila de sentimente frumoase si armonioase, dar ai tendinta de a-ti idealiza iubitul si de a-l impodobi cu calitati pe care poate ca nu le are (Venus in careu cu Neptun). De aici ar putea sa rezulte deziluzii in momentul in care reusesti sa vezi realitatea, sa-l cunosti asa cum este el.

Este necesar sa inveti sa nu te increzi total in ceea ce simti in special la inceputul unei relatii, si mai ales daca ai impresia ca ti-ai gasit sufletul-pereche. Descendentul in Taur arata ca esti predispusa catre sentimente stabile, catre relatii de lunga durata, viata de familie, casatoria, iti asigura confortul material si iti da siguranta de sine si incredere.

Ariana Reghin, 18 ianuarie 1963, ora 18,30 (aprox), Reghin, Mures: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata si daca are legatura cu vietile anterioare (am de platit ceva)?

Astrolog Amphora:
Da, Ariana, karma ta sentimentala exista, are legatura cu vietile anterioare. Ai descendentul in Varsator, iar guvernatorul casei casatoriei si a relatiilor este Uranus, care era retrograd la momentul nasterii tale. Asadar esti predispusa catre relatii nonconformiste, ai nevoie de multa libertate si ti se recomanda mai curand relatii libere decat legalizate. Iar daca tu reusesti sa lasi deoparte gustul pentru independenta, atunci gasesti un partener mai detasat decat tine, care prefera relatiile libere si nu legaturile traditionale.

Apoi Iunona retrograd in Fecioara, casa rudelor, predispune la a avea doua casatori ori la un alt gen de instabilitate matrimoniala, ca si la a avea un sot cu care te-ai mai intalnit in alte vieti (Marte retrograd). Fata de el ai datorii karmice de reglat, responsabilitati pe care in trecut nu ti le-ai asumat, poate chiar ai parasit pe cineva si va trebui sa treci si tu azi prin aceeasi situatie (Lilith in Balanta, care predispune la cearta si posibil divort).

 


 

 

 

 

Sursa foto : twilighttimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro