Astrologie

#amphora #astrolog amphora #karma #astrograma #karma sentimentala

Calatoriile, importante pentru elevarea spirituala

larisa19, ora 18:30, data 23 11 1987, Orsova, jud. Mehedinti: In  ce  consta  karma sentimentala   pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Sagetator ceea ce orienteaza catre doua casnicii sau catre un partener de la distanta ori chiar din strainatate, cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar el poate avea o educatie foarte diferita de a ta. Venus conjucnta cu Uranus indica o casatorie timpurie, iubiri la prima vedere sau un partener capricios. Nevoia ta de libertate intr-o relatie este mare, dar pe de alta parte ai multa maturitate afectiva ceea ce te va ajuta sa depasesti problemele care survin inerent intr-un cuplu.

Casatoria poate fi intarziata (Venus conjuncta cu Saturn) sau se face cu un partener mai in varsta decat tine. Esti capabila de relatii durabile si stabile, iar prezenta Lunii pe casa casatoriei te determina sa te implici mult in viata de cuplu, existand si riscul de a fi dominatoare. Nu vei fi dispusa sa divortezi decat daca asta ar fi singura solutie si ai putea suferi foarte mult la o despartire. Exista insa o probabilitate mare sa ai parte de fericire si de reusita in casnicia ta.

Veronica, Calafat,  27 Aprilie 1983, cel mai probabil in jurul orei  17:00: Sunt o femeie care si-a pierdut speranta si as vrea sa ma ajutati. Vreau sa stiu cate ceva despre karma mea .

Astrolog Amphora: Din punct de vedere karmic, tema ta natala indica relatii sentimentale cu parteneri din alte vieti (Soarele si Marte in casa karmica 8), iar unele aspecte planetare pot semnifica si probabilitatea a doua casnicii.
Daca esti nascuta la ora 17.00 sau dupa aceasta ora ai descendentul in Berbec, ceea ce inseamna ca ai facut casatoria fara sa te gandesti foarte bine la importanta acestui pas.

Desi raspunsurile mele pe acest portal vizeaza doar partea karmica a astrogramei – adica a ceea ce avem de armonizat si de continuat din alte vieti – ti-am facut totusi o tema anuala pe 2010 din care rezulta ca este un an destul de critic in sensul ca vei avea unele conflicte cu sotul si este un an in care se va pune serios in discutie casnicia ta.

Cu Saturn retrograd in tranzit peste ascendent pot spune ca ai parte de plata si rasplata pentru faptele tale din anii trecuti, ca faci un bilant al vietii tale de pana acum si ca iei unele lucruri de la capat pe o alta baza. Tema anuala indica posibilitate de divort, iar daca vrei ca lucrurile sa intre in normal ai nevoie sa dai dovada de multa responsabilitate si maturitate in situatia in care te afli. Vrei sa amani un anume deznodamant, poate dureros pentru tine, dar trebuie sa iei viata asa cum este si sa lasi lucrurile sa mai si curga de la sine. Uneori cu cat vei dori mai mult sa influentezi faptele intr-o anume directie, cu atat vei reusi sa te impotmolesti mai mult.

Daniela Maracine, 14.07.1971, aproape de miezul noptii, Bucuresti: Ce tipuri de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii din tema ta natala are drept regenti karmici palnetele Uranus, Saturn si Soarele. Ele releva ca ai de rezolvat urmatoarele tipuri de karma: de Gemeni, adica trebuie sa iti dezvolti capacitatile psihice si sa deblochezi relatiile cu rudele apropiate.

Pentru elevarea spirituala sunt importante calatoriile. Karma de Gemeni este o karma de comunicare ce sugereaza ca este necesar sa inveti sa exprimi mai bine dorintele, sentimentele, nemultumirile, in asa fel incat sa nu fii gresit inteleasa. Karma piniana care spune ca ai de invatat cum trebuie manevrati banii si valorile; un atasament prea mare fata de bani nu este benefic. In momentul cand acest tip karmic este rezolvat, nu vei mai avea probleme cu banii, pierderile de bunuri si nu vei mai avea un serviciu prost platit in raport cu munca depusa.

Ultimul tip de karma este cea de Leu, care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. Daca este o karma mai dificila, poti sa nu ai copii si sa suferi din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale ai un liber arbitru mai redus. Este un tip karmic care aduce multa crestere spirituala.

 



 

 

 

Sursa foto : synapses.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului