Astrologie

#horoscop #zodii #cafea preferata zodii

Cafeaua preferata in functie de zodie

Preferintele in materie de cafea sunt asociate de astrologi cu caracteristicile fiecarei zodii in parte. Unele semne zodiacale nu se dau in vant dupa aceasta bautura, pe cand altele nu isi inchipuie viata fara cel putin o ceasca de licoare aromata fierbinte la inceputul fiecarei zile. Iata care este cafeaua preferata a celor dragi in functie de zodie.

Berbec

Berbecii sunt ultimii nativi ai zodiacului care ar avea nevoie de efectul energizant al cafelei, insa cu toate acestea ii adora aroma pregnanta si forta pe care aceasta bautura le-o daruieste. Fiind aventurieri si mereu in miscare, Berbecii ar da gata cafele tari, de tip african, la fiecare pas.

Taur

Gurmanzi si pasionati de gusturi intense, Taurii consuma in mod regulat cafea, cu atat mai mult cu cat ajuta la digestie. Prietenosi cu mediul si interesati de propria sanatate, nativii prefera cafeaua care nu a fost cultivata pe un sol tratat cu pesticide, ierbicide si alte substante de fertilizare artificiala.

Gemeni

Firi mercuriene, gemenii au tendinta sa prefere o cafea tare si amara intr-o zi, apoi una slaba si dulce in alta zi. Oricum, bautura in sine le stimuleaza energia si intelectul, astfel ca o consuma in orice forma, cu placere. De cele mai multe ori, prefera variantele cu lapte sau frica.

Rac

Rareori iubitori de cafea, Racii vor alege intotdeauna variantele light: cu lapte, cu ciocolata, vanilie, frisca sau decofeinizate. Starea de agitatie pe care cofeina le-o transmite nu face o combinatie reusita cu psihicul lor iritabil, iar gustul amar nu este intocmai pe gustul pofticiosilor Raci.

Leu

Leii sunt primii care incearca sa afle totul despre bauturile pe baza de espresso. Este posibil sa aiba chiar si acasa aparate speciale de acest tip, care sa prepare automat o serie intreaga de specialitati menite sa impresioneze musafirii.

Fecioara

Conservatoare si cu picioarele bine infipte in pamant, Fecioarele prefera cafeaua columbiana pura, traditionala, de care nu ai cum sa devii dependent. Vor evita sa o indulceasca, pentru ca stiu potentialele efecte negative ale zaharului. Cu toate acestea, vor prefera intotdeauna un ceai inaintea cafelei, precum ceaiul negru sau verde.

Balanta

Sofisticatele balante savureaza cu placere sortimente neobisnuite de cafea, cat mai elegante si scumpe. Cauta soiuri bine cotate, vor sa incerce combinatii exotice si nu se tem sa guste retete iesite din comun, daca sunt recomandate de personalitati pe care le admira.

Scorpion

Cunoscuti pentru firea lor misterioasa, Scorpionii apreciaza cafeaua prajita si preparata in moduri inedite, care sa aiba un gust cat mai diferit de cel conventional. Nu accepta alte ingrediente care sa strice aroma tare si servesc in fiecare zi bautura, in loc de micul dejun.

Sagetator

Sagetatorilor le place cafeaua tare, concentrata, fara zahar si capabila sa creasca tensiunea arteriala in cateva secunde. Daca li se ofera sortimentul exclusivist tanzanian, cu siguranta nu vor refuza experienta. Cu cat este mai coplesitor gustul, cu atat mai bine pentru Sagetatori. Nativii nu pleaca niciodata in calatorii fara un termos incapator, plin de cafea aburinda.

Capricorn

Capricornii prefera cafeaua de cea mai buna calitate, preferand sa nu o bea deloc daca nu provine de la producatori exclusivisti. Rafinati si cu standarde inalte, traditionalii nativi se dau in vant dupa sortimentul de lux Estate sau orice alta marca celebra, foarte bine cotata pe piata de profil.

Varsator

Inventiv si avid de nou, Varsatorul prefera sa isi prepare propriul amestec de cafea. Chiar daca nu este cel mai priceput bucatar, va avea initiative multiple in acest sens. In rest, opteaza pentru gustul dulce in fata celui foarte amar si nu abuzeaza niciodata in consumul acestei bauturi. Din fericire, energia nativa a Varsatorilor ii si ajuta sa nu devina dependenti de cafea de-a lungul vietii.

Pesti

Daca vei vedea un nativ in Pesti servind o cafea dupa cina, mai mult ca sigur ca aceasta este lungita cu putin lichior! Pestii adora sa combine cafeaua cu putin alcool. De asemenea, vor incerca probabil toate sortimentele de cafea din meniu, hotarandu-se cu greu asupra unui singur tip. Pestii sunt bautori moderati de cofeina, dar nici nu refuza o ceasca daca au o companie pe masura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare