Astrologie

#cadou balanta #balanta #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cadoul perfect pentru femeia BALANTA - o zodie eleganta si fermecatoare

In luna Octombrie sunt sarbatoriti toti cei nascuti sub semnul zodiei Balanta. Femeile Balante sunt native foarte sociabile si fermecatoare, cu bun gust si simt artistic, de aceea ele vor aprecia mereu un cadou frumos ambalat, atragator din punct de vedere estetic si de calitate, cat mai original. Suna complicat sa alegi cadoul perfect? Ei bine, daca ai putina rabdare si esti dispus sa iti pui creativitatea la incercare, atunci misiunea de a-i gasi Balantei un cadou potrivit nu va fi una foarte grea.

 

In acest articol vei gasi o serie de idei de cadouri care sa ii aduca un zambet pe buze femeii nascuta in zodia Balanta

O fire romantica, ea iubeste sa savureze o bautura fina, alaturi de o prietena buna sau de iubitul ei. O idee foarte buna este sa ii cumperi un set de pahare de vin, in cazul in care nu are deja. Accesoriile destinate unei mede frumos aranjate sunt cele care vor completa mereu o cina perfecta, iar pentru ca Balantele tin foarte mult la sanatatea lor, ii poti lua o sticla speciala, personalizata, in care sa iti tina bautura aromata preferata sau shake-ul energizant.

Simtul estetic si gustul pentru articolele vestimentare, vor da mereu de gol Balanta, ca fiind o mare fashionista si o iubitoare a luxului. Ii fuh ochii dupa brand-urile renumite si iubeste sa atinga materialele catifelate. Daca vrei sa o impresionezi cu ceva potrivit stilului ei vestimentar, alege camasile deosebite de dama, precum cele din magazinul LaFemme, uni sau cu imprimeuri fine. Accesoriile sunt si ele un element de baza in garderoba femeii Balanta, asa ca, daca alegi sa o uimesti cu un plus de stil, atunci in cadoul tau trebuie sa se afle si un mic accesoriu, care sa ii completeze tinuta. O incanta la nebunie acele pulovere tricotate pentru dama din textile pufoase si fine, precum casmirul, alaturi de o esarfa de matase colorata.

Pentru ca au un simt artistic foarte dezvoltat si apreciaza operele de arta, Balantele se vor lasa mereu impresionate de o piesa de decor speciala, pentru casa, cu ajutorul careia sa animeze atmosfera din incapere si sa aduca ceva nou in materie de design. Ii poti cumpara un ceas de perete minimalist, lucrat frumos, sau un accesoriu textil, precum o perna de decor sau cateva lumanari parfumate, in aromele ei preferate. Daca nu esti dispus sa cheltuiesti o avere pe o opera de arta autentica, atunci nu ii cumpara un tablou dintr-un magazin oarecare. Il va considera de prost gust si, chiar daca nu iti va spune asta, va uita de el imediat ce l-a depozitat intr-un colt nevazut al locuintei.

Mirosul este un element de echilibru al Balantei, iar ea iubeste aromele puternice. In materie de gastronomie, va incerca orice miroase foarte bine si este frumos aranjat in farfurie si, in casa ei, vor fi nelipsite betisoarele parfumate. Pentru ca iubeste sa aiba grija de ea, o vor atrage mereu parfumurile fine, nu prea puternice, asa ca poti alege ceva fructat sau usor dulce. Inainte sa ii cumperi femeii Balanta un parfum, nu uita sa analizezi foarte bine ceea ce ii place si sa alegi cu grija, caci e foarte usor sa iti faci aparitia cu ceva ce nu e deloc pe gustul ei. Femeia Balanta este interesata mai mult de cei dragi decat de propria persoana, asa ca, se va bucura enorm daca ii faci cadou un album de poze cu prietenii ei sau cu momente frumoase alaturi de familie.

Orice cadou vei alege pentru ea, nu uita ca Balanta inclina mereu spre bun gust si sinceritate. Daruieste-i ceva frumos, din inima, care sa ii aduca un mare zambet pe buze.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului