Astrologie

#premonitii #puteri paranormale #citire ganduri #viitor #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Au puteri paranormale! Zodiile care ghicesc viitorul si citesc gandurile altor persoane

Nu exista om care sa nu fi avut macar o data in viata un "deja-vu". Exista insa cativa nativi, pentru care acestea sunt frecvente. Ba mai mult, au capacitatea de a vedea viitorul si a prevesti anumite situatii ce urmeaza sa se intample. Altii, in schimb, sunt capabili sa citeasca gandurile celor din jur cu usurinta. Iata care sunt nativii care au puteri paranormale.

Fecioara

Feciarele sunt persoane ambitioase si extrem de riguroase. Cu toate acestea, nativii nascuti sub acest semn zodiacal sunt atenti la detalii si stiu cum sa se foloseasca de informatiile dobandite pentru a specula slabiciunile celorlalti. Ii ajuta o capacitate extrasenzoriala cu care sunt inzestrati si prin intermediul careia stiu pur si simplu ceea ce urmeaza sa se intample. Asa se explica de ce nu dau gres niciodata si de ce reusesc in tot ceea ce isi propun. Inteligenta acestor nativi este dublata de o intuitie divina.

Sursa foto: mymind.gr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro