Astrologie

#natura #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Atitudinea ta fata de natura, in functie de zodie

Natura reprezinta un dezirat pentru toate zodiile, insa felul in care o inteleg ele difera, in functie de fire, conceptii, caracter, nevoi si preocupari. Daca Fecioara are grija ca friptura facuta la gratar sa nu fie luata cu asalt de furnici, Balanta va fi mai atenta la cum ii sta cu noul echipament de tenis, cumparat de la o firma de renume.

Vrei sa stii ce inseamna natura pentru tine? Zodia ta iti dezvaluie raspunsul.

 

Natura pentru Berbec

Esti o persoana activa si, in general, iti place sa ai mult spatiu la dispozitie. De aceea, fie ai o curte si un teren numai pentru tine, fie faci in asa fel incat sa iesi mult din casa pentru a alerga prin parc sau a juca tenis cu prietenii. Natura este utila pentru tine atata timp cat poti sa-ti faci exercitiile. Se poate sa te cateri pe munte, se poate sa faci drumetii lungi si obositoare, pentru ca esti o fire ambitioasa, cu o energie nemasurata. In general, sfera de activitati se situeaza undeva afara, in aer liber.

Esti capabil sa accepti orice fel de conditii. Nu ai pretentii sa stai pe un scaun cu perna, merge si unul din lemn. Nu te temi de furtuna, frig sau conditii climaterice dificile. Dimpotriva, nutresti pe undeva o atractie fata de dezlantuirea naturii, deoarece intre aceasta si firea ta razboinica exista multe asemanari.

Natura pentru Taur

Iti place sa-ti petreci timpul afara, in natura si probabil ai sau visezi la o casuta a ta, cu o gradina frumoasa. Timpul petrecut in natura inseamna pentru tine incarcarea cu energie pozitiva. Iti place sa ai grija de plante si de animale, a caror companie este deosebit de placuta pentru tine. Insa natura este pentru tine acea frumusete fireasca, care trebuie permanent imbunatatita.

Nu agreezi peisajele salbatice. Intelegi mai bine ca oricine necesitatea unui peisagist, care imblanzeste, da forma, contureaza vegetatia scapata de sub control. Prin urmare, folosesti cele mai bune produse pentru a-ti ingriji coltul tau de natura si probabil ai o mobila de gradina eleganta, moderna si practica. In niciun caz nu vei sta direct pe iarba, la discretia insectelor.

Natura pentru Gemeni

Te preocupa cele mai diversificate domenii, iar natura este una dintre ele. Daca esti pasionat de botanica, de exemplu, probabil ai vizitat deja mai multe gradini de acest tip si ai acumulat o multime de cunostinte. Esti genul de persoana care gandeste mult si comunica mult, iar filozofia se poate sa faca parte dintre preocuparile tale de baza. Si unde este mai placut sa filozofezi daca nu in mijlocul naturii?

Pentru ca esti un mare amator de calatorii si o persoana foarte sociabila, poti sa-ti petreci timpul in aer liber, in locurile cu multi oameni care au aceleasi interese si preocupari ca tine. O iesire la iarba verde, un picnic, o bataie cu bulgari, iarna, o escapada de grup intr-un nou oras, toate pot fi motive de distractie si voie buna.

Natura pentru Rac

Pentru tine, mediul protector al casei nu se compara cu nimic altceva. De aceea, daca iti petreci timpul in natura, trebuie sa fie vorba despre un loc care ti-e drag, un loc familiar, unde ai multe amintiri frumoase. Esti atras de zonele cu apa, prin urmare, o excursie la un lac poate reprezenta o iesire foarte placuta, alaturi de prieteni sau familie. Daca ai o casa de vacanta pe undeva sau pleci in vacanta intr-o statiune, poti sa petreci clipe minunate alaturi de cei dragi.

Iti plac florile si ingrijesti cu placere cele cateva plante pe care le poti cultiva cu mana ta, daca ai o gradina. Respecti natura si mediul inconjurator si intelegi mai bine decat restul lumii cat de importanta este ecologia. Daca ai animale de casa, acestea vor gasi in tine un stapan iubitor, care stie sa le ofere tot ceea ce au nevoie.

Natura pentru Leu

Te bucuri de o iesire in natura in masura in care dispui de toate facilitatile. Daca mergi la picnic, preferi sa stai pe un scaun confortabil, savurand o mancare buna si un peisaj de vis. Daca stai la soare, ai intotdeauna grija sa te bronzezi uniform si folosesti cele mai scumpe si mai eficiente produse pentru protectia pielii. Ochelarii tai de soare nu sunt unii gasiti in piata. Daca exista noi tehnologii pentru sticla folosita la astfel de accesorii, aceste tehnologii se datoreaza si clientilor pretentiosi ca tine.

Fiind activ si plin de entuziasm, te implici cu placere in jocurile sportive, alaturi de prieteni. Poti juca un fotbal sau un baschet, poti organiza chiar o vanatoare, daca esti amator de asa ceva. In fond, vanatoarea si-a pastrat ceva din caracterul sau aristocrat, lucru care te poate atrage. Daca dai o petrecere in aer liber, aceasta va beneficia de cele mai frumoase decoratii festive, cea mai buna muzica si de o mancare cat se poate de gustoasa. Natura salbatica nu este pentru tine. Poate fi intotdeauna imbunatatita de imaginatia omului.

Natura pentru Fecioara

Te preocupa sanatatea, fiind cel mai specializat nativ din intreg zodiacul in domeniul igienei si sanatatii. De aceea, timpul petrecut in natura este unul organizat si studiat pe indelete. Daca mergi la un picnic, ai intotdeauna la tine servetele umede bacteriene, lotiune antisolara si propriile tale tacamuri. Daca vezi ca se face mizerie, cureti imediat, deoarece nu suporti dezordinea si murdaria.

Sportul inseamna sanatate, astfel incat nu este de mirare ca practici deja cel putin un sport in aer liber, pentru tonifierea organismului. Ai grija mereu sa-ti inveti copiii sa faca acelasi lucru, respectand intotdeauna normele de igiena. Pentru tine, dormitul in cort nu este o optiune. Baia reprezinta un loc mult prea important pentru a renunta la el. De aceea, timpul petrecut in natura este unul limitat, atat cat sa stai la aer curat, sa-ti odihnesti mintea si trupul, urmand ca seara sa-ti faci siesta obisnuita acasa, unde dispui de tot ce ai nevoie.

Natura pentru Balanta

Iti aduci aminte de costumele acelea de baie, dintr-o colectie haut couture, cu pietre semipretioase, pene de egreta si pantofi cu toc-cui? Nu sunt facute pentru apa, desigur, dar cine poate sa inteleaga mai bine moda decat tine? Balantele sunt cele mai stilate native ale zodiacului. De aceea, probabil faci furori pe plaja si lansezi stiluri noi.

O petrecere in aer liber inseamna pentru tine eleganta, bun gust, muzica buna, mancare delicioasa si o societate elevata. Iti place sa faci conversatie cu cei din jur pe cele mai variate teme, plimbandu-te pe alei ingrijite, pline de flori si arteziene cu sculpturi. Nu agreezi dormitul in cabane sau intr-un simplu cort, iar privitul stelelor noaptea nu poate fi decat de pe un sezlong modern si pufos, alaturi de o persoana draga si un cocktail aromat.

Natura pentru Scorpion

Daca este vorba sa iesi noaptea, atunci n-ai nimic impotriva unei iesiri la aer. Nu te dai in vant dupa lumina soarelui, pentru ca esti genul de persoana care iubeste viata de noapte si care nu se teme de intuneric. Ziua iti vezi de treburi, iar noaptea poti sa te distrezi cu prietenii. Parcurile de distractie pentru adulti, cu tematica gen Halloween, sunt preferatele tale. Daca poti sa fugaresti “fantome” prin orase de carton, la lasarea intunericului, cu atat mai bine.

Daca totusi nu te pasioneaza astfel de aventuri, se poate sa-ti petreci timpul in locurile izolate: pe o terasa inalta, intr-o poienita cunoscuta inca din copilarie, printre ruinele unui zid de cetate etc. Te atrag expeditiile si mergi cu placere in excursii in locuri necunoscute si provocatoare, precum Amazonul sau Polul Nord. Animalele neconventionale te atrag mai mult decat cateii plini de zulufi, care dau din coada. Bufnita, crocodilul, iguana , sarpele, vulturul, toate acestea pot sa fie mult mai semnificative pentru tine decat animalele obisnuite, pe care toata lumea spune ca le iubeste.

Natura pentru Sagetator

Dintre toate semnele zodiacului, tu iubesti cel mai mult calatoriile. Prin urmare, petrecerea timpului in natura este una dintre distractiile tale favorite. Nepretentios si flexibil, te simti minunat si intr-un oras medieval si intr-o metropola moderna, pe un varf de munte plin de zapada sau pe o insula exotica. Atata timp cat esti fascinat de cultura, civilizatia, istoria, frumusetea natura a acelui loc, este perfect pentru tine.

Esti si o fire sportiva, iar numarul celor cu care concurezi la diverse jocuri si sporturi intrece orice imaginatie. Daca vrea cineva sa te seduca, trebuie sa-ti ofere cel mai inedit cadou: o plimbare cu submarinul, o expeditie in Alaska sau in jungla amazoniana. Daca nu poti pleca in locuri indepartate, iti rezervi timp pentru o escapada cu prietenii. O excursie la munte, o iesire la padure, ambele pot fi un motiv de distractie, alaturi de cei dragi.

Natura pentru Capricorn

Daca te invita cineva la iarba verde, vei avea grija intai sa-ti termini toata treaba la serviciu si acasa, pentru a putea pleca linistit. Si pentru ca nu poti trai rupt de lume, iei cu tine telefonul mobil performant si agenda electronica, insa nu uiti de placeri: bere straina, o paine de casa sau de la o firma de brutarie renumita, branzeturi frantuzesti si cateva accesorii care sa te fereasca de soare. Iti place sa petreci timpul in aer liber, in zonele verzi, deoarece linistea naturii te incarca cu energie pozitiva.

Insa nu esti deloc genul care sa stea direct pe iarba sau pe o patura umeda, band sampanie dintr-un pahar de plastic. In niciun caz! Daca poti face o placere familiei, in special copiilor, iesi cu placere undeva, in parc, la munte, la mare, numai sa fie o zona civilizata, care sa ofere maximum de servicii si facilitati. Aerul curat, verdele natural si compania familiei reprezinta pentru tine o implinire deosebita.

Natura pentru Varsator

Nimeni nu este mai fascinat decat Varsatorul de spatiile largi, foarte deschise, foarte inalte. Nu-i de mirare, asadar, ca faci exagerat de multe poze cand te afli pe varful unui deal, savurand panorama asupra orasului. Nu-i de mirare nici ca vrei cu tot dinadinsul sa zbori macar o data in viata cu parapanta si sa te plimbi cu balonul. Daca insa nu poti zbura, poti, cel putin, sa faci lungi plimbari prin natura. Sociabil si optimist, faci deliciul prietenilor in iesirile la iarba verde. Le spui bancuri, le povestesti, dansezi si te amuzi.

Daca ti se dau sa mananci greieri facuti la gratar, nu ai nimic de obiectat. Neconventional si curios, faci tot felul de combinatii traznite de mancaruri. Daca esti insa obosit sau trist, atunci preferi sa te plimbi singur printr-un parc, departe de lume si de zgomot. Iti place sa ai la indemana ceva facilitati, precum o masinuta de golf, insa nu suporti artificialitatea in natura, precum petrecerile scrobite, pe terase luxoase, cu oameni gomosi.

Natura pentru Pesti

Esti fascinat de tot ce inseamna natura, in aspectul sau ascuns. De aceea, iubesti arta fotografica si probabil ai de cativa ani un aparat cu care surprinzi diverse ipostaze ale aceluiasi parc, picaturile de roua dintr-o dimineata de noiembrie, gazele de pe flori sau culorile asfintitului. Lumea naturala poate la fel de bine sa fie pentru tine o lume a fanteziei, populata de zane si fiinte inaripate.

Iti place sa-ti petreci timpul in aer liber alaturi de copii, cu care te distrezi de minune, improvizand un leagan dintr-o creanga de copac sau culegand fructe de sezon. Si animalele sunt pentru tine o companie placuta, iar daca ai animale de casa, le cresti cu multa dragoste si respect. In momentele tale de singuratate, preferi sa citesti o carte buna, la tulpina unui copac umbros, sa te plimbi prin locurile tale favorite si sa adulmeci aerul, lumina, vantul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro