Astrologie

#ochi #lentile de contact #astrologie #zodii #culori zodii #stilul zodiei tale

AstroLentile – afla culoarea zodiei tale!

ADVERTORIAL

Desi fiecare zodie isi are culorile sale compatibile, un lucru este sigur – tuturor ni se potriveste promotia Bausch + Lomb, care te asteapta pe site-ul www.lentile-contact.com, pana in data de 14 decembrie. La achizitionarea unei cutii de lentile de contact cosmetice SofLens Natural Colors, primesti cadou un suport de accesorii cu oglinda. Inainte de a face comanda, insa, foloseste-te de articolul de mai jos si de ghidul culorilor Bausch + Lomb pentru a afla care este nuanta ideala pentru tine!


Berbec

Planeta lor este Marte, planeta agresivitatii. Berbecii sunt pasionali, entuziasti, creativi si ambitiosi. Le place sa conduca si nu ii incanta ideea de a primi ordine de la alte persoane. Stiu mereu cum sa-si atinga scopul.

Machiajul ideal: fond de ten, mascara si buze rosii, care sa le sublinieze Berbecilor energia si puterea.

Culoarea ochilor: pentru cei indrazneti, recomandam lentile de contact colorate (in rosu aprins). Daca alegerea din urma ti se pare prea extravaganta, iti recomandam sa optezi pentru verdele Acquamarine al lentilelor de contact SofLens Natural Colors de la Bausch + Lomb. Acestea iti vor asigura confort maxim, iar ochii tai vor fi si vor arata mai sanatosi ca niciodata.


Taur

Planeta lor este Venus. Sunt seriosi, sinceri si le place sa munceasca. In acelasi timp, au nevoie de multa atentie de la cei din jur. Femeile care apartin de aceasta zodie au o preferinta innascuta pentru lux si rafinament. Taurului nu ii place sa arate vulgar – de aceea, evita culorile prea luminoase si incearca sa arate cat mai natural.

Machiajul ideal: fond de ten, fard de pleoape argintiu, gri sau pamantiu, buze naturale.

Culoarea ochilor: Taurul pasional se linisteste la vazul apei azurii. De aceea, cel mai bine i se potrivesc ochii albastri, profunzi. Recomandam cu caldura nuanta Topaz a lentilelor de contact SofLens Natural Colors de la Bausch + Lomb.


Gemeni

Gemenii reprezinta dualitatea. Se plictisesc repede si au in permanenta nevoie de schimbari in viata lor. Cu toate acestea, Gemenii se numara printre cele mai sensibile si fermecatoare zodii.

Machiajul ideal: fond de ten, mascara, fard de pleoape in nuante reci.

Culoarea ochilor: Gemenii au adorat verdele dintotdeauna. Dinamismul lor pretinde, insa, schimbari cat mai frecvente de look – prin urmare, ce ai spune sa jonglezi cu nuantele de verde din paleta Bausch + Lomb? Iti propunem varianta Emerald pentru seara, Jade pentru ocazii speciale si Amazon pentru zi.


Rac

Desi sunt cele mai rabdatoare din tot horoscopul, persoanele aflate sub zodia Racului adora noutatea. In viziunea lor, ochii sunt echivalentul unor pietre pretioase si trebuie tratati ca atare. Perfect de acord!

Machiajul ideal: ochii decorati cu elemente stralucitoare, pictati in nuante fumurii sau roz, apoi evidentiati cu ajutorul unui eyeliner

Culoarea ochilor: indiferent de culoare, ochii Racului trebuie sa se asemene cu o piatra scumpa – ramane la latitudinea ta daca alegi puritatea topazului, nuanta violet a ametistului sau verdele fermecator al smaraldului.


Leu

Indiferent de ce provocare este vorba, Leul uraste sa iasa infrant. Emana putere prin toti porii si, chiar daca privirea sa pare categorica si intransigenta, ascunde o blandete nemaiintalnita dincolo de ... lentile.

Machiajul ideal: fond de ten, blush si fard de pleoape auriu.

Culoarea ochilor: Leul adora culturile exotice, aducatoare de elemente senzuale si excentrice. De aceea, nimic nu i se potriveste mai bine decat nuanta India a lentilelor de contact SofLens Natural Colors de la Bausch + Lomb.


Fecioara

Femeia Fecioara este rafinata, eleganta, maestra in armonizarea proportiilor si a gusturilor. Puritatea si responsabilitatea persoanelor aflate sub zodia Fecioarei se reflecta intotdeauna in privirea lor blanda.

Machiajul ideal: fard de pleoape in nuante maronii si verzi, acompaniat de un ten impecabil, acoperit cu un strat fin de pudra.

Culoarea ochilor: zodia Fecioarei se afla in armonie perfecta cu nuanta Platinum a lentilelor de contact SofLens Natural Colors de la Bausch + Lomb. Aceasta culoare ii scoate in evidenta frumusetea naturala si inclinatia materna, protectoare.


Balanta

Balantele sunt extrem de sensibile, cu toate ca nu le lipseste nici increderea in sine. Desi apartin de planeta Venus, la fel ca Taurii, cele doua zodii sunt foarte diferite. Cei nascuti sub zodia Balantei iubesc extravaganta si feminitatea. Pana si cele mai inovative design-uri vor fi echilibrate cu succes de personalitatea lor complexa.

Machiajul ideal: ochii accentuati cu ajutorul unor combinatii de violet, verde, albastru si galben; buzele si tenul in nuante naturale vor echilibra impactul puternic al privirii irezistibile.

Culoarea ochilor: Balantele vor alege nuante pentru care nu orice zodie ar avea curajul sa opteze. Nu vor ezita sa poarte Indigo, dar si nuanta Emerald le va veni de minune.


Scorpion

Odata cu inaintarea in varsta, Scorpionii arata din ce in ce mai bine. Inzestrate cu nenumarate talente si aptitudini, persoanele aflate sub aceasta zodie au gusturi exclusiviste, dar totodata ireprosabile.

Machiajul ideal: ochii vor fi conturati cu mascara si eyeliner, iar culori puternice precum rosu sau mov se vor folosi doar in cazul buzelor.

Culoarea ochilor: Scorpionului ii sta bine imbracat in nuante de visiniu sau pamantiu, care simbolizeaza caldura sufleteasca si se potrivesc de minune cu o privire profunda, seducatoare, de culoarea Acquamarine.


Sagetator

Optimisti si increzatori in fortele proprii, Sagetatorii sunt niste adevarati vizionari. Adora lucrurile stralucitoare si diafane, iar in preajma aurului ii cuprinde o energie debordanta.

Machiajul ideal: combinatii feerice de auriu si argintiu; buze stralucitoare, ca de gheata.

Culoarea ochilor: Nuanta Indigo le confera Sagetatorilor energie creativa si intelepciune spirituala, in timp ce persoanele mai introvertite vor alege lentilele de contact India.


Capricorn

Capricornii nu se sfiesc sa preia initiativa de fiecare data. Sunt caracterizati de perseverenta, iar in ceea ce priveste aspectul fizic, ii reprezinta cel mai bine conservatismul si traditia.

Machiajul ideal: natural, cu fard de pleoape in nuante de gri si alb, luciu de buze transparent.

Culoarea ochilor: Capricornii sunt foarte atenti la detalii si studiaza ore in sir pana ajung la alegerea potrivita. Se identifica de fiecare data cu nuantele clasice, precum India sau Pacific.


Varsator

Aceasta zodie se simte adesea coplesita de emotii, trairi interioare intense, dar si de un program zilnic extrem de incarcat. De aceea, Varsatorul prefera confortul si calitatea in detrimentul inovatiei si indraznelii.

Machiajul ideal: fard de pleoape in nuante pastelate, strat fin de pudra pentru un ten impecabil.

Culoarea ochilor: Zodia Varsatorului este compatibila cu orice nuanta de albastru – indiferent daca este vorba de Topaz, Pacific sau Platinum.


Pesti

Semn zodiacal surprinzator, misterios. Cu toate acestea, Pestii nu dispun de cantitati prea mari de energie, fapt ce ii transforma in persoane calme, blande, mature, dar impulsive.

Machiajul ideal: accent pe pometi; ochii pictati in culori reci, cu accente de argintiu.

Culoarea ochilor: In cazul Pestilor, nuantele de Indigo au puterea de a emana energie pozitiva. Verdele si albastrul reprezinta, de asemenea, culori potrivite pentru persoanele aflate sub zodia Pestilor.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro