Astrologie

#amuleta #zodie #noul an

Amuleta pe care ar trebui sa o porti in functie de zodie, ca sa-ti mearga bine in noul an

 

Daca nu ai pregatit amuleta cu care sa-i spui bun venit noului an, iata ce ar trebui sa folosesti in functie de semnul tau zodiacal, pentru a atrage cele mai bune energii si pentru a incepe un nou ciclu in viata ta, in 2020.

Amuletele ne protejeaza impotriva energiilor sau a vibratiilor negative.

Amuleta pe care ar trebui sa o porti in functie de zodia ta, in 2020

BERBEC

Trebuie sa porti la gat o cheie de otel. Acest lucru te va ajuta sa deschizi usile succesului, sa atragi bani si prosperitate.

TAUR

Fa rost de o semiluna si poart-o cu tine in semn de protectie. Iti va consolida puterea interioara, cea spirituala si cea fizica si te va proteja de lipsuri si nenorociri.

GEMENI

Poarta intotdeauna frunze de busuioc cu tine, in special in portofel. Acestea te vor ajuta in afaceri, in intalniri dificile, in general, in momentele complicate. Daca esti o persoana nervoasa, pune frunze de busuioc si sub perna pe care dormi.

RAC

Cei din zodia Rac au nevoie de figura unei broaste, pe care sa o poarte la gat sau intr-un buzunar, pentru a asigura fluxul de bani. Daca ai o afacere, aseaz-o la intrarea in casa sau in birou pentru a atrage prosperitate si bogatie.

LEU

Sarpele chinezesc Trebuie sa faci rost de o amuleta cu figura unui sarpe pe care sa o porti intotdeauna. Sarpele este regele zodiacului, aceasta figura iti va da putere in toate domeniile vietii tale.

FECIOARA

Ochi turcesc sau ochi de peste. Acesta te va ajuta sa scapi de invidia la care esti intotdeauna expus. Te va proteja de energiile negative si te va ajuta sa-ti indeplinesti visele.

BALANTA

O amuleta cu un soare te va ajuta sa emani cea mai buna energie. Cand te lovesti de situatii dificile in viata ta, ia amuleta in mana si concentreaza-ti toata energia asupra ei.

SCORPION

Trebuie sa porti o cheie pentru a putea deschide usile prosperitatii si iubirii. Scorpionii sunt oameni foarte puternici, capabili sa faca lucruri minunate, asa ca pentru tine, cheia este secretul.

SAGETATOR

O pungulita din panza alba cu 5 frunze de dafin nu ar trebui sa-ti lipseasca din portofel. Trebuie sa le schimbi periodic. Te vor ajuta sa reusesti in munca si in afaceri, obtinand succesul si averea dorita.

CAPRICORN

Amuleta pe care ar trebui sa o porti este ochiul de peste turcesc. Acest lucru te va ajuta sa te protejezi de energiile rele, sa inlaturi invidiile si oamenii care incearca sa te tine in umbra. De asemenea, este recomandat sa porti o panglica albastra pe glezna stanga.

PESTI

O mica piramida atarnata in jurul gatului te va proteja din punct de vedere financiar. Cu atat mai bine daca piramida este ametist, o piatra care te favorizeaza in toate aspectele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro