Astrologie

#mancare #horoscop #zodii #bucatarie #mancare zodii

Afla daca si cat ii place sa manance, in functie de zodie

Taurii sunt gurmanzi si mari bucatari, Gemenii teoretizeaza originile unor ingrediente, Berbecii rad totul de pe masa, iar Scorpionii vad mai degraba utilitatea erotica a mancarii. Cat de mancaciosi sunt nativii celor 12 semne zodiacale?

Mancarea pentru Berbec

Berbecul adora sa manance, dar numai ce vrea el. Natvul are nevoie de o hrana gustoasa, care sa-i placa cu adevarat, insa cantitatea nu reprezinta o problema. Berbecul este un mare mancacios care apreciaza mesele in stil medieval, fara prea multe tacamuri , cu platouri pe care stau varfuite fripturi imense si apetisante.

Mancarea pentru Taur

Taurul este un rafinat. Toti Taurii sunt mancaciosi si multi dintre ei au un talent nativ in bucatarie . Pentru cei mai pasionati dintre ei, tainele gastronomiei vor fi descoperite una cate una. Nativii trebuie lasati sa savureze in voie masa, pentru ca stiu sa aprecieze orice fel de mancare, de la cele mai rafinate la cele mai rustice.

Mancarea pentru Gemeni

Gemenii reusesc performanta de a vorbi mult si a manca mult, ambele simultan. Nativii au tabieturile lor, alimentele si mancarurile lor preferate si nu le prea place sa le imparta cu ceilalti. Nu tin niciodata dieta si isi ofera adevarate ospete atunci cand au ocazia. Cu toate acestea, Gemenilor nu le place sa gateasca.

Mancarea pentru Rac

Racul este specialist in retetele de tipul "ca la mama acasa" sau "ca la bunica". Nativii pastreaza cartea sau caietul de retete al mamei si gatesc in mod constant pentru familia lor. Nu sunt tocmai mancaciosi, dar le face mare placere sa-si petreaca timpul in bucatarie, pentru persoanele dragi.

Mancarea pentru Leu

Leului ii place sa manance ceva bun, dar nu facut de catre el insusi si nu in cantitati exagerate. Leul reuseste sa gaseasca pe altcineva, de incredere, care sa-i gateasca mancarurile preferate si sa-l rasfete cu preparate speciale. Cand nu are un astfel de ajutor, refuza sa gateasca el si prefera sa-si comande de undeva.

Mancarea pentru Fecioara

Fecioara este interesata cel mult de numarul de calorii si de cat de sanatoase sunt alimentele. Nativa, insa, nu-si petrece in bucatarie mai mult timp decat este necesar. De obicei, Fecioara gateste putin sau cat este strict necesar si nu are niciodata vreo placere in a manca ceva anume.

Mancarea pentru Balanta

Mancarea este pentru Balanta una dintre placerile vietii. Fire sociabila, Balanta obisnuieste sa manance impreuna cu prietenii, pentru a se bucura impreuna de un preparat gustos si a putea sta de vorba. Nativa imparte cu cei dragi tot ce are mai bun prin bucatarie, dar nu este neaparat un mare talent la gatit.

Mancarea pentru Scorpion

Scorpionul mananca putin si uneori da senzatia de dezgust, insa nimeni nu poate sa-si dea seama care sunt motivele. In general, Scorpionul vede mancarea ca pe un simplu obiect sau ca pe un instrument erotic. Cand nu are chef sa manance, nu imparte nici cu ceilalti. Persoanele care asteapta ca nativul sa-si ofere biscuitii pot astepta mult si bine.

Mancarea pentru Sagetator

Sagetatorul este un mancacios, dar firea lui discreta il ajuta sa treaca drept o persoana cumpatata. In realitate, nativul face adevarate pasiuni pentru unele feluri de mancare, cu care se recompenseaza din cand in cand. Daca are pe cineva care sa-i gateasca, este cu atat mai incantat. Nu-si va petrece, insa, timpul in bucatarie.

Mancarea pentru Capricorn

Capricornul este duplicitar in ceea ce priveste mancarea. Unii nativi au un talent real in bucatarie si fac adevarate opere de arta, fiind interesati de calitate si nu de cantitate. Alti nativi mananca semipreparate si mancare congelata fara sa-si bata capul cu gatitul.

Mancarea pentru Varsator

Varsatorii isi petrec timpul cu placere in bucatarie atata timp cat o fac din pura placere si nu din obligatie. Multi gatesc pentru familie si ce dragi si mai putin pentru ei insisi. Varsatorii pot fi foarte pofticiosi si uneori iau mult in greutate din cauza exceselor alimentare. Alti nativi, insa, nu vad in mancare decat o activitate banala.

Mancarea pentru Pesti

Pestilor le place sa manance. De fapt, nu prea au obiceiul sa-si refuze nimic. Din aceasta cauza, adesea Pestii iau in greutate. Unii nativi au un talent extraordinar in bucatarie si pot deveni profesori pentru altii. Mancarea pentru Pesti este o hrana pentru trup, dar si pentru suflet. De obicei, Pestii adora sa ia masa inconjurati de familie si persoanele dragi.

Foto: jewelinthecrown.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului