Astrologie

#predictii #horoscop #astrologie #zodii imprevizibile #demoni #ingeri

Acum sunt ingeri, dar peste cateva secunde se transforma in demoni! 3 zodii extrem de imprevizibile!

Exista doua zodii care sunt extrem de imprevizibile. Nu stii niciodata la ce sa te astepti de la acestea. Acum se poarta frumos cu tine, sunt vesele si jucause si in nici un minut starea acestora se poate schimba la 360 de grade. Devin agresive, urla, tipa si nimeni si nimic nu le mai poate intra in voie. Cu siguranta cunosti si tu cel putin o astfel de persoana.

Iata care sunt cele mai imprevizibile zodii din horoscop:

Leu

Leii sunt printre cele mai dificil de inteles persoane. Este foarte dificil sa prevezi comportamentul acestora indiferent cat de bine ii cunosti. Acum sunt fericiti si in secunda urmatoare se supara brusc, fara motiv si devin furiosi si irascibili. Nimeni nu mai poate avea o discutie normala cu ei in aceste momente.  E greu sa stii cand sunt fericiti si ce ii poate activa spre manie. Cel mai bine este sa ii ocolesti daca nu vrei sa ai de a face cu ei.

Scorpion

Scorpionii sunt aproape la fel de imprevizibili ca Leii. Insa, spre deosebire de Lei, ale caror sentimente sunt sincere, reale, Scoprionii sunt niste ticalosi. Actioneaza doar pentru propriile interese si nu le pasa de sentimentele celor din jur. Nu degeaba mai sunt numiti si psihopatii zodiacului. Sunt in stare de orice pentru a manipula o persoana in prorpiul interes, indiferent ca este vorba despre un coleg, o prietena sau chiar partenerul de cuplu. La inceput sunt jucausi, veseli si se baga pe sub pielea omului, ca mai apoi, daca observa ca nu reuseste sa-l manipuleze dupa bunul plac sa treaca la atac, insulte si chiar amenintari.

Sagetator

O alta zodie imprevizibila este Sagetatorul. Un sigur cuvant sau gest in momentul gresit si se va dezlantui infernul. Nici nu stii ce te loveste, mai ales ca la inceput par a fi prietenosi si veseli. In realitate insa sunt adevarate mine care stau sa explodeze la cea mai mica miscare. Acesti nativi taie in carne vie cu vorbe dure si, de multe ori, nu se dezic nici de la agresivitate fizica. Nu iarta si nici nu uita niciodata, prin urmare daca ai provocat un astfel de nativ este bine sa pleci din calea lui cat mai repede. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro