Astrologie

#zodii fermecatoare #sagetator #varsator #predictii #zodii #pesti #astrologie

3 zodii fermecatoare. Toata lumea si le doreste in preajma

 

Exista trei zodii pe care toata lumea si le doreste prin preajma. Acestea nu provoaca drame, stiu sa se distreze, sunt empatice si prieteni de incredere. Pozitivismul lor este molipsitor, iar restul oamenilor au tendinta de a se relaxa cand se afla in preajma acestora.

Iata care sunt cele mai fermecatoare zodii ale horoscopului si de ce ar trebuie sa le ai si tu in cercul de prieteni. 

Pesti

Pestii sunt cel mai fermecator semn zodiacal. Sunt prietenosi si amabili si adora sa petreaca timpul cu prietenii si familia lor.

Pestilor le place ca oamenii sa aiba incredere in ei si sunt adeptii acordarii celei de-a doua sanse. Mai presus de toate, Pestii sunt sensibili si au multa empatie pentru ceilalti. Ei sunt capabili sa comunice grija si intelegerea lor pentru ceilalti prin cuvinte, actiuni si, uneori, prin arta lor.

Nativii tind sa se distreze indiferent unde se afla sau ce fac, atata timp cat sunt alaturi de persoanele la care tin.

Varsator

Varsatorii plac pe toata lumea si toata lumea ii place pe ei. Nu numai ca nu fac judecati pripite despre oameni, dar sunt, de asemenea, foarte deschisi la faptul ca oamenii impartasesc exact cine sunt, indiferent cat de excentric sau ciudat ar putea fi acest lucru.

Au un interes autentic pentru ceilalti si pun genul de intrebari care ii scot pe oameni din carapacea lor. Varsatorii gasesc intotdeauna ceva care ii intriga la cineva cu care poarta o conversatie, iar asta face ca cealalta persoana sa se simta ascultata si validata.

Sagetator

Ultimul lucru pe care il doreste Sagetatorul este o multime de drame si conflicte inutile. Acestia incearca sa ramana cat mai pozitivi posibil si sa isi reduca la minimum plangerile.

Daca apare o problema, Sagetatorul incearca sa vina cu o solutie sau sa o intoarca si sa o priveasca dintr-un unghi pozitiv. Nu e vorba ca au pierdut ultimul avion de la Paris la Bucuresti, ci ca vor petrece inca o noapte in Paris. 

Capacitatea lor optimista de a transforma un rezultat teribil intr-o aventura este motivul pentru care Sagetatorii sunt atat de fermecatori.


FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro