Astrologie

#horoscop septembrie #zodii #horoscop lunar #dragoste

3 zodii cu mare noroc in dragoste in aceasta toamna

Toamna 2019 se anunta una foarte pasionala si plina de romantism pentru trei zodii. Astrele vor lucra in viata lor de cuplu, iar aceste semne zodiacale isi vor gasi sufletul-pereche sau vor face pasul cel mare: casatoria. Iata care sunt cele mai norocoase zodii in dragostea toamna aceasta:

Taur

Taurii vor avea o toamna plina de dragoste, romantism si au mari sanse sa isi gaseasca marea iubire. Pornesc inca din luna septembrie cu o stare buna de spiriti, devin mai pozitivi si mai dornici sa isi exprime sentimentele. Dragostea va fi pentru ei o evadare din cotiadina si vor trai momente fantastice alaturi de o persoana care la va schimba viata.

Sagetator

Sagetatorii vor da lovitura in plan sentimental. Au mari sanse sa fie ceruti in casatorie. Astfel, dupa lungi asteptari, soarele va rasari si pe strada lor. Sufletul-pereche isi va face aparitia in viata lor. Vor calatori si vor evada pur si simplu in lumea iubirii.

Pesti

Pestii sunt niste romantici incurabili, insa in aceasta toamna isi vor intalni marea lor dragoste. Vor pluti pe valurile iubirii alaturi de o persoana careia li se vor dedica total. Viitorul amoros al Pestilor suna foarte bine. In sfarsit uita de suferinta si vor fi mai fericiti ca niciodata. Dragostea pe care o simt este una idilica, rupta parca din basme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului