Astrologie

# horoscop 2023 #predictii #zodii #astrologie #summit

3 zodii care vor avea parte numai de ghinioane in 2023

Saturn este planeta responsabilitatii si a maturitatii. Ii ia intre 27 si 30 de ani pentru a-si face revenirea intr-un semn. Pe 7 martie 2023, aceasta planeta isi face marea revenire in semnul Pestilor si va avea un impact asupra acestor semne zodiacale. Aceasta perioada va fi foarte complicata pentru ca vor pune totul sub semnul intrebarii in timpul anului 2023. Ei vor trebui sa munceasca mai mult pentru a-si croi si gasi drumul.

 

Aceste semne zodiacale se vor confrunta cu o perioada destul de dificila de indoieli care le va afecta in anul 2023. Se vor angaja in introspectie si isi vor face un bilant al obiectivelor lor pe termen lung. Vor invata sa isi elibereze emotiile si sa isi controleze unele reactii. Cum Pestii sunt un semn de apa, odata cu revenirea lui Saturn in acest semn, ar trebui sa isi dezvolte intuitia pentru a-si transforma visele in realitate.

Berbec

Acest an 2023 va fi dificil pentru Berbeci. Este posibil ca acestia sa nu aiba niciun plan de cariera pentru acest nou an si sa stagneze in sectorul lor profesional. Ei vor fi confuzi si plini de indoieli in aceasta perioada complicata.

Le va fi greu sa nu se detaseze de aspectele negative si nu vor putea sa se indeparteze de gandurile lor intunecate care le vor absorbi toata energia. Pentru a mentine un anumit echilibru financiar, ei vor trebui sa stabileasca un plan bugetar pentru a nu trai peste posibilitatile lor. In plan personal, Berbecii ar trebui sa invete sa petreaca mai mult timp cu cei dragi pentru a rezolva anumite conflicte familiale.

Aceasta revenire a lui Saturn in Pesti va fi foarte complicata pentru acest semn de foc. Berbecii vor avea blocaje emotionale si nu vor putea sa-si elibereze sensibilitatea si emotiile. Acest ciclu ii va duce la introspectie si la o lunga perioada de analiza.

Capricorn

In 2023, Capricornii ar trebui sa ramana vigilenti cu privire la cheltuielile lor si sa nu-si depaseasca bugetul. Ei ar putea trece printr-o situatie instabila care ii poate duce la episoade depresive.

Pentru a evita sa se indatoreze, Capricornii trebuie sa fie atenti sa nu traiasca peste posibilitatile lor pentru a-i impresiona pe ceilalti. Ei vor trebui sa isi faca un bilant al comportamentului lor cu banii si sa stabileasca o noua rutina astfel incat sa nu mai fie descoperiti in contul bancar.

Aceasta revenire a lui Saturn ii va determina sa isi asume pe deplin responsabilitatile si sa fie mai maturi. Anul 2023 va fi foarte dificil pentru ca vor face unele sacrificii si compromisuri pentru a nu mai cheltui ca in anii precedenti.

Sagetator

Sagetatorii vor experimenta schimbari semnificative in timpul acestei reveniri a lui Saturn in Pesti. Cautarea unui loc de munca ar putea dura mai mult decat se asteptau si ii va determina sa se indoiasca de ei insisi.

O lunga perioada de indoieli se va instala pentru persoanele nascute sub acest semn de foc si nu vor mai sti cum sa reactioneze. Vor avea probleme cu banii care ii vor determina sa fie nevoiti sa se imprumute pentru ca nu vor mai avea un venit stabil.

Aceasta perioada va fi foarte dificila pentru ei pentru ca vor avea senzatia ca nu avanseaza in viata lor. Comparandu-se cu ceilalti, Sagetatorii se vor simti inferiori si nu isi vor realiza abilitatile. Acest ciclu ii va conduce intr-o lunga perioada de introspectie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului